• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gerçekten spor yaptığım zaman o hantalligim. Halsizligim yorgunluğum uçup gidiyor. Sürekli uyku halinden çıktım daha dinc ve enerjik oldum hep. Veee asıl hoşuma giden şey ise sütümün artması.... Sporu yaşam tarzı haline getirmek lazım en az 20 dk olsa da
Ne güzell spora başlamışsın canım, bebeğin kaç aylık buarada benim dört aylık uyumaktan pek hoşlanmayan bir kızım var;) duan tek korkum sütümün azalması sütüm çok iyi geldin bana

Dunun menüsü
kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub T tatlitambak
Sahur
Mantarli omlet
Domatesli salatalikli kahvalti
Cay

Iftar
1kase mercimek corbasi
2yk kadar patlican beğendi
1parca tavuk pirzola izgarada
1bardak ayran
Iftariyelikerden de
Az peynir 1kayisi 1hurma 2zeytin
Tabagin boreklerini pilavini patateslerini yarime yedirdim zorla yoksa o bana yediricekto ben kazandim savasi heyyt be :KK70:

Su:2,5lt
Spor sahilde 1,5 saat filan yurumustuk iftardan önce..iftardan sonra da bi 40dk turladik..

Sahura döndük eve su cay soda derken sabah deney vardi kostur kostur geldim ölüuyom uykusuzluktan su anda..ayrica daha regli de olamadim davul gibiyim cok mutsuzummm :KK43:
Menüde sporunda çok güzel olmuş.canım tebrikler

Ne güzell spora başlamışsın canım, bebeğin kaç aylık buarada benim dört aylık uyumaktan pek hoşlanmayan bir kızım var:KK66: duan tek korkum sütümün azalması sütüm çok iyi geldin bana

Hiç korkma canım benim oğlum büyük 22 aylık ama sütüm de hiç azalma olmadı şimdiye kadar. Protein ve sebze ağırlıklı beslen ve 3 lt su ile. Sütüne hiç bısey çık olmaz.

Sabah 12.30
3 yumurtadan Lorlu omlet
1 bardak ayran

Ara 15.30
1 tabak karpuz abarttim yani

akşam 20.30
2 kase kemikli et haşlama
salata

Su 3lt
Spor olarakta 30 dk kadar eşimle evde top oynadık ve muhteşem ter Attım. Ev han gibi benim..
kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak
özgem canım bugün 7 li rakamlara adım attım devamı gelir inşaallah. Sen kaç kilo çıktın hadi yaz ama artık.

Hosbulduk canııımm inan kaçıncı takımlarımız unutmuştum hatta dün bir bakayım dedim bulamadım
Canım sen de günlük menülerini paylas bizimle. Eski yarısmacılardansın ama hem senin takıma alısman hem de diger üyelerle kaynasman icin 2 haftalık bir deneme süresi olacak :)

Ben unuttum yaa :KK43: aslında aklımdaydı ama iftarankadar uyuyakalmışım kalkıncada unuttum iftar telaşıyla :KK43:
Yarın oruc tutacak mısın peki canım? Eger tutacaksan da yarın ogleden sonra tartılman mümkünse o zaman tartıl, o kilonu yazalım gec de olsa.
selam fıstıklar, nasılsınız bakalım? bu hafta çok giremedim nete. öncelikle dünün menüsünü yazayım kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub kahvaltı ve öğle yemeği salata
akşam 1 porsiyon ıspanak
su 2 litre
Vaay cok iyi :KK9:

umutlayasasen umutlayasasen
hoşgeldin Canım ben de yaklaşık iki ay önce geldim takıma. ben de ocakta doğum yaptım 4.5 aylık oğlum var. diyet için erken davrandım,kilolar sebebiyle psikolojim bozulmuştu ve hep öyle kalacağımı zannediyordum.diyet yapmayı gözüm de yemiyordu. en sonunda eşimle iddiaya girdik, be bu süreçte 10 kilo verdim.hamilelik öncesi kilomdan da zayıfım. Doğum sonrası ne kadar erken başlarsan o kadar kolay veriyorsun kiloları. sen de biliyorsundur uzmanların da doğumdan iki ay sonra diyeti önerdiğini.sütümü sorarsan normalde günde iki kez mama veriyordum oğluma süt azdı çünkü. şimdi ise bire düşürdüm ve onunda miktarını azalttım. sütüm azalacak diye dert etme bence. diyet dediğim şey şekerli ve kalorili şeyleri kesmek değil mi? bunlar da zaten sütü etkilemiyor. sütüm de oğluşumı baya besliyor ve tombik bir oğlum var:KK39::KK39:

Desene yine bir rekor yapacaksın bu hafta da
yok Can'ım ya bu hafta sporsuz geçti 200 300 gram ancak verebildim.tahminimce bundan sonra zor veririm. bu kadar kolay ve hızlı vermemin sebebi (bence) hamilelik kilolarımı bünyemin kabul etmemesiydi.bakalım haftaya ne olacak.79 lu kilolara inmişsin Can'ım gözün aydın

kızlar dün başıma geleni anlatayım . oğlumu kreşten aldım ve marketin orada bank var oturuyorum oğlumda bisiklet sürüyor. iki kadın geldi oturdu yanıma be biri dediki geçen yıl hamileydiniz değil mi? ben de evet dedim. hıı doğum kilolarınız kalmış galiba:skandal: dedi. ben de yok 10 kilo verdim zayıfladım diye seviniyordum deyip güldüm. yok göbeğiniz kalmış dedi.beni uzun süre görmüyormuş da ondan öyle demişmiş. diğeri de ben görüyordum baya zayıflamışsınız dedi, çevir kazı yanmasın misali oldu birazcık. üzülsem mi sevinsem mi bilemedin. açıl sözlülüğü için sevindim amma kilo için de üzüldüm ben de doğum kilom kalmadı diye seviniyordum:cry::cry:

umutlayasasen umutlayasasen
hoşgeldin Canım ben de yaklaşık iki ay önce geldim takıma. ben de ocakta doğum yaptım 4.5 aylık oğlum var. diyet için erken davrandım,kilolar sebebiyle psikolojim bozulmuştu ve hep öyle kalacağımı zannediyordum.diyet yapmayı gözüm de yemiyordu. en sonunda eşimle iddiaya girdik, be bu süreçte 10 kilo verdim.hamilelik öncesi kilomdan da zayıfım. Doğum sonrası ne kadar erken başlarsan o kadar kolay veriyorsun kiloları. sen de biliyorsundur uzmanların da doğumdan iki ay sonra diyeti önerdiğini.sütümü sorarsan normalde günde iki kez mama veriyordum oğluma süt azdı çünkü. şimdi ise bire düşürdüm ve onunda miktarını azalttım. sütüm azalacak diye dert etme bence. diyet dediğim şey şekerli ve kalorili şeyleri kesmek değil mi? bunlar da zaten sütü etkilemiyor. sütüm de oğluşumı baya besliyor ve tombik bir oğlum var:KK39::KK39:
Çok teşekkür ederim canım içimi ferahlattın aynı duygular içerisindeyim içine görebildiğim dogrudüzgün kotum yok ama bu halde almakta istemiyorum :KK43:( tek farkımız eşim bana destek değil köstek oluyor sürekli vicdan yaptırıyor sütün azalırsa çok üzülürsün bosver şimdi az bekle diyeti modunda ama bana çok iyi geldin teşekkür ederim

Back
X