- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #194.601
Hedefim 55 ama 58 de çok iyiydi. Koruyabilirsem 58de gayet uygun.Kilon iyi gibi kaç kiloya inmeyi istiyorsun canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hedefim 55 ama 58 de çok iyiydi. Koruyabilirsem 58de gayet uygun.Kilon iyi gibi kaç kiloya inmeyi istiyorsun canim
Evvet canıııımmmUmutlayaşa ile rakip mi oldunuz
Çok deli spor yaparııımmmbaksen rakibem beni geçmesin sonra:)
Ne işiymiş şekerim.
hay hayyy sen sporu benden sor şekerim 120 dk durmadan spor yapmış hatunum bennnnn......Çok deli spor yaparııımmmhele şu ramazan geçsin hele
![]()
yinede -700 gr çok iyi canım moral bozmak yokKızlar
geçen hafta 79.6
bu hafta 78.9
fark -700
aslında daha fazla olurdu amma wc beni mahvetti.
Ayyyy çokk tatlısın yaaa ne güzel anlatmissin8![]()
Bi tanedir o![]()
Teşekkür ederim canımMutlu yıllarr. Sağlıklı mutlu uzun ömürler dilerim.
Granül şekersizzzzzzzzeh doğum günü hatrına birşey demiyorum görmezden geliyorum bu seferlik tatlım nimik kızın için...
nescafeyi nasıl içiyorsun canım?
Tatlılardan geçilmiyor hanımefendi.Ama özel bir durum olduğu için yinede iyi toparlamışsın.
canim ozet muhtesem cok guzel olmusAnlatayım balım aramızda ama taaammmııı
savurgan hanım yani beeeen
ramazan dolasıyla kilosu sabit gidiyor bu yüzden erken yaştaaa menepoza girdi
bu menopoz sendromu ona iyi gelmedi kocasına sardı adam yakında evden atacak haberi yok
nilsub hanım taşları düşürdü
kilo alsada internette almadığı alet kalmamış sırf param gitti diye zayıflar ahanda buraya yazıyorum kiloda henüz bir tık yok
@btlbetul hanım kendini tatlılara vermiş aşk acısımı çekiyor anlamadık ilerleyen zamanlarda görcez
toplight hanım iyice sapıtmış oda depresyonda sanırsam yedikçe yiyormuş
B blanche_ea bu sıcak havada birşey bulamadığından somon yiyormuş sabah öğle akşam yalnız hatun güzel kas yapmış benden duymuş olma
inatettimolacak hanımın laz damarı tutmuş hepinüzü geçeçeğim uşağum bombeee geliyom dedi bakalım görcez cuma günü
kollontai hanım baktı grupdan bi mokkkk olmaz firarda halil sezai takılıyormuş en son duyduğuma göre
morordek hanımda madem kaptan isyanda ben niye uğraşayım dombiliklerle diye oda geçen hafta firar etti
@melampusefe interneti yokmuş hazır menüde yazmazken kim bilcek diye makarna börekleri götürüyormuş
T tatlitambak hanım arada kaçırsada memlekette hava atma uğruna hızla hedefe koşuyormuş
Y Yuppiyayye hanımda onun bunun menüsünü takip edip atar gider yapıyor
parkbyull hanıma birisi az verdin bu menüyle dedimi çıldırıyormuş aman çok iyisin de tamammı atar yapar sanada
Yeni gelen hatunlarda emziriyorlarmış heyecanla bize katılmaya gelmişler şimdilik bu kadar bizim grupdan haberler![]()
kizim 35-40 derece sicakla ne sporu yapayim sali gun 4 km yurudum dilim damagim kurudu iftar gelmek bilmediCabuk pes etmişsiniz kaptanım.Daha 10 gün var madem tatlıdan vaz geçemiyorsunuz o zamn ekstra spor yapın. 1 dilim tatlıya 20-30 dk gibi bir ceza koyun kendinize
İnşallah hedefini de görürsünHedefim 55 ama 58 de çok iyiydi. Koruyabilirsem 58de gayet uygun.
Aha haaaa tamda 1.61 boy 76 kiloyuum acıma banaaa![]()
merhaba arkadaşlar bende yeni geldim boyum 164 kilo 84 hedefim 55 inşallah birlikte kilo vermeye devam ederiz.
bu arada benim kötü tarafım insülin direnci denilen bir şey varmış cuma günü bunun içinde ayrıca doktora gidicem hayırlısı.![]()
Cumartesi gece dönüyorum canım. Yeni hafta ile birlikte tam gaz devamsağol canım iyiyim evet sende dönde takımı ele alalım artık....
Hoşgeldin canım, ben de kaptan yardımcısıyım bu hafta pek giremedim ama normalde böyle degilimdir :)merhaba arkadaşlar bende yeni geldim boyum 164 kilo 84 hedefim 55 inşallah birlikte kilo vermeye devam ederiz.
bu arada benim kötü tarafım insülin direnci denilen bir şey varmış cuma günü bunun içinde ayrıca doktora gidicem hayırlısı.![]()
Rakibeeeem naptın yaa 60'a dayanmıssın geneBiraz kendime izin vereyim dedddim ama fiyaskoyla sonuçlandı.Memlekette almadığım kiloyu 1 haftada evimde alıdım iyi mi![]()
Ya cok güldüm okurkenAnlatayım balım aramızda ama taaammmııı
savurgan hanım yani beeeen
ramazan dolasıyla kilosu sabit gidiyor bu yüzden erken yaştaaa menepoza girdi
bu menopoz sendromu ona iyi gelmedi kocasına sardı adam yakında evden atacak haberi yok
nilsub hanım taşları düşürdü
kilo alsada internette almadığı alet kalmamış sırf param gitti diye zayıflar ahanda buraya yazıyorum kiloda henüz bir tık yok
@btlbetul hanım kendini tatlılara vermiş aşk acısımı çekiyor anlamadık ilerleyen zamanlarda görcez
toplight hanım iyice sapıtmış oda depresyonda sanırsam yedikçe yiyormuş
B blanche_ea bu sıcak havada birşey bulamadığından somon yiyormuş sabah öğle akşam yalnız hatun güzel kas yapmış benden duymuş olma
inatettimolacak hanımın laz damarı tutmuş hepinüzü geçeçeğim uşağum bombeee geliyom dedi bakalım görcez cuma günü
kollontai hanım baktı grupdan bi mokkkk olmaz firarda halil sezai takılıyormuş en son duyduğuma göre
morordek hanımda madem kaptan isyanda ben niye uğraşayım dombiliklerle diye oda geçen hafta firar etti
@melampusefe interneti yokmuş hazır menüde yazmazken kim bilcek diye makarna börekleri götürüyormuş
T tatlitambak hanım arada kaçırsada memlekette hava atma uğruna hızla hedefe koşuyormuş
Y Yuppiyayye hanımda onun bunun menüsünü takip edip atar gider yapıyor
parkbyull hanıma birisi az verdin bu menüyle dedimi çıldırıyormuş aman çok iyisin de tamammı atar yapar sanada
Yeni gelen hatunlarda emziriyorlarmış heyecanla bize katılmaya gelmişler şimdilik bu kadar bizim grupdan haberler![]()
Tamam canım. Tekrar yazınca hatırladım kızının dogum gununuCanım söyledim ya bu bir iki gündür kızın doğumgünü telaşesi vardı ailem falan da geldi gene de girip menülerimi yazmaya çalıştım. Ama daha dikkat ederim canım
Yok bırakmadım rakibem haftaya buralardayım :)
Canım hedefini asagıya cekebilirsin ki bence iyi de olur cunku gecen hafta girdin listeye :)Kızlaaaaarrrrer geçen yazki pantolonlarıma artık çok rahat giriyorum
Ayrıca aynalar bana itici gelmiyor kendimi iyi hissediyorum
Ben Bu hafta güzel bir tartı sonucu alıcam inşallah
Daha tartılmadım Yarın Sabah tartılcam
Ama hedefime ulaştım
Yalnız mezun olmak istemiyorum hedefimi değiştirme şansım varmı biliomusunuz