• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

3-4 Haziran Ceza Listesi(5Haziran 23:55 güncel)

1. Ozaly Ozaly : 1000 zıp+500zıp (bunlar şekerpareden sanırım :KK48:) -->270 tanesi yapıldı (Senin pazartesine kadar vaktin var)
  2. T tatlitambak :1200 zıp --> 1200 zıp yapıldı :KK9:
  3. @denhizx : 200 zıp

Ayrıca
  1. M melampusefe nin 800 zıp cezası var 1 Hazirandan beri geri dönüşte görmedim
  2. parkbyull parkbyull nin de toplam 20dk+20dk yürüyüşü vardı 30dk yapmıştı geri kalanını yoğun hareketli günlerine saydırmak istiyor anladığım kadarıyla takdir kaptanın :KK66: o 10dknın peşine düşer mi yoksa seni azat eder mi bilemicem canım :KK66:
kollontai kollontai

Ayrıca kaptanın bugün şöyle bir mesajı vardı kızlar size de ileteyim

cin fikirli kaptanınız geldi :) şimdi yazdım 4. takım kaptanına eğer bu haftada yarışmayı kabul ederlerse ve biz yşne yenilirsek listedeki herkese bir uyarı yazıcam, bu hafta en az % 0,800 ortalama istiyorum takımdan eğer onun üstüne çıkar yine de yenilirsek uyarı yok ama o yüzdenin altında kalırsak uyarı var!!!! inatettimolacak inatettimolacak canım bu mesajı ceza listesinin altına kopyalar mısın geçmişi okumayanlar sorup duruyo sonra en azından orada sürekli görünür.

3-4 Haziran Ceza Listesi(5Haziran 23:55 güncel)

1. Ozaly Ozaly : 1000 zıp+500zıp (bunlar şekerpareden sanırım :KK48:) -->270 tanesi yapıldı (Senin pazartesine kadar vaktin var)
  2. T tatlitambak :1200 zıp --> 1200 zıp yapıldı :KK9:
  3. @denhizx : 200 zıp

Ayrıca
  1. M melampusefe nin 800 zıp cezası var 1 Hazirandan beri geri dönüşte görmedim
  2. parkbyull parkbyull nin de toplam 20dk+20dk yürüyüşü vardı 30dk yapmıştı geri kalanını yoğun hareketli günlerine saydırmak istiyor anladığım kadarıyla takdir kaptanın :KK66: o 10dknın peşine düşer mi yoksa seni azat eder mi bilemicem canım :KK66:
kollontai kollontai

Ayrıca kaptanın bugün şöyle bir mesajı vardı kızlar size de ileteyim

cin fikirli kaptanınız geldi :) şimdi yazdım 4. takım kaptanına eğer bu haftada yarışmayı kabul ederlerse ve biz yşne yenilirsek listedeki herkese bir uyarı yazıcam, bu hafta en az % 0,800 ortalama istiyorum takımdan eğer onun üstüne çıkar yine de yenilirsek uyarı yok ama o yüzdenin altında kalırsak uyarı var!!!! inatettimolacak inatettimolacak canım bu mesajı ceza listesinin altına kopyalar mısın geçmişi okumayanlar sorup duruyo sonra en azından orada sürekli görünür.
bu sefer başaracağız kaptanım inanıyorum. minnakkelebekim ve denizx de evine döndüpüne göre eski başarımızı yakalarız diye düşünüyorum. kollontai kollontai

:KK43::lülülü:
:KK43::KK43: am evimden uzakta trl bozulunca nette olmayınca bildirim yapamadım. 1 uyarımı cuma sikdirsem diğerini de maxeretimden dolayı silseniz olmaz mı kapatanım. yapabilecek hiçbir şeyim yoktu ki:KK43:
yaaa resmen telefonun azizliğinr uğrayıp rezil etmişim kendimi kusıra bakmayın

canım ne oldu ki? geçmişi okuyamadım malum nete de çok giremedim. öncelikle etiketlendiklerimi okuyorum da seni kıracak bir şey yazmadım ki. hatta hiçbir şey yazamadım. en kısa zamanda geçmişi okuyayım en iyisi

Canim seni yanlış etiketledim galiba kusura bakma

çok kötüde değil canım merak etme sen yine iyi dayandın 2 ay kaçamaksız :KK69:
Valla bende hayret ediyorum kendime en fazla 2 hafta dururdum:KK12:hep bu kollontai kollontai morordek morordek cadilari yuzunden bi çırlıyorlar anacım iştah falan hak getire sadece onlada sınırlı kalmıyor bide zıplatıyorlar anacım :KK70:

Bu mu kaçamak kız. Benim kiler in yanında hafif kalır. Afiyet olsun
Benimde neler varrr bi görsen fındıklı çikolatalar değişik değişik paket kekler karamelli bisküviler ama yemiyorum bacımmm yoksa seneye yine :anneadayı:böyle gezmek istemiyorum sahil kenarlarında 70 yaşındaki babaannem yaşındaki bayan bana bakıp vucüt sergiledi eşimin huzurunda :KK12:eşim ne edecekse buruşmuş fiziği kiloluda olsam gerginim ayolllll sadece iri kemikliydim:63:
Onu bilim adamları bile

Size ramazan da erken geldi degil mi :)
Kac saat oruc tutacaksınız, oralar kış oldugundan rahatsınız tabi :lülülü:
Burda 2 gündür fırtına yağmur sel bizim komşunun arka tarafı komple gitti kızzz kadın çıkıp bile bakmıyor koca bekliyor millette ne karılar var beeee bacım bende ne varsa garaja doldırdum ıslanıp çürümesin diye kadın kırkyılda bir çamaşır asar onuda haftalarca durur kocası toplar :işsiz:o hayatta toplamaz evet çok soğuk buralar amannnnn bizimki ramazanmı beyaaa sabah 4 de yedik akşam 5:21 demi nee açıcaz anlamıyoruz bile o kadar azkiii demekki arkadaşımın oğlu 6 yaşından kızıda 7 yaşından beri tutuyormuş eşşek kadar ben türkiyede 17 yaşında başladım:olamaz:
kızlar bennnn cuma sahura kalktığımda tartılcam en güzeli:KK53:

Valla bende hayret ediyorum kendime en fazla 2 hafta dururdum:KK12:hep bu kollontai kollontai morordek morordek cadilari yuzunden bi çırlıyorlar anacım iştah falan hak getire sadece onlada sınırlı kalmıyor bide zıplatıyorlar anacım :KK70:

Benimde neler varrr bi görsen fındıklı çikolatalar değişik değişik paket kekler karamelli bisküviler ama yemiyorum bacımmm yoksa seneye yine :anneadayı:böyle gezmek istemiyorum sahil kenarlarında 70 yaşındaki babaannem yaşındaki bayan bana bakıp vucüt sergiledi eşimin huzurunda :KK12:eşim ne edecekse buruşmuş fiziği kiloluda olsam gerginim ayolllll sadece iri kemikliydim:63:
Canim ramazanda persembe iftardan once tartilip cuma o kilonu bildiyorsun ;)

canım senın cezaların vardı yapıyo musun onları???
Dün vallahi spor kotamı doldurdum
Bi ara kalktım heveslendim yapayım diye ama bacak hareket etmedi.
Yani ben cezamı yapacaktım niyetim çok iyiydi ama bacağım kabul etmedi.bütün sorumsuzluk bacağımda. Acaba indirim talep edebiliyormuyuz sayın savcım
Edemiyorsakta süre uzatma talep edeyim olmamı :)
Bence çok şık olur ;)

günaydın hanımlar ramazan-ı şerifiniz mübarek olsun...
hafta sonu menülerimi yazayım ben :
cumartesi
sabah:
dukan ekmek hindi füme domates salatalık
öğlen:
sabahı öğlene doğru yedik
akşam:
pirzola ızgara yoğurt salata

pazar:
sabah :dukan klasik kahvaltı
öğlen akşam:
yeşil fasulye ,bir küçük dilim lazanya ,salata

dün adet oldum çok fazla ağrım var ..bir kilo artıda gözüküyorum 96 (pardon 800 gram kadar)..

yürüyüşlerimi yaptım hatta artı 30 dk daha diyeyim 10 dk borcum vardı ama halloldu ;)

kollontai kollontai nilsub nilsub morordek morordek ebrusonmez ebrusonmez

bu arada ramazandan ötürü iş yerinde kahvaltı yapmadım kuytu köşe de yok bulamadım yapamamda bu gidişle merdiven boşluğunda 80 kcallik bir kutu kahve içtim şimdide midem bulanıyor.

***5. Takım 468. Etap***

ebrusonmez (57,7/) kilosu sabit, izne ayrılmak istiyor
deryalimm07 (74,3/) 1. kez bildirim yapmadı
tatlitambak (82,4/81,2/1,2/%1,46)
savurgan (70,5/70/0,5/%0,71)
denhizx (70,3/) kilosu sabit
melampusefe (72,3/) kilosu sabit
parkbyull (95,2/94,8/0,4/%0,42)
Ay Isigim (66,4///) kendi isteğiyle ayrıldı.
inatettimolacak (81,5/81/0,5/%0,61)
minnakkelebekim (79,8/) kilosu sabit

5. takım ortalaması: %0,320

blanche_ea (58,6/
btlbetul (64,2/
Ozaly (61,6/61,3/60,3/1/%1,63)
kollontai (65,0/64,6/0,4/%0,62)
morordek (60,3/60,2/0,1/%0,17)
günaydın arkadaşlar..
perşembe gecesinden beri hastanedeyim..
düşük tehlikesiyle yattım..8 haftalıkmış..benim günüm geçmişti ama hiç beklemiyodum..üstüne gördüm galiba..kalp atışları çok zayıf..muhtemelen düşükle sonuçlanacak..bilemiyorum..hayırlısını versin rabbim..
kendime çok iyi bakmalıyım..
eğer izin olursa bir süre ara vermek istiyorum..evde istirahat edicem

günaydın arkadaşlar..
düşük tehlikesiyle yattım..8 haftalıkmış..benim günüm geçmişti ama hiç beklemiyodum..üstüne gördüm galiba..kalp atışları çok zayıf..muhtemelen düşükle sonuçlanacak..bilemiyorum..hayırlısını versin rabbim..

Aaa canım çok geçmiş olsun...
hakkında hayırlısı olsun...

günaydın arkadaşlar..
Gecmis olsun canim, insallah dusuk olmaz da saglikla buyur bebegin
Izne ayirabiliriz seni istersen. Durumlar duzeldiginde geri donme sansin olur

günaydın arkadaşlar..
tebrikler ... hemde geçmiş olsun canım Allah hakkında hayırlısını versin canım umarım iyi olursunuz ......

Back
X