• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Mutlu yıllarr. Sağlıklı mutlu uzun ömürler dilerim.
Teşekkür ederim canım :KK200:

eh doğum günü hatrına birşey demiyorum görmezden geliyorum bu seferlik tatlım nimik kızın için...
nescafeyi nasıl içiyorsun canım?
Granül şekersizzzzzzzz
Gururla sunarım ;)

Tatlılardan geçilmiyor hanımefendi.Ama özel bir durum olduğu için yinede iyi toparlamışsın.

Vallahi öle oldu ama az az yedim gerçekten :dondurma:

Kızlaaaaarrrrer geçen yazki pantolonlarıma artık çok rahat giriyorum
Ayrıca aynalar bana itici gelmiyor kendimi iyi hissediyorum :KK54::KK54:

Ben Bu hafta güzel bir tartı sonucu alıcam inşallah
Daha tartılmadım Yarın Sabah tartılcam
Ama hedefime ulaştım
:21::21:

Yalnız mezun olmak istemiyorum hedefimi değiştirme şansım varmı biliomusunuz

selam kızlar :D

menümü yazayım:

sabah 2 yumurtalı peynirli domatesli omlet
ara 2 hurma
öğle yağsız dana etli patlıcan yemeği, 2 yk bulgur pilavı
ara 2 hurma
akşam tavuklu avokadolu çavdar ekmeğine sandviç

su 2 litreden çok
spor 30 dk yuruyus, 30 dk fullbody kayla

Anlatayım balım aramızda ama taaammmııı:sus::sus:
savurgan savurgan hanım yani beeeen:KK48:ramazan dolasıyla kilosu sabit gidiyor bu yüzden erken yaştaaa menepoza girdi:KK48:bu menopoz sendromu ona iyi gelmedi kocasına sardı adam yakında evden atacak haberi yok:-)
nilsub nilsub hanım taşları düşürdü :KK19:kilo alsada internette almadığı alet kalmamış sırf param gitti diye zayıflar ahanda buraya yazıyorum kiloda henüz bir tık yok
@btlbetul hanım kendini tatlılara vermiş aşk acısımı çekiyor anlamadık ilerleyen zamanlarda görcez:KK54:
toplight toplight hanım iyice sapıtmış oda depresyonda sanırsam yedikçe yiyormuş:KK20:
B blanche_ea bu sıcak havada birşey bulamadığından somon yiyormuş sabah öğle akşam yalnız hatun güzel kas yapmış benden duymuş olma:sus:
inatettimolacak inatettimolacak hanımın laz damarı tutmuş hepinüzü geçeçeğim uşağum bombeee geliyom dedi bakalım görcez cuma günü:süslü:
kollontai kollontai hanım baktı grupdan bi mokkkk olmaz firarda halil sezai takılıyormuş en son duyduğuma göre:KK17:
morordek morordek hanımda madem kaptan isyanda ben niye uğraşayım dombiliklerle diye oda geçen hafta firar etti
@melampusefe interneti yokmuş hazır menüde yazmazken kim bilcek diye makarna börekleri götürüyormuş
T tatlitambak hanım arada kaçırsada memlekette hava atma uğruna hızla hedefe koşuyormuş
Y Yuppiyayye hanımda onun bunun menüsünü takip edip atar gider yapıyor
parkbyull parkbyull hanıma birisi az verdin bu menüyle dedimi çıldırıyormuş aman çok iyisin de tamammı atar yapar sanada:KK66:
Yeni gelen hatunlarda emziriyorlarmış heyecanla bize katılmaya gelmişler şimdilik bu kadar bizim grupdan haberler :KK60:
canim ozet muhtesem cok guzel olmus
Cabuk pes etmişsiniz kaptanım.Daha 10 gün var madem tatlıdan vaz geçemiyorsunuz o zamn ekstra spor yapın. 1 dilim tatlıya 20-30 dk gibi bir ceza koyun kendinize
kizim 35-40 derece sicakla ne sporu yapayim sali gun 4 km yurudum dilim damagim kurudu iftar gelmek bilmedi
kizlar ogleden sonra goz dr muayenesi vardi bi damla damlattilar yeni yeni net gorebiliyorum listeyi sabah eklerim iyi geceler

Ben bugünki menüyüde yazayım hemen
Sabah
Nescafe
Yarım simit

Öğlen
Izgara köfte
Birkaç adet payates kızartması
Zero

Akşam
3 top dondurma
Bir iki çatal darbesi patlıcan salatası
2 yemek kaşığı sebzeli makarna ama azdı vallahi tepeleme değil

2 lt ye yakın su
Spor Jillian 6w6p

Bu kadaaaaa

Menü mu yazıyım dedim kızlar

Sabah
Bir salatalık
Bir domates
Maydanoz
İki küçük kare beyaz peynir
Bir tane tavada sade yumurta
İki dilim ekmek

Öğlen
1 bardak ayran

Aksam
Bir kase yogurtlu yarma çorbası
Bir kase bamya yemeği
3 adet firinda köfte

4 litre su yarım saat yürüyüş yarım saat de müzik eşliğinde oynadım

Selamlaaar! :)
sağol canım iyiyim evet sende dönde takımı ele alalım artık....
Cumartesi gece dönüyorum canım. Yeni hafta ile birlikte tam gaz devam :KK55:
merhaba arkadaşlar bende yeni geldim boyum 164 kilo 84 hedefim 55 inşallah birlikte kilo vermeye devam ederiz.
bu arada benim kötü tarafım insülin direnci denilen bir şey varmış cuma günü bunun içinde ayrıca doktora gidicem hayırlısı. :dua::dua::dua::dua:
Hoşgeldin canım, ben de kaptan yardımcısıyım bu hafta pek giremedim ama normalde böyle degilimdir :)
Biraz kendime izin vereyim dedddim ama fiyaskoyla sonuçlandı.Memlekette almadığım kiloyu 1 haftada evimde alıdım iyi mi :KK43:
Rakibeeeem naptın yaa 60'a dayanmıssın gene :skandal:
Anlatayım balım aramızda ama taaammmııı:sus::sus:
savurgan savurgan hanım yani beeeen:KK48:ramazan dolasıyla kilosu sabit gidiyor bu yüzden erken yaştaaa menepoza girdi:KK48:bu menopoz sendromu ona iyi gelmedi kocasına sardı adam yakında evden atacak haberi yok:-)
nilsub nilsub hanım taşları düşürdü :KK19:kilo alsada internette almadığı alet kalmamış sırf param gitti diye zayıflar ahanda buraya yazıyorum kiloda henüz bir tık yok
@btlbetul hanım kendini tatlılara vermiş aşk acısımı çekiyor anlamadık ilerleyen zamanlarda görcez:KK54:
toplight toplight hanım iyice sapıtmış oda depresyonda sanırsam yedikçe yiyormuş:KK20:
B blanche_ea bu sıcak havada birşey bulamadığından somon yiyormuş sabah öğle akşam yalnız hatun güzel kas yapmış benden duymuş olma:sus:
inatettimolacak inatettimolacak hanımın laz damarı tutmuş hepinüzü geçeçeğim uşağum bombeee geliyom dedi bakalım görcez cuma günü:süslü:
kollontai kollontai hanım baktı grupdan bi mokkkk olmaz firarda halil sezai takılıyormuş en son duyduğuma göre:KK17:
morordek morordek hanımda madem kaptan isyanda ben niye uğraşayım dombiliklerle diye oda geçen hafta firar etti
@melampusefe interneti yokmuş hazır menüde yazmazken kim bilcek diye makarna börekleri götürüyormuş
T tatlitambak hanım arada kaçırsada memlekette hava atma uğruna hızla hedefe koşuyormuş
Y Yuppiyayye hanımda onun bunun menüsünü takip edip atar gider yapıyor
parkbyull parkbyull hanıma birisi az verdin bu menüyle dedimi çıldırıyormuş aman çok iyisin de tamammı atar yapar sanada:KK66:
Yeni gelen hatunlarda emziriyorlarmış heyecanla bize katılmaya gelmişler şimdilik bu kadar bizim grupdan haberler :KK60:
Ya cok güldüm okurken :D
Benim firar gecici süreligine ve iş dolayısıyla :p Yoksa sizi adam edicem ben kararlıyım :D
Canım söyledim ya bu bir iki gündür kızın doğumgünü telaşesi vardı ailem falan da geldi gene de girip menülerimi yazmaya çalıştım. Ama daha dikkat ederim canım
Tamam canım. Tekrar yazınca hatırladım kızının dogum gununu ;)
nilsub nilsub tartıldım ve 59.9 çıktım.
Haftaya cumaya hedefim 58.9
:KK12::KK12::KK12::KK12:
morordek morordek nerelerdesin rakibem.Beni bırakıp nasıl kaçarsın.Sen kollontai kollontai ye bakma Sen bizi bırakma
Yok bırakmadım rakibem haftaya buralardayım :)
Kızlaaaaarrrrer geçen yazki pantolonlarıma artık çok rahat giriyorum
Ayrıca aynalar bana itici gelmiyor kendimi iyi hissediyorum :KK54::KK54:

Ben Bu hafta güzel bir tartı sonucu alıcam inşallah
Daha tartılmadım Yarın Sabah tartılcam
Ama hedefime ulaştım
:21::21:

Yalnız mezun olmak istemiyorum hedefimi değiştirme şansım varmı biliomusunuz
Canım hedefini asagıya cekebilirsin ki bence iyi de olur cunku gecen hafta girdin listeye :)
Aslında başta da demistim senin vermen gereken kilo baya az, liste dısı yarıssan da sanırım hedefine rahatlıkla ulasırdın ;)

Back
X