• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy kız ebrusonmez ebrusonmez geldi ebruş estirdi bugün sorma 1sayfa ilerlemiş şok oldum :D hedef fikri güzel de diyet ve oruç pek gelmedi bana sanki ya ne güzel veriyodum ben ramzandan önce..bu hafta oruca alısmakla gectı sımdı de regl olucam beklıyorum yıne bozulacak duzen.. en son 80,7idim ne hedef koysam sasırdım sımdı vucudum enterasan tepkıler verıyıııı :(

Slm kizlar nasil gidiyor oruc ve diyet ikilisi bakemmm:KK39:
Sahurda
Peynirli omlet
Domates
Salatalik
Peynir
Minik minik 7-8 tane kofte
Iftar
Sebze karisik izgara
1 kase yogurt
Yesillikli salata
100 gr izgara tavukk:kk77:
3 litre su:eğlence:
30 dk yuruyus
Ayyy kizlarrr reglden sanirsam dun 71 kgdum:eek:
Sabah 70.200
Iftardan once 70:eek:neee oluyorrrrr l:sopa:
Esim teselli verir dedim yerden yere vurdu yari ac geziyon sporda yapiyorsun millet ayda 10 kilo 2 ayda 20 kilo verir sende gr gr bi sorunun var yada beceremiyorsun desteksiz git diyetisyene diyor sanki diyetisyen 1 gunde 2 kilo verdirtcek ayni yapacak oda gitmiyorum kendim zayiflayacagim yavas yavas olsada:lülülü:
iyi demişsin canım.Benide geriyor diyetisyen fikri ne o öyle hasta gibi.Bide ondan şu kadar ye bundan bu kadar ye denilmesinden hoşlanmıyorum.İnsanın kendini kendisinin yönetmesi en iyisi.Hem sen baya incelmiştin tatlım.1 ayda vermede 3 ayda ve nolacak.Hızlı verip hızlıca almaktansa

canım hemen ayrılmak niye tatlım olurmu tamam hafta sonları yazamazsan pazartesi toptan yaparsın bildirimi he sıkıldıysan bilemem ama sadece bunun için bırakılırmı takım yahuuuuu........
kızarım çok pis ona göre :KK4:
yok canım ben pazartesi toplu bildirim yaparımda buraya uymuyorsa takımı bozmamak için şettirdim yoksa neden isteyim ki:KK23:

Hello girls, yahu 1 saat ogle arasina ciktim dokturmussunuz masallah.
Ben de bu sabah spora uyanamadim, midem bulaniyor basim da kotu biraz gecen hafta seyahatten dondugumden beri her gun spor yaptim yordu mu nedir?
Spor yoruyor tatlım gerçekden ben 2 hafta çok sıkı şekilde yapmıştım sabah 2 saat yapıyordum spor salonunda 2 saat akşam birgün yolda giderken gümmm düştüm kalktım bidaha düştüm yolu bulamıyorum beynimde çok şiddetli tısss sesi sankii birileri vızıldıyor gibiydi sonra kendimden geçmişim birileri ambulans çağırmış gözümü açtığımda hastanedeydim :KK12:vitamin verdiler serum taktılar test yapmışlar ben baygın uyurken ne alakaydı anlamadım ama:işsiz:sonra doktor yoğun spormu yaptın dedi:olamaz:rezil olmayım diye hep yapıyorum ama bu defa anlamadım neden böyle oldum dedim:KK53:günde 30 dk yeterli dedi herşeyin fazlası zarar demiştiii:KK66:

Spor yoruyor tatlım gerçekden ben 2 hafta çok sıkı şekilde yapmıştım sabah 2 saat yapıyordum spor salonunda 2 saat akşam birgün yolda giderken gümmm düştüm kalktım bidaha düştüm yolu bulamıyorum beynimde çok şiddetli tısss sesi sankii birileri vızıldıyor gibiydi sonra kendimden geçmişim birileri ambulans çağırmış gözümü açtığımda hastanedeydim :KK12:vitamin verdiler serum taktılar test yapmışlar ben baygın uyurken ne alakaydı anlamadım ama:işsiz:sonra doktor yoğun spormu yaptın dedi:olamaz:rezil olmayım diye hep yapıyorum ama bu defa anlamadım neden böyle oldum dedim:KK53:günde 30 dk yeterli dedi herşeyin fazlası zarar demiştiii:KK66:

geçmiş olsuuun.....

Ayy kız ebrusonmez ebrusonmez geldi ebruş estirdi bugün sorma 1sayfa ilerlemiş şok oldum :KK70: hedef fikri güzel de diyet ve oruç pek gelmedi bana sanki ya ne güzel veriyodum ben ramzandan önce..bu hafta oruca alısmakla gectı sımdı de regl olucam beklıyorum yıne bozulacak duzen.. en son 80,7idim ne hedef koysam sasırdım sımdı vucudum enterasan tepkıler verıyıııı :KK43:
Vucudu saşırtmış oldun fena mı??
Ben sadece 2 gün tutmuş oldum. Ama reglim biter bitmez başlayacağım.
Geçen cuma ne kadar vermiştin.Aşağı yukarı hesaplaya bilirsin.

iyi demişsin canım.Benide geriyor diyetisyen fikri ne o öyle hasta gibi.Bide ondan şu kadar ye bundan bu kadar ye denilmesinden hoşlanmıyorum.İnsanın kendini kendisinin yönetmesi en iyisi.Hem sen baya incelmiştin tatlım.1 ayda vermede 3 ayda ve nolacak.Hızlı verip hızlıca almaktansa
Bide çokkk pahalı hee burda türkiyeyi bilmemde zaten o kadar para beriyorum diye insan kahırdan zayıflar:olamaz:türk diyetisyen yok benim yaşadığım semtte daha önce gittiklerin koreli çinli taylandlı onların kendilerine hayrı anacım çiroz gibi üfff desem yıkılacaklar cılız cılız sporsuz vucut ellerinde bitki çayları tek bildikleri oooo zaten :KK47:evet en güzeli ben kendim zayıflayacağım bir sürü kitaplar okudum bunun üzerine kurslar yaptım :KK66:illaki zayıflayacağım

:KK70::KK70::KK70:
Olur mu öyle şey.
Sen acilen toparlanacaksın.Sonra da 69 göreceksin o kadar:KK62:[/QUOTE]
tamam tatlım ay birde hafta sonu gittimde mutfak tartısı bilem aldım hadi bakalım yarış başlasın:duduk:

canım p.tesi haftasonunun menülerini yazsan ceza da almazsın ki
her pazartesi yazıyorum ama uyarı sayım birdi üç olmuş ya da ben şu an ki kafayla anlamadım ya da bilmeden menü yazmadım neyse o vakit fırsat bu fırsatken ben yazıverem bari :KK45:
cuma iftar:
ızgara tavuk yoğurt
sahur yok
cumartesi
sahur :dukan ekmeği klasik kahvaltı
iftar : yoğurt çorbası güveçte zeytinyağlı türlü salata
pazar sahur dukan klasik kahvaltı
iftar porsiyonluk maklube (içindekiler:bulgur pilavı ,düdüklüde haşlanmış soğan ve biberle sotelenmiş kuşbaşı yağsız dana eti ,kenarlarında patlıcan kızartması fazla yağı alınmış)
maklubenin tabağında salata ve yoğurt
pazartesi sahur :dukan lavaş arasında bir yumurta hindi füme ve light kaşar peynir şekersiz çay
iftar Allah kerim
kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub ebrusonmez ebrusonmez

Back
X