• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kollontai, post: 47066688, member: 580107"]okumasın demiyorum ki zaten hem oku hem çalış diyorum ama o hem çalışıp hem okuyamazmış ben çalışcakmışım okuyacakmış :)))) eneeeemmm firarda olan kaplan gelmişş takimmm arkadişlerim ölüüüü numarası yapın :ruh:cezalar geliyorrrr:sinirli:
Eneeeeee kocanla ben kardeş olabilirmiyiz acep bende aynısını kocişime yaptım o çalışdı ben okudum haçlığımda eksilme olursada çıldırdım çoçukkk gibi:63:oncaaa paralar döktüü hatunum okusun diye okuduk işe girdik adamın karı neee hiçbirşey kendim çalışıp kazanıp kendim yiyom :KK53:ordan oraya buraya derken birgün okulun baş öğretmen bölümünden beni çağırdılar artık işe gitmem gerektiğini söylediler bakdılar sonu gelmiyor delüüüüüyeee söyleyelimde işe gitsin dedilerrrrr:işsiz::işsiz:okusun kızzz önce sıkıntı çekersin ama sonra gelsin sefalar mangırrrlarrrr:KK53::KK53:
Senin ki başka ama kadının çalışıp erkeğin okul harçlığını vermesi bana abes geliyor.Tabi ki sadece kişisel görüşüm.

Senin ki başka ama kadının çalışıp erkeğin okul harçlığını vermesi bana abes geliyor.Tabi ki sadece kişisel görüşüm.
Sanırsam eşimde senin gibi düşünüyor 4 yıllık mezun oda istedi bi ara 2 yıl daha okuyayım diye 6 ay sonra bırakdı yok yaaa ben gelemem böyle şeye dedi aslında part time çalışıyordudaaa kollontai kollontai valla çok zor kuzum ben okurken epey sıkıntı çekdik bide devletten kredi çekdim ama kitap otopark hergün gitgel benzin kantinden birşeyler ye iç birsürü masraf extra benim devlete kredi borcum var epey yüklüce onuda ödüyorum herşey bekarkenmiş bunu anladım evliyken çok zor oluyor gerçekden hele bide tek maaşla dahada zor bence eşin en azından ya part time yada gece çalışabilir eşim benim 3 gün gece korumalık yaptı ünlü kişilere gündüzde şirkette işçi bölümüne baktı yinede zorlandık hakkınızda hayırlısı

Ama sen sakin ol kuzum topling'in dediği gibi bence sen hukuk okuduğun için böyle bişey düşünmüş.
Halledersiniz mutlaka
valla şuan ne hali varsa görsün modundayım sınavım var 40 gün sonra onunla uğraşıyorum :)
kollontai, post: 47066688, member: 580107"]okumasın demiyorum ki zaten hem oku hem çalış diyorum ama o hem çalışıp hem okuyamazmış ben çalışcakmışım okuyacakmış :)))) eneeeemmm firarda olan kaplan gelmişş takimmm arkadişlerim ölüüüü numarası yapın :ruh:cezalar geliyorrrr:sinirli:
Eneeeeee kocanla ben kardeş olabilirmiyiz acep bende aynısını kocişime yaptım o çalışdı ben okudum haçlığımda eksilme olursada çıldırdım çoçukkk gibi:63:oncaaa paralar döktüü hatunum okusun diye okuduk işe girdik adamın karı neee hiçbirşey kendim çalışıp kazanıp kendim yiyom :KK53:ordan oraya buraya derken birgün okulun baş öğretmen bölümünden beni çağırdılar artık işe gitmem gerektiğini söylediler bakdılar sonu gelmiyor delüüüüüyeee söyleyelimde işe gitsin dedilerrrrr:işsiz::işsiz:okusun kızzz önce sıkıntı çekersin ama sonra gelsin sefalar mangırrrlarrrr:KK53::KK53:
bacım ben okuyorum şuan ama bide benimki hem okuyup hem çalışamamış :))))

Sanırsam eşimde senin gibi düşünüyor 4 yıllık mezun oda istedi bi ara 2 yıl daha okuyayım diye 6 ay sonra bırakdı yok yaaa ben gelemem böyle şeye dedi aslında part time çalışıyordudaaa kollontai kollontai valla çok zor kuzum ben okurken epey sıkıntı çekdik bide devletten kredi çekdim ama kitap otopark hergün gitgel benzin kantinden birşeyler ye iç birsürü masraf extra benim devlete kredi borcum var epey yüklüce onuda ödüyorum herşey bekarkenmiş bunu anladım evliyken çok zor oluyor gerçekden hele bide tek maaşla dahada zor bence eşin en azından ya part time yada gece çalışabilir eşim benim 3 gün gece korumalık yaptı ünlü kişilere gündüzde şirkette işçi bölümüne baktı yinede zorlandık hakkınızda hayırlısı
aynen öyle evde birde 4 kedi 2 köpek var sahiplendirelim bunları diyorum 1 tane kalsın, onada olmaz diyo :(

ya kızlar geldim dedim de gelmedim bi türlü kusura bakmayın ama bu sefer kesin geldim :) kocam beni delirtmeye çalışıyo sanırım şimdi de tıp okumaya karar verdi, ikii sene evde oturup ders çalışacakmış sonra da tıp okuyacakmış falan filan evde cinnet halinde geziyorum, ama hep burada olucam artık sizinle konuşmak iyi geliyor. kilomda 65 de kaldı 3/5 kilo vereyim de acık keyfim yerine gelsin

nee tıp mı okucekmiş.... ay ben bunlara bebe yapın diyorum bunlar kendi bebeliklerine geri dönmeye çalışıyo.... daha zor bi bölüm bulamamış mı ayrıca :)

inatettimolacak, post: 47065753, member: 753222"]denizle savurgan sabitiz demişler arada onları ekledım ben duygu kaldı sadece kızlar.. toplight toplight nilsub nilsub morordek morordek
Teşekkürler bebişim :KK36::KK37:
Y Yuppiyayye nerdesin rakibim bu hatın bizi geçiçek bayrama kadar şindik senle rakip :KK4:değil dost oluyoruz:KK74: bu hatunu geçiyoruz tamammı:rolleyes:gerekirse komple yemeğiii bırakıyoruzzx:KK60:ne edip ne yapıp 68 lere düşüyoruz itiraz yuuukkkk:KK20:
hadiiii bismillahhhh sahurda aynı yiyecem çok az zaten iftarda sebze yemeği doyana kadar değil ölmeyecek kadar yicem:KK31:olmadıııı salataya özgürlükkk getirdimmm:-)salata içinede 100 gr saf protein atıyoruz hadiii kandim başarırız bizzx:KK74:[/QUOTE]
Valla öyle görünüyo tatlım :( biz sabit kaldık bişeyler yapmamız lazım.Ama burda ramazan mahvediyor çok uzun iftarlar

***5. Takım 471. Etap***

d_mndc (76,4/)
tatlitambak (79,6/78,9/0,7/%0,88)
savurgan (69,9/) kilosu sabit
denhizx (70/) kilosu sabit
melampusefe (70,1/)kilosu sabit
parkbyull (93,9/93/0,9/%0,96)
inatettimolacak (81,5/79,5/2/%2,45)
Ozaly (59,2/58,2/1/%1,69)

5. takım ortalaması:%

nilsub 76,4
essam_027 (81///) yeni üye başlangıç 23 haziran hedef 55 kg
btlbetul (65,3///)
umutlayasasen (76.1 /// )yeni üye başlangıç
Mivri (74,5///) yeni üye başlangıç 22 haziran 76 kg hedef .... kg
tugce1325 (62,9///) yeni üye başlangıç
HEDEFİM 55 canım

yok bugün diyetisyene gittim kontrole o söyledi acayip moralim bozuldu senle çok patinaj çekeriz falan diyor.
dayanmalısın diyo diyoda diyo
canım insülin değerini ölçtürdün mü
metformin kullanıyormusun
dtyetisyen kendi kendine mi koydu bu tanıyı
çok şey sordum ama gerekli eğer ilaç kullanıyorsan diyeti de düzenli yapıp glisemik endeksi yüksek gıdalardan uzak kalırsan çabuk kilo verirsin

***5. Takım 471. Etap***

d_mndc (76,4/)1. kez bildirimde bulunmadı

5. takım ortalaması:% 0,748

nilsub 76,4
btlbetul (65,3///)
umutlayasasen (76.1 /// )340. etapta izne ayrılan üye geri döndü, izne ayrıldığı kilo 70
Mivri (74,5///) yeni üye başlangıç 22 haziran 76 kg hedef 55 kg
tugce1325 (62,9///) yeni üye başlangıç 22 haziran 64 kg hedef 56 kg

canım insülin değerini ölçtürdün mü
metformin kullanıyormusun
dtyetisyen kendi kendine mi koydu bu tanıyı
çok şey sordum ama gerekli eğer ilaç kullanıyorsan diyeti de düzenli yapıp glisemik endeksi yüksek gıdalardan uzak kalırsan çabuk kilo verirsin

diyetisyen evet o da diyabete yönlendirdi zaten peki bu böyle ömür boyu bir hastalık mı yani

diyetisyen evet o da diyabete yönlendirdi zaten peki bu böyle ömür boyu bir hastalık mı yani
yok canım ya merak etme sen diyetine dikkat ettiğin sürece sorun olmaz asla şekerli şeyler tüketme ama bildiğim kadarıyla direnç vucuda tatlı şeyler girince bağ dokusu oluşturamıyor yani kana geçemiyor o şekilde bir direnç oluşuyo yanlışım varsa düzeltin kızlar geçen doktor anlatmıştı orda dinlemiştim....

***5. Takım 471. Etap***

d_mndc (76,4/)1. kez bildirimde bulunmadı

5. takım ortalaması:% 0,748

nilsub 76,4
btlbetul (65,3///)
umutlayasasen (76.1 /// )340. etapta izne ayrılan üye geri döndü, izne ayrıldığı kilo 70
Mivri (74,5///) yeni üye başlangıç 22 haziran 76 kg hedef 55 kg
tugce1325 (62,9///) yeni üye başlangıç 22 haziran 64 kg hedef 56 kg
Kaptanım sagolasın ellerine saglık paylasmıssın listeyi ama Ozaly hedef kilosunu 55 degil de 57 yapmak istiyorum, daha azı kotu gorunuyor yazmıs en son. Ben onu simdi düzeltiyorum paylasımda :KK15:

Back
X