• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Anuuu çeneler düşmüüüüüş ooku oku :kahve:oku bitmedi, bende kocaman Zayıflama eşofmanını giyip bir temizlik yaptım ki sormayın sırılsıklam olduuuummm :confused: uyuyabilirsem azıcık spor yapıcam sonrasında:cool:

aşk acısı da neymiş şu an midemdeki acının yanında :)))
:KK70:Hahhaaaa
Betülüm özlemişim espirilerini
59 hep mi bu kilolardaydın süpermiş.
Hayır canım 65' le başladım.Ama 1 sene oldu yani :dondurma:
Ben pek iyi bir örnek değilim.
yok değildi 64 falandı galiba başladığında bin yıldır burda.....:KK70:
Evvveeettt :halay:
oruçlu arkadaşlar iftardan önce tartılmayı unutmayın kızlar.....
Hatırlatma için mersi efemmm :KK15:
mantıklı sonra tartılınca felaket oluyo zaten :))
Evet ya dün ben +2.6 ile rekor yaptım. :KK48:
Anuuu çeneler düşmüüüüüş ooku oku :kahve:oku bitmedi, bende kocaman Zayıflama eşofmanını giyip bir temizlik yaptım ki sormayın sırılsıklam olduuuummm :confused: uyuyabilirsem azıcık spor yapıcam sonrasında:cool:
Kolay gelsinnn.

Kolay gelsinnn.
canim masallah ya yine 60'in kapisina kadar gelmissin :D Normalde cok az yiyorsun normal duzene gecince hemen pat pat aliyorsun cok normal; az az oz oz ver en guzeli :D Cok ac kalma seker :D

canim masallah ya yine 60'in kapisina kadar gelmissin :KK70: Normalde cok az yiyorsun normal duzene gecince hemen pat pat aliyorsun cok normal; az az oz oz ver en guzeli :KK70: Cok ac kalma seker :KK70:
Yaa haklısın aslında ama bu 1 haftadır normal düzenin bayağı üzerine çıktım.Çok yemekten karın ağrım geçmiyor.Patlayana kadar yedim yaa

Kolay gelsinnn.

Peh peh rekor bende bence sahurdan sonra 84.5 olup iftardan önce 79.6 olan ben e ne demeli

ooo maşallah bende kendimi çok yiyiyo sanıyodum.... ne yiyion o kadar bir bütün karpuz mu :) ayyy canım karpuz çekiyo kim taşıcek şimdi eve.....

Canim cok şu içiyorum ben yaa az 3 lt ama 4 u geçiyor hep. Eee bide 2 gündür karpuz yiyon ce öyle oldu

Back
X