• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çorbayı bende hiççç sevmiyordum kankim kayınvalide git geldi göremeyince laf sokuşturdu oraya gittiğimizdede bildiği yoğurt çorbası heee başkada birşey bilmiyor:confused:eşime annem çorba koyayım malum karın sevmiyor yapmıyor annecim derken bende sevmiyorum anne istemiyorum koyma dedi:rolleyes::rolleyes:aaaaa çorba yenmezmi 10 ciltlik ansiklopodi çıkar anlattıklarıyla:KK34:sonracığıma mercimek çorbası denedim ilk yaptığım yemek gibiydi :-)2-3 derken güzel yapmaya başladım şimdiiiii favori çorbam çokkk seviyorum bide ekşili şehriyeli domates çorbasınıda çok beğeniyorum git gide alıştım vazgeçilmezim oldu çorbalar :KK71:dene mutlaka alışırsın zamanla:KK36:
valla anacım yoğurttan mercimeğe tarhanadan domatese brokoliden şehriyeye patlıcandan sebzesine tavuk suyuna balkabağı çorbasına kadar tüm çorbalar hafıza kartımda kocam çorbasız yapamıyor:D

hee o waffleların kalorisini bi okudum ben kalp sıpazmı geçirdim bir tanesi yani paketin içindeki bir tane 100 küsurmuş... ben hayvan gibi bi pakedi indiriyordum :)))

biz senle yaşasak bildiğin tostoparlak bişi oluruz kız :)))
kız betüş en iyisi seni ben oğlanlardan birine alayım sen gelinim ol benim boşver nilgün ün oğlanı
valla anacım yoğurttan mercimeğe tarhanadan domatese brokoliden şehriyeye patlıcandan sebzesine tavuk suyuna balkabağı çorbasına kadar tüm çorbalar hafıza kartımda kocam çorbasız yapamıyor:KK70:
ayy benim evde de çorbasız yemek olmaz

Hosbulduk btlbetul btlbetul :KK54:bende aç karnına 63.7 tok 65 ı buluyor ben basen den şikayetçiyim göğüs omuz ve bel zayıf tüm kilo basen de toplaniyorenk maalesef :KK61:

tugce1325 tugce1325 canım hoşgeldin ilk mesajın arkalarda kaldı biraz dönüp bulamadım yazayım dedım.. takımın delilerinden özge ben :D 2ay önce 91ile başladım şimdi iyi durumdayım -10gitti bile.. hele kaçamak yap sporunu eksik et fena yapıyoruz burda.bu tempoyla da verırsın zaten.. bakma sımdı ramazan mılelt yogun fılan dıye bıraz rahat donemdeyız ama sen bayramdan sonra gör buraları ;)

Merhabalar..teşekkür ederim kabul ettiğiniz için ilk sayfada ki kurallari okudum sayfalarada göz attım.. cuma günü kilo paylaşımı ve günlük menü paylaşımı yapacağım grupta aktif olmaya ozen gosterecegim bunun haricinde uymam gereken bir kural var mı acaba ??kilom 64 boyum 157 boyuma göre fazlam var 8 9 kilo vermek istiyorum inşallah sizlerle şu an adet döneminde yim oruç değilim 9 aylık kızım 3.5 yaşında oğlum var çok düzenli bir yeme alışkanlığım yok
hoş geldin eminim kısa sürede vericeksin fazla kilolarını:)

Merhabalar..teşekkür ederim kabul ettiğiniz için ilk sayfada ki kurallari okudum sayfalarada göz attım.. cuma günü kilo paylaşımı ve günlük menü paylaşımı yapacağım grupta aktif olmaya ozen gosterecegim bunun haricinde uymam gereken bir kural var mı acaba ??kilom 64 boyum 157 boyuma göre fazlam var 8 9 kilo vermek istiyorum inşallah sizlerle şu an adet döneminde yim oruç değilim 9 aylık kızım 3.5 yaşında oğlum var çok düzenli bir yeme alışkanlığım yok
Hoş geldin tuğçe keyifli zayıflamaya bende taze üyeyim daha haftam dolmadı;)

Back
X