• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

fesatlıkla çalışan kesimi de unutmayalım :))) zira o kesimdeyim :))))
ay kız bir tavuğum yine gurk oldu altına 11 yumurta koydum inşallah hepsini çıkarır....
bekliyorum öylee ...
unutmadan ben hem azcık yürüyüş yapıyım hem tavuklarımı kapatıyım yumurtalarımı alıp geleyim iftardan sonra görüşürüz sızmaaaaa..... sakın...

ay kız bir tavuğum yine gurk oldu altına 11 yumurta koydum inşallah hepsini çıkarır....
bekliyorum öylee ...
unutmadan ben hem azcık yürüyüş yapıyım hem tavuklarımı kapatıyım yumurtalarımı alıp geleyim iftardan sonra görüşürüz sızmaaaaa..... sakın...

söz veremem bi yicem bi yicem.... ayyy açlıktan pitbula bağladım yine.... saldırcak insan arıyorum....

tugce1325 tugce1325 canım hoşgeldin ilk mesajın arkalarda kaldı biraz dönüp bulamadım yazayım dedım.. takımın delilerinden özge ben :KK70: 2ay önce 91ile başladım şimdi iyi durumdayım -10gitti bile.. hele kaçamak yap sporunu eksik et fena yapıyoruz burda.bu tempoyla da verırsın zaten.. bakma sımdı ramazan mılelt yogun fılan dıye bıraz rahat donemdeyız ama sen bayramdan sonra gör buraları :KK66:
Sağol canım hosbulduk maşallah cok iyisin azmini devamını diliyorum
bana da böyle bi ortam lazım zaten erteleye erteleye usandım artik giydiklerim den oram buram firlamasin istiyorum sizin de yardiminizla:KK49:

Kızlar canlar gitmeme tam 1 hafta kaldı ve ben iftardan önce hergün 45 dk bisiklet sürecem. Ve izne ayrılmayı düşünmüyorum. Ama size de sorayım napayım. Izne ayrılan kaç hafta donemiyorum dimi. Bizim izin 20 gün.
Siz söyleyin. Napayım. Ama bu tatil kilo almadan hatta kilo vererek gelmek istiyorum

Kızlar canlar gitmeme tam 1 hafta kaldı ve ben iftardan önce hergün 45 dk bisiklet sürecem. Ve izne ayrılmayı düşünmüyorum. Ama size de sorayım napayım. Izne ayrılan kaç hafta donemiyorum dimi. Bizim izin 20 gün.
Siz söyleyin. Napayım. Ama bu tatil kilo almadan hatta kilo vererek gelmek istiyorum
Canım nereye gideceksin ailenin yanına mı ailenin yanındaysa eğer kesinlikle izne ayrılmanı tavsiye etmem ailenin yanında cozutuyosun çünkü :KK51::KK51: bence yaz hergün bikaç gün sadece kaçamaklarını görmezden gelelim sonuçta mutlaka oluyor kalabalıkla. K:KK72::KK72:açamak bu benim fikrim tabi

Back
X