- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #194.741
22 haziraneklerim canım yaz sana zahmet birde ne zaman başladığını yazarsan eklerim
başlangıç 64 kilo
Hedef 56
Çok teşekkür ederim

düzelttim canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
22 haziraneklerim canım yaz sana zahmet birde ne zaman başladığını yazarsan eklerim
yok bende kaptanımeline sağlık
kızlar duygunun modemi bozulmuştu onun cebi olan var mı?
bacım hoşgeldin bence koçisin sen hukuk okuyacan diye tıp okumaya kalktı haberin ola :)ya kızlar geldim dedim de gelmedim bi türlü kusura bakmayın ama bu sefer kesin geldim :) kocam beni delirtmeye çalışıyo sanırım şimdi de tıp okumaya karar verdi, ikii sene evde oturup ders çalışacakmış sonra da tıp okuyacakmış falan filan evde cinnet halinde geziyorum, ama hep burada olucam artık sizinle konuşmak iyi geliyor. kilomda 65 de kaldı 3/5 kilo vereyim de acık keyfim yerine gelsin
bu arada duygunun d_mcn nin sende cebi var mı şekerrya kızlar geldim dedim de gelmedim bi türlü kusura bakmayın ama bu sefer kesin geldim :) kocam beni delirtmeye çalışıyo sanırım şimdi de tıp okumaya karar verdi, ikii sene evde oturup ders çalışacakmış sonra da tıp okuyacakmış falan filan evde cinnet halinde geziyorum, ama hep burada olucam artık sizinle konuşmak iyi geliyor. kilomda 65 de kaldı 3/5 kilo vereyim de acık keyfim yerine gelsin
diyetisyen olsun madem hepimizi zayıflatsın....ya kızlar geldim dedim de gelmedim bi türlü kusura bakmayın ama bu sefer kesin geldim :) kocam beni delirtmeye çalışıyo sanırım şimdi de tıp okumaya karar verdi, ikii sene evde oturup ders çalışacakmış sonra da tıp okuyacakmış falan filan evde cinnet halinde geziyorum, ama hep burada olucam artık sizinle konuşmak iyi geliyor. kilomda 65 de kaldı 3/5 kilo vereyim de acık keyfim yerine gelsin
Ne denir bilemedim canım.Hakkınızda hayırlısı olsun. 2 sene çok uzun bir süre yalnız. Kolay gelsin.ya kızlar geldim dedim de gelmedim bi türlü kusura bakmayın ama bu sefer kesin geldim :) kocam beni delirtmeye çalışıyo sanırım şimdi de tıp okumaya karar verdi, ikii sene evde oturup ders çalışacakmış sonra da tıp okuyacakmış falan filan evde cinnet halinde geziyorum, ama hep burada olucam artık sizinle konuşmak iyi geliyor. kilomda 65 de kaldı 3/5 kilo vereyim de acık keyfim yerine gelsin
okumasın demiyorum ki zaten hem oku hem çalış diyorum ama o hem çalışıp hem okuyamazmış ben çalışcakmışım okuyacakmış :)))) buradayım artık hergün :)bacım hoşgeldin bence koçisin sen hukuk okuyacan diye tıp okumaya kalktı haberin ola :)
sensiz takım eksik haberin olaaa
yok kaptanım ya bekleyelim biraz daha yazar belkibu arada duygunun d_mcn nin sende cebi var mı şekerr
diyetisyen olsun madem hepimizi zayıflatsın....![]()
tatlım hangi 2 sene, 2 sene sınava hazırlanacak bitirabilirse 6 senede tıpNe denir bilemedim canım.Hakkınızda hayırlısı olsun. 2 sene çok uzun bir süre yalnız. Kolay gelsin.
Yani evet.Sen çalışıp ona bakmak zorunda değilsin ki. Eğer bi birikmişi varsa.Veya ailesi o okurken sizin ihtiyaçlarınızı karşılayabilecekse o zamn tamm dersin ama elle tutulur hiç bir yanı yok.tatlım hangi 2 sene, 2 sene sınava hazırlanacak bitirabilirse 6 senede tıp(( beni boşa diyo bence başka da bişey değil bu
Ama sen sakin ol kuzum topling'in dediği gibi bence sen hukuk okuduğun için böyle bişey düşünmüş.tatlım hangi 2 sene, 2 sene sınava hazırlanacak bitirabilirse 6 senede tıp(( beni boşa diyo bence başka da bişey değil bu