• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dunun menüsü
kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub T tatlitambak
Sahur
Mantarli omlet
Domatesli salatalikli kahvalti
Cay

Iftar
1kase mercimek corbasi
2yk kadar patlican beğendi
1parca tavuk pirzola izgarada
1bardak ayran
Iftariyelikerden de
Az peynir 1kayisi 1hurma 2zeytin
Tabagin boreklerini pilavini patateslerini yarime yedirdim zorla yoksa o bana yediricekto ben kazandim savasi heyyt be :D

Su:2,5lt
Spor sahilde 1,5 saat filan yurumustuk iftardan önce..iftardan sonra da bi 40dk turladik..

Sahura döndük eve su cay soda derken sabah deney vardi kostur kostur geldim ölüuyom uykusuzluktan su anda..ayrica daha regli de olamadim davul gibiyim cok mutsuzummm :(

Merhaba bayanlar....
Ben yeni üye
İsmim Zeynep 1.63 boyunda 73 kiloyum evliyim dört aylık dünyalar güzeli bir miniğe ve bıraktığı 15kilograma sahibim..
Suan çalışmıyorum...
Emzirdiğim için asırı diyet yapamıyorum ama yuruyusle ve tatlı atıştırmacıklarıma
Son vererek en çokda sizin destek ve deneyimlerinizi yararlanarak güzel sonuçlar elde edebileceğime inanıyorum
Suan ki hedefim 65 kg
Umarım hepimiz en mutlu olduğumuz kilocuklarımıza kolaylıklarla ulaşabiliriz☺☺
Hos geldin canim.özge ben de..nisanda 91ile baslamistim 80,7idim gecen hafta en son..bi kere yapmışsın yine yaparsin..arkides cok burda..ben bekarim ama benim bi rakibem var tatlitambak o da emziriyo spor yaptigindan beri hem enerjisi yukseldi hem sütünün kalitesi artti..sen de oyle olursun insallah..bebisli ailenize mutluluklar bu arada :KK15:

Selam hanımlar.
Ben bu aralar sabahları pek giremiyorum.
Takımın da yine üzerinde bir ölü topragı var. Hani nerde motivasyon?? Bayramda akrabalarınızın karsısına fit cıkmak varken nedir bu miskinlik? :)

Oh oh ben az da olsa fit olacağım inşallah sonunda 79.9 da olsa 7 li rakamları gördüm. Üstelik Sahur da yapmıştım. Ama oruç degilim

Slm kızlar :KK36:bugün az yedim
Sahur
Domates
Salatalık
Peynir
4-5 zeytin
İftar
1 çatal bamya
2 çatal menemen
Kocaman çaydanlık çay içtim şekersiz kendime geldim:KK71:
30 dk yürüdüm bu arada ayağımda eziklik olmuş hafif ağrıyor 2 güne birşey kalmaz dedi doktor:KK71:
2 litre su içtim:rolleyes:

Selam hanımlar.
Ben bu aralar sabahları pek giremiyorum.
Takımın da yine üzerinde bir ölü topragı var. Hani nerde motivasyon?? Bayramda akrabalarınızın karsısına fit cıkmak varken nedir bu miskinlik? :)
Benim için geçerli değil taaammiii:63:benim burda hiç ufacık bir tane bile akrabam uzakdan bile yokkkkk:olamaz:kocamın tüm sülale burda emme ben onların yanında narin bir çiçeğim:KK53::KK53:hepsi obez seviyesinde :lülülü:eşimde anacığına çekmiş sıskaaa gene:KK56:şimdi kayınvalide geniş basenli ama yaşına göre iyi kadın:KK52:kısaca hava atıcağım akrabam yuuuuukkkkk:mad:

Benim için geçerli değil taaammiii:63:benim burda hiç ufacık bir tane bile akrabam uzakdan bile yokkkkk:olamaz:kocamın tüm sülale burda emme ben onların yanında narin bir çiçeğim:KK53::KK53:hepsi obez seviyesinde :lülülü:eşimde anacığına çekmiş sıskaaa gene:KK56:şimdi kayınvalide geniş basenli ama yaşına göre iyi kadın:KK52:kısaca hava atıcağım akrabam yuuuuukkkkk:mad:
Ya kıyamam kanayan yaranı deşmek istememistim ama takımın genelini nasıl motive ederim diye düsününce o örnek geldi aklıma :(
Sen de işyerindeki arkadaslarını fitliginle catlatırsın, catlatacak insan mı kalmadı kız koskoca ülkede :KK48:

Canim sana yazamamistm. Oğlumun altını açtım ilk zamanlar 20 dk bir tuvaletini yapıyordu. Şimdi 3 saat tutuyor. Gece de ya 1 ya da 2 kere kaldırıyorum. Onda da sorun yok. Büyük tuvaletini söylemiyor. Yapacağını anlayıp tuvalete götürüyorum gerçi çiş ini de söylemiyor ama 3-4 saatte bir götürüyorum. Inşallah zamanla da şöyler diyorum. Allah yardimcimiz olsun
Ay evet canım ya her dönemin bir zorluğu var atlatıcaz inşallah bunları da.
Bizimki artık büyüğünüde başladı tuvalete yapmaya ama ona da çişim geldi dio. Olsun en azından bişi dio :)
Sende acaba bir iki kere evdeysen o demeden götürmesen hani altına yapınca belki hmm artık benim söylemem gerekio sanırım diye düşünür belki.
Çocuğu büyük olmasına rağmen konuşmayan bir arkadaşıma doktor öyle söylemişti. Siz çocuk demeden zaten yapıyorsunuz çocuk niye zahmet edipte konuşsun demişti.

denizcim anliyorum oruc zor ama bence sen biraz spora agirlik ver, bak keyfin de daha iyi olacak enerjin de :KK70:

acik havaya cikin bol bol :)
ayy kızlar öğleyin odada sandalyer üzerinde uyudum kaldım
savurgan tatlım iyi olduğuna sevindim
tambağım hadi bakalım bayrama ineceksin iyice
parkybull nerede bugün görmedim sanırım

Ay evet canım ya her dönemin bir zorluğu var atlatıcaz inşallah bunları da.
Bizimki artık büyüğünüde başladı tuvalete yapmaya ama ona da çişim geldi dio. Olsun en azından bişi dio :)
Sende acaba bir iki kere evdeysen o demeden götürmesen hani altına yapınca belki hmm artık benim söylemem gerekio sanırım diye düşünür belki.
Çocuğu büyük olmasına rağmen konuşmayan bir arkadaşıma doktor öyle söylemişti. Siz çocuk demeden zaten yapıyorsunuz çocuk niye zahmet edipte konuşsun demişti.

Yok canım bıraktım zaten 3 gün kadar yaptı ıslak ıslak degince rahatsız oluyor olduğu yerde kalıyor. Anneee diye bağırıyor garibim. Hususi 5 dk kadar da bekletiyorum iyice rahatsız olsun diye. Eni sonu öğrenecek bize de sabret mek düşüyor. Bekleriz sabırla napalim

Herkese selam bayanlar
Sabahtan beri anca bi göz atabildim
Bugün kışlıkları kaldırdım ben yazlıkları yıka as katla offff canım çıktı
Yalnız geçen sene okadar çok bikini almışım ki bikinilere bakıp bakıp iç geçirdim
Offf bişeyler yapmam lazım en acilindeeeen

İyi akşamlar kızlar bugünkü menümü paylaşayım
kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub

Sahur:1 kaynamış yumurta+2 lokma pide+2 lokma peynir+domates,salatalık
İftar:1 kase çorba+yarım tabak patlıcan musakka+1 kase cacık+2 lokma pide
Ara:meyve
Spor:yok
Su:sahurla beraber 3 e yaklaşır herhalde
İyi geceler kızlar
Ben menünün çokbeğendim canım...neredeyse hiç.bişey yememişsin

Back
X