• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

btlbetul btlbetul sen hiç bir yere gitme burda kal valla sen kaybolunca burası yetim çoçuk gibi sessiz kalıyor birden enerjisi düşüyor milletin:confused:ben önce kilo verdim sonra spor salonuna gittim daşşşşşşşş gibi olmuşdum daşşşşşş hiç kilo vermediğim haldeee:KK71:oranın hocası bana sürekli protein tozu iç diyordu bide ekmek su gibi millete satıyorlardı ben almamıştım ve kullanmadım belkide ondan veremedim bilemiyorum ama çokkkk acayip sıkılaşma olmuştuuu hiç çoçuk doğurmuş gibi değildi göbeğim falan harikaydı :KK66:

aynen bende kilo verememiştim ama acayip sıkılaşmıştım bir de çok halsiz kalıyodum salondan çık eve gel bildiğin pelte :))) evet yaa herkez acayip bir sular alıp alıp içiyodu...ben sevmem öyle pprotein tozu felam doğal olmayan her şeye karşıyım....

pazara gittim geldim tartıldım 64,5 kg ciğim......ayyyy bu ramazanı kilo almadan atlatsam öpücem kendimi.... benim ev buzdolabı gibi soğuk dışarsı bu saatte bile yanıyo.... ben burda donarak ölücem yok böyle bir şey....yalnız anladım ki benim evde oruç tutmak daha kolay o sıcakta resmen kavruldum :))) çöllerde gibi hissettim kendimi...

pazar arabamın tekeri koptu bir baktım bende önce gidiyo pazara yaldır yaldır....teker önde ben arkada arabanın altına girdi erinmedim bende girdim aldım tekerimi bırakırmıyım hiç :))) poşetle bağladım amaaan rezil rezil dolaştım valla....

Slm kızlarrrrr :halay:ayyy ben regl ama oruçmuş gibi yapıyorum ekstra birşeyler yemeyim diye:63:sahurda yedim iftarı ettik birkaç saat önce yemekde misafirim vardı onlara pide yaptım kendim yemedim naberrrrrr yoksa kınanırım falan:duduk:
Sahurda
Omlet 1 yemek kaşığı yulaf kepeğiyle
Domates
Salatalık
1 kibrit kutusundan az peynir 4-5 zeytin
İftarda
1 kase mercimek çorbası
Bol bol salata yedim yemezse misafirlerime ayıp olurdu çakdırmadan onlara salataya hücüm ettim:63:
Çay içtim şekersiz 4-5 koca bardak:eğlence:
3,5 litre su içtim acayip susuyorum alıştırdım vucüdumu anacım hiçbirşey yemesemde çatlayacakmışım gibi su istiyorum :eğlence:
Hiç oturmadım sabah 9 da kalkdım şimdi 10:17 geçiyor anca bismillah oturdum totomun üstüne 30 dkda yürüdüm bu saat içinde:lülülü:
Bayramdan sonrada fitnessa gidecem :KK66:karar verdim :KK73:sıkı çalışmam lazım :KK71:kociş hediye alcak eski halime dönersem ne alcan dedim süpriz dedi neyyyy acaba neyyyy sırf merakdan zayıflarım bennnn:rolleyes::rolleyes:
Maşallah sana vallahi :)
ne alıcakmış bende merak ettim :)
Meraklı melahat :D
kızlar takımımıza ölü toprağı serptiler ayolll ne bu sessizlik :lülülü:
Kız bu gene iyi hali, sabah falan baya aktifti herkes. 1 haftadır 2-3 sayfa ilerlemisti neredeyse...
kızzz maç var açın maçı izleyin dua edin demeye geldim ben deee.. Tek yürek olma günü bugün :KK19:
Off yenildik ama ya :(

pazara gittim geldim tartıldım 64,5 kg ciğim......ayyyy bu ramazanı kilo almadan atlatsam öpücem kendimi.... benim ev buzdolabı gibi soğuk dışarsı bu saatte bile yanıyo.... ben burda donarak ölücem yok böyle bir şey....yalnız anladım ki benim evde oruç tutmak daha kolay o sıcakta resmen kavruldum :))) çöllerde gibi hissettim kendimi...

pazar arabamın tekeri koptu bir baktım bende önce gidiyo pazara yaldır yaldır....teker önde ben arkada arabanın altına girdi erinmedim bende girdim aldım tekerimi bırakırmıyım hiç :))) poşetle bağladım amaaan rezil rezil dolaştım valla....
ramazanda kilo vermek çok zor aslında canan karatay anlattı dün butun gün yemeyince vucud kıtlık alarmını çalıştırıp yediğini yağ olarak depoluyormuş bu durum 3-4 hafta sürüyormuş tam kilo vermeye başlanıcakken ramazan bitiyor zaten :(

ramazanda kilo vermek çok zor aslında canan karatay anlattı dün butun gün yemeyince vucud kıtlık alarmını çalıştırıp yediğini yağ olarak depoluyormuş bu durum 3-4 hafta sürüyormuş tam kilo vermeye başlanıcakken ramazan bitiyor zaten :KK43:
Evet bende kesinlikle oyle oluyor. Ilk gun gectikten sonra metabolizmamin yavasladigini hissediyorum. Azıcık bi sey yesem bile doyuyorum ama vucut da hemen depolamaya basliyor :(

Valla canım son zamanlarda gidemedim maalesef üsengeclikten :olamaz:
Ama gittigim zamanlarda kesinlikle cok faydasını gördüm, deli gibi yanıyordu kaslarım ve iyi sıkılastırdı bence.
evet ya ben bugun yaptım sonrasında 1 saat titredi bacaklarım ne fena oldum eeeeee bencede görmüşsün taştın taşşşşşşşşşşşşş:)

ay inşallah canım kıskanmıyım çalışıyım benimde olsun bak ben ne düşündüm öğleden önce 4 mil yapsam ğleden sonra oğluşum uyuyor kızımda okulda o zamanda pilates yapsam yapabilirsem ne güzel olur yarın başlıcam bakalım:halay:
Aynı gün içinde hem 4 mil hem de pilates yapsan zaten incecik olursun hatun :)
O kadar abanmadan bir gün 4 mil, bir gün pilates yap bence. Yoksa sıkılırsın, sürekli yapabilecegimiz türden sporlar yapsak daha iyi aslında ;) Cok canın istediginde aynı gün yaparsın.

Aynı gün içinde hem 4 mil hem de pilates yapsan zaten incecik olursun hatun :)
O kadar abanmadan bir gün 4 mil, bir gün pilates yap bence. Yoksa sıkılırsın, sürekli yapabilecegimiz türden sporlar yapsak daha iyi aslında :KK66: Cok canın istediginde aynı gün yaparsın.
ne biliyim ya kurtulmam lazım bu 70lerden artık 5 mile sıkıcı ama 4 mil yapabilirim gibi geliyor denicem bakalım yarın perşembe günleri yapmıcam cumaya şişme olmasın diye takipte kal bakalım yoğun günlerimde yapamamda normal günlerde yapmaya çalışayım bakalım:)

İftardan sonra yapmak lazım bendr reglyim şu an haftaya oruca devam etmek istiyorum inşallah.evet iftardan sonra ancak toparlanıyor insan ama bakalım 1 saatcik ayırmaya çalışcam. B blanche_ea nin eklediği resimde beni şokladı. B blanche_ea sence başlangıç için nasılmolur 1 gün leslie 1 gün plates.önerebileceğin plates videosu varmı?yada proğram tavsiye edebileceğin

Ebru salli fena degil bence de, jillian da yapabilirsin sonucta yalnizca dumbell alman yeterli ona mesela cunku.
Bence o da baya etkili olur.

Vay vay vayyy :) şaka maka plated malzemem yok benim yahuu nerden alabilirim kızlar?internettennalıp memnun kalanlar yazabilirmi?özeldrn marka yazımlarınıda kabul ederim
Decathlon'dan alabilirsin.

evet bacılarım ebrunun yeni başlayanlar için videosunu yaptım 55 dk çok efor sarfettirmiyor ama acayip titriyor her yanım şuan yarına ne olur bilemedim :) çok zevkliymiş ama sevdim ben güzelde anlatıyor ...:halay:

Ya zaten evet pilateste kalori yakip acaip terlemekten ziyade kaslarini zorluyorsun.

Benim sahsi fikrim olarak soyluyorum ben pilates ve yogayi cok sevsem de hiit egzersizleri cok daha iyi yag yaktiriyor.

Ya zaten evet pilateste kalori yakip acaip terlemekten ziyade kaslarini zorluyorsun.

Benim sahsi fikrim olarak soyluyorum ben pilates ve yogayi cok sevsem de hiit egzersizleri cok daha iyi yag yaktiriyor.
Evet ben de katılıyorum o yuzden ikisi birlikte yapıldığında mukemmel sonuc alınıyor :) sadece pilatesle yag yakmak zor dedigin gibi.

Merhaba kızlar. İki gündür çık uğrayamıyorum. Dünkü menümü. Yazayım kollontai kollontai &morordek @ nilsyb
Kahvaltı sahanda bir yumurta 1 dilim ekmek biraz bal domates
Ara çeyrek gözleme
Akşam 1 kepçe çorba 1 yk pilav 1 yk kurufasükye 2 köfte
Su 2.5 litre

Back
X