• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın kızlar anamm başım şimdiden ağrımaya başladı akşama kadar ne yapıcam bilmem :)
Kizzz ben ne olur ne olmaz diye her ramazanin basinda ağrı kesici içiyorum:KK66:eşiminde çok ağrırdı geçenlerde 3 aylar oruçu tutarken ben dedim hayy allah razı olsun hiç ağrımıyor başım dedi :nazar:yoksa kesin ağrıyordu bakdım bu sabah içti ben buldummmm ben buldummmm kesin çözümmmm:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

günaydın hanımlar ramazan-ı şerifiniz mübarek olsun...
hafta sonu menülerimi yazayım ben :
cumartesi
sabah:
dukan ekmek hindi füme domates salatalık
öğlen:
sabahı öğlene doğru yedik
akşam:
pirzola ızgara yoğurt salata

pazar:
sabah :dukan klasik kahvaltı
öğlen akşam:
yeşil fasulye ,bir küçük dilim lazanya ,salata

dün adet oldum çok fazla ağrım var ..bir kilo artıda gözüküyorum 96 (pardon 800 gram kadar)..

yürüyüşlerimi yaptım hatta artı 30 dk daha diyeyim 10 dk borcum vardı ama halloldu :KK66:

kollontai kollontai nilsub nilsub morordek morordek ebrusonmez ebrusonmez

bu arada ramazandan ötürü iş yerinde kahvaltı yapmadım kuytu köşe de yok bulamadım yapamamda bu gidişle merdiven boşluğunda 80 kcallik bir kutu kahve içtim şimdide midem bulanıyor.
Bizim buralarda olsan hiç saklanmana gerek yok :işsiz:herkes yiyor bugün iş yerinde bana sordular sen lunch çıkacanmı oruçlumusun diye çıkıcam dedim lunch gidiyorum diye bookmu imzaladım gittim yarım saat telefona takıldım namazı kılıp geldim bide kapanınca çalışanlardan biri tanımadı beni yenimisin diyor ayol az önce içerdeydikyaaa dedim :confused:yedirtmem hakkımı kimseciklere :KK36:ben giderken yemek yiyen çinli arkadaş geldiğimde devam ediyordu ne yiyor bu diye yanına yaklaşıp bakdım haşlama brokoli tavuk haşlama pirinç meğersem ondan yavaş yiyormuş lezzetsiz olunca geçmiyor demekki boğazdan:KK70::KK70:

Son düzenleme:
Bizim buralarda olsan hiç saklanmana gerek yok :işsiz:herkes yiyor bugün iş yerinde bana sordular sen lunch çıkacanmı oruçlumusun diye çıkıcam dedim lunch gidiyorum diye bookmu imzaladım gittim yarım saat telefona takıldım namazı kılıp geldim bide kapanınca çalışanlardan biri tanımadı beni yenimisin diyor ayol az önce içerdeydikyaaa dedim :confused:yedirtmem hakkımı kimseciklere :KK36:ben giderken yemek yiyen çinli arkadaş geldiğimde devam ediyordu ne yiyor bu diye yanına yaklaşıp bakdım haşlama brokoli tavuk haşlama pirinç meğersem ondan yavaş yiyormuş lezzetsiz olunca geçmiyor demekki boğazdan:KK70::KK70:
:KK70::KK70:
:KK70:

Kız mesela bu aksama da menemen yapacam.sahur için. Yaz yaz bakalım
Hadiiii kırmayımda seniii yazayımmm bariii:eek:@kollontai morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak şahıslar oralardasalar beni görmediniz duymanız bilmiyorsunuz anlaştıkmı:sus:
Sahur
2 dilim kepek ekmeği aha yedim kırmızı kartı:duduk:
1 domates
1 salatalık
1,kibrit kutusu kadar beyaz peynir
1 kase çorba
İftarda
2 hurma
1 kase çorba
Yağsız musakka 3-4 yemek kaşığı
3-4 yemek kaşığı tazefasulye
4-5 kaşık çoban salata bol limonlu
Su olarak 2litre tamamlandı 3 litreyi tamamlıcam yatana kadar:eğlence:
45 dk koşu yapdım canım çıkdıııı:ruh:

Hadiiii kırmayımda seniii yazayımmm bariii:eek:@kollontai morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak şahıslar oralardasalar beni görmediniz duymanız bilmiyorsunuz anlaştıkmı:sus:
Sahur
2 dilim kepek ekmeği aha yedim kırmızı kartı:duduk:
1 domates
1 salatalık
1,kibrit kutusu kadar beyaz peynir
1 kase çorba
İftarda
2 hurma
1 kase çorba
Yağsız musakka 3-4 yemek kaşığı
3-4 yemek kaşığı tazefasulye
4-5 kaşık çoban salata bol limonlu
Su olarak 2litre tamamlandı 3 litreyi tamamlıcam yatana kadar:eğlence:
45 dk koşu yapdım canım çıkdıııı:ruh:
Oh oh afiyet olsun.Demek siz ilk iftarınızıda yaptınız :) ne güzel yaa.Biz burda 18 saate yakın oruç tutcaz bu sene bakalım neler olacak.Ben bayadır oruç tutmuyordum bu sene tutamaya çalışayım dedim bakalım bugün ilk günüm nasıl geçicek.Zor kısım akşam doğru başlar herhalde.

Oh oh afiyet olsun.Demek siz ilk iftarınızıda yaptınız :) ne güzel yaa.Biz burda 18 saate yakın oruç tutcaz bu sene bakalım neler olacak.Ben bayadır oruç tutmuyordum bu sene tutamaya çalışayım dedim bakalım bugün ilk günüm nasıl geçicek.Zor kısım akşam doğru başlar herhalde.
Sağol canım biz iftarıda ettik bizim 12 saat tutuyoruz ben 13 saat tutuyorum sabah en geç 4 de yiyorum öğleden sonra tüm enerji bitiyor sabahdan ben kuş gibiydim enerjikdim bugün şansıma bir öğretmen gelmemiş derse girdim aman ne zormuş 13-14-15 yaş grubuyla uğraşmak :KK12:yordular beniiiii:KK61:öğleden sonra acayip bi uyuşukluk geldi zor bitirdimde eve geldim :KK66:yemeği yedim tekrar canlandım güzel koşu yaptımm yalnız:spor::rapci:

Kızlar ben sporu mu yaptım. Bir kısmını tabiki
Yapmak isteyenlere sevk olsun nilsub nilsub canım.
500 ip atlama
100 ayakta mekik
30 duvarda şınav
30 sumo squat
toplam 30 dk sürdü.

Iftar dan önce de yatmak yerine bisiklet sürecem

kamu kurumuyuz yiyecek alan yok olsa da yiyemem benim karşımda da bir şey yense iplemem ama su içilse çıldırırım ki haftaya nasipse bende tutacağım karşımda bu sıcakta biri lıkır lıkır götürse tüm hakkım geçer sanırım :D ha tutupta kimseye sie az ötede ye iç demem saygı duyarım..eski binamız olsaydı orda odam vardı rahattım böyle dönemlerde şimdi oruç değilim diye sahurda yapmadım haliyle işte...neyse nasipse bugün eşim evde sahur yapacak illaki ona güzel bir sofra kurayım bende koca bir bardak süt 3-4 hurma yiyip yatayım bakalım.

ne yedin sahurda bakem ?
ben 2 badem 2 fındık 1 kayısı yedim bol su içtim yattım :)
iftardan önce tartılıcaz dimi?
Cok az yemissin organigim, tum gun aç nasıl duracaksın?
takımda olduğumuz için spor listesine girmek zorunda mıyız bilmiyorum takımın düzenini de kesinlikle bozmak istemiyorum mümkün mertebe 20 dk 30 dk yürümeye çalışıyorum mesai saatleri içerisinde onun dışında gurbette yalnız yaşayan bir gün evde bir gün evde olmayan polis eşi olan 7 aylık hareketli bebeğiyle yalnız yaşayan biriyim..şu an da ramazan olması sebebiyle öğlen de yaptığım 30 dklık yürüyüşü 30 küsür derecede yapmama imkan yok o kadar istikrarlı değilim istikrarı geç bedenen o gücü bulamam elim ayağım titrer sağlığımdan olurum..bu spor olayı takıma aykırı ise takımdan AZLİMİ rica ediyorum özür dileyerek ..atılmak istemiyorum her hangi bir şekilde takıma tekrar dönüşüm olmaz o yüzden kararı takım kaptanlarıma bırakıyorum.. kollontai kollontai nilsub nilsub morordek morordek
Aslında spor yarışmasına katılım zorunlu degil, onceden ceza listesine katılım da zorunlu degildi ornegin. Amaç motivasyonu ve verilen kiloları artırmak.

Zorunlu olmadıgı gibi maalesef birkac haftadır takımın durumu pek iç açıcı degil. Tamam kimseye zorla spor yaptıramayız ama diyette olanların da kilo vermeye hevesli olması lazım biraz da... Spor yarışmasına katılmıyorum, haftalık verdiğim kilo yüzdemden memnunum diyorsan tabi ki diyecek bir şeyimiz yok. Burada lafım sadece sana degil, hazır sen böyle bir sey yazmıssın diye herkese söylemek istedim.

Benim son zamanlarda takımda gördügüm şu ki: kimse ne düzenli spor yapıyor ne kaçamaklardan vazgeçiyor ama kilo vermek istiyor? Nasıl olacak o iş? 2-3 haftadır ortalama olarak 0.3'ü zar zor geciyoruz, cogu kisi sabit geliyor, artı geliyor. Tabi ki herkes her hafta kilo verecek diye bir kural yok ama bu kişilerin sayısı takımın çoğuna denk geliyorsa ve birkaç haftadır süren bir durumsa biz de belirli önlemler almak zorundayız.

Cok az yemissin organigim, tum gun aç nasıl duracaksın?

Aslında spor yarışmasına katılım zorunlu degil, onceden ceza listesine katılım da zorunlu degildi ornegin. Amaç motivasyonu ve verilen kiloları artırmak.

Zorunlu olmadıgı gibi maalesef birkac haftadır takımın durumu pek iç açıcı degil. Tamam kimseye zorla spor yaptıramayız ama diyette olanların da kilo vermeye hevesli olması lazım biraz da... Spor yarışmasına katılmıyorum, haftalık verdiğim kilo yüzdemden memnunum diyorsan tabi ki diyecek bir şeyimiz yok. Burada lafım sadece sana degil, hazır sen böyle bir sey yazmıssın diye herkese söylemek istedim.

Benim son zamanlarda takımda gördügüm şu ki: kimse ne düzenli spor yapıyor ne kaçamaklardan vazgeçiyor ama kilo vermek istiyor? Nasıl olacak o iş? 2-3 haftadır ortalama olarak 0.3'ü zar zor geciyoruz, cogu kisi sabit geliyor, artı geliyor. Tabi ki herkes her hafta kilo verecek diye bir kural yok ama bu kişilerin sayısı takımın çoğuna denk geliyorsa ve birkaç haftadır süren bir durumsa biz de belirli önlemler almak zorundayız.
ya aç durmak değilde başım ağrıyo çok feci birde çarpıntım başladı tansiyonum düştü galiba biraz uzanıcam...

Ben iyi sayılırım eşim iyi değil ama. Hastalık hastası mı anksiyete mi adını koyamadım? Ama kesinlikle içinde bulunduğu durum normal değil. Kızım olmasa kafama takmayacağım ama kızım için üzülüyorum. Şimdi belki niye çocuk yaptın diyeceksin. Maalesef kızım olduktan bu durum oluştu. Maalesef abisine kanser teşhisi kondu 2 ay önce. Annesini de kanserden kaybeden eşim tepetaklak oldu bu haberle.. Tabii bununla birlikte herşey tepetaklak. Peki kızımın suçu neydi? Çok üzülüyorum çok. Abime mi üzülsem kızıma mı eşime mi şaşırmış durumdayım
Çok geçmişolsun canım.Tedavisi olmayan bişey değil.Bir dr'ye giderseniz düzelir inşallah

Back
X