- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #193.561
Sorma bacım 76 lardayım![]()
netten gızz o kadar niye saldın....69 olsaydın çok pis kıskancaktım...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorma bacım 76 lardayım![]()
İzinde olmak çok berbat yaaa...hemen listeye donmem lazımnetten gızz o kadar niye saldın....69 olsaydın çok pis kıskancaktım...
Zorun ne bacım o kadar rahatsız olana kadar yiyipte:)sahurda bir yemişim bir yemişim göbeğim böyle 9 aylık gibi şişti....2 bardak suyu zorla içtim bi de üstüne ayy ben bi fena oldum :)) dedim şimdi midem patlıcak doldurduklarım etrafa saçılıcak... koca göbüğümle yatağa zor gittim....
Ay sorma bayrama kadar 69 ları görmem lazım...netten gızz o kadar niye saldın....69 olsaydın çok pis kıskancaktım...
canım 72 kg yum maalesef yawww 73,5 u görmüştüm de bakalımiyiyiz ex kaptancım kaç kg sin bakalım :)
valla ordeğim bronşit yüzünden 2 haftadır raporlu evde yatıyordum dr bu hafta da rapor verecekti ben artık çalışayım işe gideyim yat yat nereye kadar diye başladım işeGunaydınlarrr
1000 kalori miii? 1000 kalori yakmak ne demek ya?!
Gecmis olsun canım tekrardan insallah bu kötü günleri atlatırsın en kısa sürede
Kendi istegiyle ayrıldı yazdık gecen cuma canım, sen burayı merak etme
Gunaydın kaptanım, biz iyiyiz asıl sen nasılsın, nasıl gidiyor :)
kuzumm naber tailden dönmüşün sen deBen yokken neler oldu anlatın bakem.
@minnakelebeğim ve deryalimm ayrılmışlar. Neden ki.
anammm benim bende sahurda çok yedim sonra da uyuyamadım günlerdir işe gelmeyince sabahta kalkmak zor oldu benim için neyse geldim öğleyin de 3 km yavaş yavaş yürüdüm şimdilik bi sıkıntı yok ama ilerleyen saatlerde susarmıyım bilmemsahurda bir yemişim bir yemişim göbeğim böyle 9 aylık gibi şişti....2 bardak suyu zorla içtim bi de üstüne ayy ben bi fena oldum :)) dedim şimdi midem patlıcak doldurduklarım etrafa saçılıcak... koca göbüğümle yatağa zor gittim....
İzinde olmak çok berbat yaaa...hemen listeye donmem lazım
Zorun ne bacım o kadar rahatsız olana kadar yiyipte:)
Ay sorma bayrama kadar 69 ları görmem lazım...
Ay sorma bayrama kadar 69 ları görmem lazım..
Bende bende 68 olmak istiyorum bayrama kadar insallah oluruzhaftaya dahada sIKI sarilmam lazim yine sporu artircam 45 dk yaparsam 2 kiloya yakin veriyorum
bu hafta tam alisamadim oruca haftaya bombeeee geliyorummmm
![]()
Sen listeye girmedin mi.?Sorma bacım 76 lardayım![]()
sahurda bir yemişim bir yemişim göbeğim böyle 9 aylık gibi şişti....2 bardak suyu zorla içtim bi de üstüne ayy ben bi fena oldum :)) dedim şimdi midem patlıcak doldurduklarım etrafa saçılıcak... koca göbüğümle yatağa zor gittim....
Az kaldı organiğim. Artık toparlamaya başlaman lazım.Ay sorma bayrama kadar 69 ları görmem lazım...
anammm benim bende sahurda çok yedim sonra da uyuyamadım günlerdir işe gelmeyince sabahta kalkmak zor oldu benim için neyse geldim öğleyin de 3 km yavaş yavaş yürüdüm şimdilik bi sıkıntı yok ama ilerleyen saatlerde susarmıyım bilmem
Kız yemekyerken diyeti unuttun mu
Evet kaptanım. Döndük çok şükür.canım 72 kg yum maalesef yawww 73,5 u görmüştüm de bakalım
valla ordeğim bronşit yüzünden 2 haftadır raporlu evde yatıyordum dr bu hafta da rapor verecekti ben artık çalışayım işe gideyim yat yat nereye kadar diye başladım işe
kuzumm naber tailden dönmüşün sen de
nilsub cum aman dikkat et tatlım kendine fazla kg alma vermesi zor oluyo
Allah kolaylık versin.Hem çalışıp hem oruç tutmak çok zor yaanammm benim bende sahurda çok yedim sonra da uyuyamadım günlerdir işe gelmeyince sabahta kalkmak zor oldu benim için neyse geldim öğleyin de 3 km yavaş yavaş yürüdüm şimdilik bi sıkıntı yok ama ilerleyen saatlerde susarmıyım bilmem
Hadi bakalım bir kan gelsin. Hepimiz bayrama hedef koyalım.
benim sabah mide bozuldu tabi.... ne yedimse kaçtı gitti açlıktan ölüyoom :))) çok yemekte işe yaramadı yani :)))
Kiz betus teyzemin gelini dediki esra abla ne guzel olmussun bende diyet yapcam dedi himmmm canim himmm sen hep yapiyon dedim kiz sen o gunden itibaren basla gaciiiiii tigggg gibiii olizne çıkman hata ne güzel veriyordun.....
ayy herşeyden azcık yedim ama bildiğin tişörtümün içine yastık tıksam göbüşüm anca o kadar şişerdi..... neyseki sabah beni terkettiler çok şükür.... yoksa +++ olurdum...sabah firar ettiler içimden onlar bile benle yaşamak istemedi :)))
offff çok uzak o hedef... ben 63 olursam gbek atarım ... 1 kgcik yaaa......