• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlarrr

günaydın arkadaşlar..
perşembe gecesinden beri hastanedeyim..
düşük tehlikesiyle yattım..8 haftalıkmış..benim günüm geçmişti ama hiç beklemiyodum..üstüne gördüm galiba..kalp atışları çok zayıf..muhtemelen düşükle sonuçlanacak..bilemiyorum..hayırlısını versin rabbim..
kendime çok iyi bakmalıyım..
eğer izin olursa bir süre ara vermek istiyorum..evde istirahat edicem
canım geçmiş olsun haber ver tatlım bize nasıl olduğunu durumun nasıl inşallah hakkında hayırlısı olur

günaydınlarrr

canım geçmiş olsun haber ver tatlım bize nasıl olduğunu durumun nasıl inşallah hakkında hayırlısı olur
çok teşekkürler canım..
bu 1 yıl içindeki 2.düşük olayım olacak sanırım..1.de bu kadar üzülmemiştim..ama bu çok habersiz ve ani oldu..şaşkınlıkla mutsuzluk arasındayım..hayırlısı olur inşallah..görüşürüz canım..

Dün vallahi spor kotamı doldurdum
Bi ara kalktım heveslendim yapayım diye ama bacak hareket etmedi.
Yani ben cezamı yapacaktım niyetim çok iyiydi ama bacağım kabul etmedi.bütün sorumsuzluk bacağımda. Acaba indirim talep edebiliyormuyuz sayın savcım
Edemiyorsakta süre uzatma talep edeyim olmamı :)
Bence çok şık olur :KK66:
ben bilmem valla kaptan bakıyo o işlere..ben arada elçiyim sadece ;) ne demişler elçiye zeval olmaz ;)

Bu arada hanımlar farkında mısınız ama bi SPOR LİSTESİ tutuluyor..belli bikaç kişiden başka kimse yazmıyor.. Acaba nedenini sorabilir miyim?? Bu hafta kaptanın mesajını da görmüşsünüzdür umarım uyarı almak istemiyorum ben açıkcası lütfen herkes kendine gelebilir mi artık ricaaa etsem???

kollontai kollontai
cin fikirli kaptanınız geldi :) şimdi yazdım 4. takım kaptanına eğer bu haftada yarışmayı kabul ederlerse ve biz yşne yenilirsek listedeki herkese bir uyarı yazıcam, bu hafta en az % 0,800 ortalama istiyorum takımdan eğer onun üstüne çıkar yine de yenilirsek uyarı yok ama o yüzdenin altında kalırsak uyarı var!!!! inatettimolacak inatettimolacak canım bu mesajı ceza listesinin altına kopyalar mısın geçmişi okumayanlar sorup duruyo sonra en azından orada sürekli görünür.

1. ebrusonmez ebrusonmez
  2. @deryalimm07
  3. T tatlitambak
  4. savurgan savurgan
  5. @denhizx
  6. M melampusefe
  7. parkbyull parkbyull
  8. inatettimolacak inatettimolacak
  9. M minnakkelebekim
  10. btlbetul btlbetul
  11. B blanche_ea
  12. Ozaly Ozaly
  13. nilsub nilsub
  14. morordek morordek
  15. kollontai kollontai

yok ya çok zorlanmam ben ramazanda baş ağrısı olur biraz o kadar çok iyiyim senin nasıl geçiyo:)
tek korkum metabolizmayı yavaşlatmasak
labdayım ben de yine canım iyi şimdilik çok şükür..işte biraz kalkıp yürüyüş yapsak iyi olur diye düşünüyorum..var mıdır senin önerin??

ne yedin sahurda bakem ?
ben 2 badem 2 fındık 1 kayısı yedim bol su içtim yattım :)
iftardan önce tartılıcaz dimi?

Az yemişsin kız ben yedim vallahi

12.30 da
10 kiraz
3 erik

2 de sahur
1 bardak süt
2 haşlanmış yumurta
marul
2 yk lor peyniri

labdayım ben de yine canım iyi şimdilik çok şükür..işte biraz kalkıp yürüyüş yapsak iyi olur diye düşünüyorum..var mıdır senin önerin??

Ay ben de spor yapmayı düşünüyorum şimdi halim varken. Iftar hemen önce de kondisyon bisikleti düşünüyorum

çok teşekkürler canım..
bu 1 yıl içindeki 2.düşük olayım olacak sanırım..1.de bu kadar üzülmemiştim..ama bu çok habersiz ve ani oldu..şaşkınlıkla mutsuzluk arasındayım..hayırlısı olur inşallah..görüşürüz canım..
canım geçmiş olsun çok zor düşük olayı psikolojik olarak inş en iyi şekilde atlatırsın

Bu arada hanımlar farkında mısınız ama bi SPOR LİSTESİ tutuluyor..belli bikaç kişiden başka kimse yazmıyor.. Acaba nedenini sorabilir miyim?? Bu hafta kaptanın mesajını da görmüşsünüzdür umarım uyarı almak istemiyorum ben açıkcası lütfen herkes kendine gelebilir mi artık ricaaa etsem???

kollontai kollontai
cin fikirli kaptanınız geldi :) şimdi yazdım 4. takım kaptanına eğer bu haftada yarışmayı kabul ederlerse ve biz yşne yenilirsek listedeki herkese bir uyarı yazıcam, bu hafta en az % 0,800 ortalama istiyorum takımdan eğer onun üstüne çıkar yine de yenilirsek uyarı yok ama o yüzdenin altında kalırsak uyarı var!!!! inatettimolacak inatettimolacak canım bu mesajı ceza listesinin altına kopyalar mısın geçmişi okumayanlar sorup duruyo sonra en azından orada sürekli görünür.

takımda olduğumuz için spor listesine girmek zorunda mıyız bilmiyorum takımın düzenini de kesinlikle bozmak istemiyorum mümkün mertebe 20 dk 30 dk yürümeye çalışıyorum mesai saatleri içerisinde onun dışında gurbette yalnız yaşayan bir gün evde bir gün evde olmayan polis eşi olan 7 aylık hareketli bebeğiyle yalnız yaşayan biriyim..şu an da ramazan olması sebebiyle öğlen de yaptığım 30 dklık yürüyüşü 30 küsür derecede yapmama imkan yok o kadar istikrarlı değilim istikrarı geç bedenen o gücü bulamam elim ayağım titrer sağlığımdan olurum..bu spor olayı takıma aykırı ise takımdan AZLİMİ rica ediyorum özür dileyerek ..atılmak istemiyorum her hangi bir şekilde takıma tekrar dönüşüm olmaz o yüzden kararı takım kaptanlarıma bırakıyorum.. kollontai kollontai nilsub nilsub morordek morordek

Back
X