• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Valla çok iyi olır canım ya hemde ben motive olmuş olurum aslında yemekten çok da kısabileceğimi düşünmüyorum da sayende kıymetli totomu kaldırıp yürüyebilirim normalde deli yürüyebilir birisiyim çünkü bebekle ev bekliyorum şimdi :KK43:
Öncelikle hoşgeldin aramıza canım.mesajlarını okudum pek fırsatım olmadı yazmaya.Süt meselesini düşünme sağlıklı besleneceğinden daha sağlıklı ve besleyici sütün olacak, çünkü sen sağlıklı olacaksın unutma sağlıklı insanın herşeyi en iyisidir.seninde sütün kesilmez, emziren arkadaşlarda yazmış zaten.Bence havalar artık çok güzel tam yürüyüş havası, nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama tabi hayat şartlarınıda çok iyi bilmiyorum :) bebeğide alıp mis gibi yürüyüşlerine başla derim.Bebeğin içinde dışarda temiz hava ve güneş almak çok önemli 1 taşla 2 kuş vurmuş olursun.Bebeğinde daha sağlıklı ve rahat bir bebek olur , sende stressiz ve sağlıklı bir anne olursun ;)

Herkese merhaba kızlaryaklaşık bir yıldır (hamilelik dogum) büyüyen porsiyonlar artan öğünlerde sonra iyi ki sizinleyim...
Evet bugün saçmasapan hiiiç de hoş olmayan bir menüyla karşınızdayım ama emin olun her lokmamda akşam bunu yazacaksın unutma dedim kendime bunu düşünmek bile çok iyi geldi bana :)
Şimdi
Menüm morordek morordek nilsub nilsub
Sabah:
2dilim ekmek
2 az yağda yumurta
Domates
Ara: 1muz
Öğle:
3 ev poğaçası
Yarım dilim peynir
Ara:1er kayısı kiraz ve şeftalili oluşan meyve salatası
Akşam;
1 kase çorba
2 kaşık mantı
Yoğurt
Salata
Spor: yapamadım
Su: yaklaşık 3 lt
Madem geldin yorum yapalım :) tatlım öğlenki poğaça yanlış ,hadi diyelim emziren annesin canın çekti yedin 3 tane olmaması lazım, max 1 ,ayrıca öğlen poğaça yada benzeri yediğin zaman akşam yemeğinde ekstra dikkat et .Biz genelde akşamı erken bitirip ,gün içinde kaçamak yapacaksakta diğer öğünlerde yapılmasını savunuyoruz :) akşamki mantıda olmamış yani.sabah kahvaltın gayet iyi bence

Kızlaaaaaarrr bugün ne yedim
Sabah
4-5 dilim salatalık
Öğlen
4 tane kuru Pasta
Akşam
Yarım porsiyon mantı neredeyse etsiz
Ve salata
2 top dondurma

Spor vay canınaaaa
:)

Bugün jillian level 3 yaptım bugün son günümdü
1 aaat öncede jillian 6 week 6 pack yaptım
2 hafta da 6w6p devam edijem

Yarın büyük gün ve ben hazırım :)
Tatlım senin menülerine bakıyorum bayadır evet kilo fazlan çok değil, sporunu düzenli ve iyi yapıyosun ama bence sağlıklı beslenmiyorsun.sabah kahvaltısı en önemli öğün ve sen sadece salatalık yemişsin, oysaki en zengin öğün olmalı.öğlen kurupasta akşamada mantı.tüm gün sağlıklı tek birşey yememişsin tamamı karbonhidrat.protein alman lazımki yaptığın spor işe yarasın.mantıya etsiz demişsin keşke etli olsaydı tutulur bi tarafı olurdu.Bence öncelikle yediklerini düzenlemelisin spor olayı zaten iyi

Bende bugünkü menümü yazayım
kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub
Sahur:1 kaynamış yumurta+2 lokma pide+1 kk peynir (sahurda zorla yiyorum iftarda acıkıyorum :( bunu çözmem lazım)

İftar:1 kase çorba+3 kanat +1,5 bardak ayran+salata+2 lokma pide+ dut ve çilek 1 avuç kadar
Birde kaçamağım var arada güllaç yedim 1 dilim 2 topta dondurma :(
Spor:öğle arası yarım saat yürüdüm yani dolandım diyelim o sayılırmı :)
Su:2 lt olmuştur şu ana kadar

Günaydınnn kızlar burda sabah oldu morordek morordek kollontai kollontai nilsub nilsub sahura kalktığımda tartıldı birde ne göreyim 1 gr bile gitmemiş:KK61::KK61::KK61:regl bitti ve söylemesi ayıp bu bir hafta içinde 1 kez ve oda çok zorla tuvalete gittim bende çoçukluğumdan beri bu sorun var yeşil kahvede içmedim 1 hafta boyunca bitmişti bulupda alana kadar 1 hafta oldu:mad:dün buldum iftarda içtim şimdi süperim:KK71:ama morelim 0 hiç kaçamak yapmadığım halde sabitim 69.900:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

Iyi geceler kizlar,reglinin geciken 5.günü ve ben su anda yatakta kivranmis yastiklari yumrukluyorum..ilac aldim ama nafile ölücem sanirim sancidan :( okuldan gelince de tartildim o da fenalarda 81,5 :( davul gibi sisim sabah pantolonun icine girmedim..bi baslasa da rahatlasam artik.. az önce acidan aglarken yarim aradi al anahtarini in hemen hastaneye gidiyoruz geliyorum dedi..yarin sinavi var bi de yok bisey uyuycam arama dedim ama dinler insallah..o degil de ben bu sanciyla nasil sabahi edicem allah bilir.. morordek morordek canim kilo artida bugun ama yarin regli baslarsa rahatlarim belki biraz istersen aksamustune dogru bi daha tartilip yazarim

Menuyu de yazayim yarin ölürsem giremem belki :(
kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub T tatlitambak

Sahur
Yok toktum su icip yattim

Iftar
1kase mercimek corbasi
3-4 catal mantarli et sote
2catal bulgur pilavi
1kase cacik
1avuc kiraz

Ara cay
1hurma 3kayisi

Su 2lt
Spor yok yatakta kivraniyorum su an..gun icinde yürümüştüm biraz ama markete giderken 2durak once inmistim

Iyi geceler kizlar,reglinin geciken 5.günü ve ben su anda yatakta kivranmis yastiklari yumrukluyorum..ilac aldim ama nafile ölücem sanirim sancidan :KK43: okuldan gelince de tartildim o da fenalarda 81,5 :KK43: davul gibi sisim sabah pantolonun icine girmedim..bi baslasa da rahatlasam artik.. az önce acidan aglarken yarim aradi al anahtarini in hemen hastaneye gidiyoruz geliyorum dedi..yarin sinavi var bi de yok bisey uyuycam arama dedim ama dinler insallah..o degil de ben bu sanciyla nasil sabahi edicem allah bilir.. morordek morordek canim kilo artida bugun ama yarin regli baslarsa rahatlarim belki biraz istersen aksamustune dogru bi daha tartilip yazarim

Çok geçmiş olsun canım inşallah olursun da rahatlarsin. Kız ben d olmadan 2 gün önce neler çektim Allah bilir... regl bitince kilo hooop diye iner moralini bozma senin menüler güzel çünki.

kollontai kollontai nilsub nilsub morordek morordek ebrusonmez ebrusonmez
herkese merhabalar dün elimde olmayan sebeplerle mesaiye gelemedim doğal olarak buraya bildirimde yapamadım öncelikle özür dilerim

hemen atladığım iki öğünümü bildireyim..
çarşamba iftar :
terbiyeli şehriye çorbası
makarnadan sahte börek yaptım bir dilim
siyah fasulye salatası bol su
perşembe sahur:
dukan lavaş arası haşlanmış yumurta ,hindi füme
şekersiz çay
iftar:
mercimek çorbası
fırında sulu sebzeli tavuk
yarım litre ayran :p
bol su
cuma sahur:
dukan lavaş arası haşlanmış yumurta hindi füme
şekersiz çay şimdiden bugünün iftar menüsünüde yazayım zira dünden kalanlar olacak misafir gelecek diye yaparken gelmediler tavuklar bana patladı seviyorum Allahtan :KK70:
fırında soslu sulu sebzeli tavuk (ben yağ kullanmıyorum tavuk pişirirken lezzeti eksilmiyor)
çorba (ne çorbası yapacağımı karar vermedim daha...
ayranım var..
salata kavun.

hayırlı cumalar cümleten

Tatlım senin menülerine bakıyorum bayadır evet kilo fazlan çok değil, sporunu düzenli ve iyi yapıyosun ama bence sağlıklı beslenmiyorsun.sabah kahvaltısı en önemli öğün ve sen sadece salatalık yemişsin, oysaki en zengin öğün olmalı.öğlen kurupasta akşamada mantı.tüm gün sağlıklı tek birşey yememişsin tamamı karbonhidrat.protein alman lazımki yaptığın spor işe yarasın.mantıya etsiz demişsin keşke etli olsaydı tutulur bi tarafı olurdu.Bence öncelikle yediklerini düzenlemelisin spor olayı zaten iyi
Evet canım ya benim öle bir kusurum var menüleri dengeleyemiyorum. Bir gün proteine yükleniyorum birgün karbona.
Ama diğer türlü diyetler beni sıkıyor hemen pes ediyorum.Kahvaltıyı da iş yerinde yapıyorum. Hep paketli gıdalar var. bi salatalık birde yumurta var yenebilecek ama dünki yumurta çok aşırı haşlanmıştı morarmıştı :(

günaydınlarrrr
Tatlım takıma davet edilince takım kurallarına soyle bi goz Gezdiridim :KK66: umarım iki haftayı. Başarıyla atlatırım :) :) :) menülerimi akşam paylaşırım genellikle eksiksiz olsun diye sadece genellikle menülerin yanında etiketlemeler var bilemedim gurup içerisinde herkes birbirine yorum yapabiliyor mu yoksa eşler mi yapıyor bi yanlışlık yapmak istemem
camnım yazmışlar morördeği ve nilsub u etiketlemen yeterli
Herkese merhaba kızlaryaklaşık bir yıldır (hamilelik dogum) büyüyen porsiyonlar artan öğünlerde sonra iyi ki sizinleyim...
Evet bugün saçmasapan hiiiç de hoş olmayan bir menüyla karşınızdayım ama emin olun her lokmamda akşam bunu yazacaksın unutma dedim kendime bunu düşünmek bile çok iyi geldi bana :)
Şimdi
Menüm morordek morordek nilsub nilsub
Sabah:
2dilim ekmek
2 az yağda yumurta
Domates
Ara: 1muz
Öğle:
3 ev poğaçası
Yarım dilim peynir
Ara:1er kayısı kiraz ve şeftalili oluşan meyve salatası
Akşam;
1 kase çorba
2 kaşık mantı
Yoğurt
Salata
Spor: yapamadım
Su: yaklaşık 3 lt
tatlım kızlar yazmış hiç sebze yok menünde protein mantı içindeki et ve yumurtayu saymazsak yok
öğleyin güzel bir sebze yemeği yeseydin keşke çorba salata ile akşama da mantı çok az 1 kase çorba da yeterli değil emzirdiğin için 120 gr civarında kırmızı et veya tavuk yeseydin hatta en sağlıklısı balık
Ben şimdiden listeyi şuraya ekleyeyim. Yarın son durumuna karar verilir kimler dönüyor, nasıl bildiriliyor diye :)
Sabah 11:30'da hocalara sunum yapmam gerekecek, o yuzden ancak 12:30'dan sonra gelirim ben hanımlar, merak etmeyin :) Bildirimlerinizi toparlarım o zaman. Simdiden hepinize iyi geceler ve bol eksiler :KK15:

Bu arada toplight toplight kaptanım sana sormak istedigim sorular var:

• nilsub 466. etapta kilosu sabit diye bildirim yaparak izne ayrıldı. Bu etapta dönerse 466. etapta bildirim yaptıgı icin kilo yüzdesini 470-466=4'e bölecegiz degil mi? +1 eklememize gerek yok?
  • d_mndc de 467. etapta bildirim yapmayarak izne ayrıldı. Burada da +1 ekleyip 470-467+1=4'e bölünmesi gerek sanırım? Karar defteri'nden böyle anladım ama yanlıslık olmasın :)
  • umutlayasasen de en son 340. etapta 8. takımdan izne ayrılmıs. O yuzden listeye girdigi zaman yeni üye gibi islem yapmamıza gerek yok degil mi? Ya da zaman aşımına falan ugrar mı malum 100 kusur etap gecmis :)
  • Ben bunları varsayarak asagıya o sekilde ekledim ama bi yanlıslık varsa düzeltebilirsin kaptanım :)

***5. Takım 470. Etap***

nilsub (74,1///) 466. etapta bildirim yaparak izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 4'e bölündü
d_mndc (77,4/76,4/1/%0,34) 467. etapta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 4'e bölündü
tatlitambak (80,9///)
savurgan (69,9///)
denhizx (70///)
melampusefe (70,8///)
parkbyull (94,8/)
inatettimolacak (80,7///)
Ozaly (59,9///) mezun olan üye geri döndü, başlangıç tarihi: 24 Mayıs, başlangıç kilosu: 61.6, hedef kilo: 58

5. takım ortalaması:

Takım içi liste:
umutlayasasen (73///) 340. etapta izne ayrılan üye geri döndü, izne ayrıldığı kilo 70
blanche_ea (58,6/)
btlbetul (64,7/)
morordek (59,7/)
toplight (72,4/)
tatlım nilsub un 4 e bölünecek doğru
d_mcdc de 4 bölünecek doğru
umutlayasasen izinli olduğu için hemen listeye de girebilir diye düşünüyorum yeni üye gibi işlem görmemesi lazım ama süreklilik sağlanması açısından 1-2 hafta deneme uygulanabilir listeye döndüğü zaman şu anki kg sundan 70 çıkarılıp etap sayısına bölünecek yani 130 civarına olacak

Kızlar ya ben hafta boyunca bir iki kere tartıldım tartı sonucum bugün çıkandan daha iyiydi. Tartıyı da doğrumu diye kontrol edemedim işe gidicem diye. o yüzden yüksek çıkanı yazacağım . Bu sabah 58,9 u görmüştüm ilk sonra 59,2yi de gördüm tartıda.Neyse

59,9/59,2/0,7/%1,17

kollontai kollontai nilsub nilsub morordek morordek ebrusonmez ebrusonmez
herkese merhabalar dün elimde olmayan sebeplerle mesaiye gelemedim doğal olarak buraya bildirimde yapamadım öncelikle özür dilerim

hemen atladığım iki öğünümü bildireyim..
çarşamba iftar :
terbiyeli şehriye çorbası
makarnadan sahte börek yaptım bir dilim
siyah fasulye salatası bol su
perşembe sahur:
dukan lavaş arası haşlanmış yumurta ,hindi füme
şekersiz çay
iftar:
mercimek çorbası
fırında sulu sebzeli tavuk
yarım litre ayran :p
bol su
cuma sahur:
dukan lavaş arası haşlanmış yumurta hindi füme
şekersiz çay şimdiden bugünün iftar menüsünüde yazayım zira dünden kalanlar olacak misafir gelecek diye yaparken gelmediler tavuklar bana patladı seviyorum Allahtan :KK70:
fırında soslu sulu sebzeli tavuk (ben yağ kullanmıyorum tavuk pişirirken lezzeti eksilmiyor)
çorba (ne çorbası yapacağımı karar vermedim daha...
ayranım var..
salata kavun.

hayırlı cumalar cümleten
kg bildirimi yapmamışsın canım

***5. Takım 470. Etap***

nilsub (74,1///) 466. etapta bildirim yaparak izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 4'e bölündü
d_mndc (77,4/76,4/1/%0,34) 467. etapta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 4'e bölündü
tatlitambak (80,9///)
savurgan (69,9///)sabit
denhizx (70///)
melampusefe (70,8///)
parkbyull (94,8/)
inatettimolacak (80,7///)
Ozaly (59,9/59,2/0,7/%1,17) mezun olan üye geri döndü, başlangıç tarihi: 24 Mayıs, başlangıç kilosu: 61.6, hedef kilo: 58

5. takım ortalaması:

Takım içi liste:
umutlayasasen (73///) 340. etapta izne ayrılan üye geri döndü, izne ayrıldığı kilo 70
blanche_ea (58,6/)
btlbetul (64,7/)
morordek (59,7/)
ebrusonmez(
toplight (72,4/) ben sabahleyin acele ile tartılamadım yaaa

Iyi geceler kizlar,reglinin geciken 5.günü ve ben su anda yatakta kivranmis yastiklari yumrukluyorum..ilac aldim ama nafile ölücem sanirim sancidan :KK43: okuldan gelince de tartildim o da fenalarda 81,5 :KK43: davul gibi sisim sabah pantolonun icine girmedim..bi baslasa da rahatlasam artik.. az önce acidan aglarken yarim aradi al anahtarini in hemen hastaneye gidiyoruz geliyorum dedi..yarin sinavi var bi de yok bisey uyuycam arama dedim ama dinler insallah..o degil de ben bu sanciyla nasil sabahi edicem allah bilir.. morordek morordek canim kilo artida bugun ama yarin regli baslarsa rahatlarim belki biraz istersen aksamustune dogru bi daha tartilip yazarim
nasıl oldun tatlım? umarım çabucak geçmiştir sancıların çok zor şey yaa :(

Günaydınnn kızlar burda sabah oldu morordek morordek kollontai kollontai nilsub nilsub sahura kalktığımda tartıldı birde ne göreyim 1 gr bile gitmemiş:KK61::KK61::KK61:regl bitti ve söylemesi ayıp bu bir hafta içinde 1 kez ve oda çok zorla tuvalete gittim bende çoçukluğumdan beri bu sorun var yeşil kahvede içmedim 1 hafta boyunca bitmişti bulupda alana kadar 1 hafta oldu:mad:dün buldum iftarda içtim şimdi süperim:KK71:ama morelim 0 hiç kaçamak yapmadığım halde sabitim 69.900:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
Ramazan hepimizi ters köşe yaptı galiba :(

Evet canım ya benim öle bir kusurum var menüleri dengeleyemiyorum. Bir gün proteine yükleniyorum birgün karbona.
Ama diğer türlü diyetler beni sıkıyor hemen pes ediyorum.Kahvaltıyı da iş yerinde yapıyorum. Hep paketli gıdalar var. bi salatalık birde yumurta var yenebilecek ama dünki yumurta çok aşırı haşlanmıştı morarmıştı :KK43:
En azından akşam yemeklerinde protein ve sebze al ,işyerinde kahvaltı ediyorsan kendi kahvaltılıklarınıda götürebilirsin.Bence azcık dikkat etsen süper sonuçlar alırsın ;)

Çok geçmiş olsun canım inşallah olursun da rahatlarsin. Kız ben d olmadan 2 gün önce neler çektim Allah bilir... regl bitince kilo hooop diye iner moralini bozma senin menüler güzel çünki.

Back
X