Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy sorma canim cok sasirdilar burda kullanmadigim bi suru kiyafet vardi hepsini giydim annem cok sasirdi..bi de gelisimde surprizdi iyice sasirdilar :) babamda cok sasirdi geldim hepsini tartiya cikardim hepimiz tontik ailesiydik gizli hedefim rn zayif olmakti babamda kilo vermis biraz 1kiloyla kacirdim..kendimi iyi hissediyorum gercekten bi de gitmeye devam ediyo kilolar 4temmuz hedefine yaklastim bile :KK66:
süpersin fıstık, bol bol moral toplamışsındır artık. bol eğlenceler

Hazır 4 Temmuz hedefleri demisken bi hatırlatayım istedim, belki son günlerde bi gaz olur size :-)

@ebrusonmez : 55 (sanırım imkansız artık 60'a dayanmısken :) )
@btlbetul : 63 (peh peh peh)
@savurgan : 68 (1,9 kg kalmıs olur mu acaba? :KK64:)
inatettimolacak inatettimolacak : 78 (bence bu kız bu azimle yapar :rapci:)
toplight toplight : 68,9 (galiba kaptanım da elenenlerden :KK43: )
@tatlitambak : 78 (ben tambaktan da bi sürpriz bekliyorum :KK66: )
Y Yuppiyayye : 68 (sporsuz gecen bir ramazan ve aradaki kacamaklar... ne olacak acaba :p )
@d_mndc : 75,9 (belki de hedefine ulastı bile ama biz kendisine ulasamıyoruz :/ )
M melampusefe : 68 (bu hatun da bebisini alır kosmalara cıkar bi sey yapar ulasır diye tahmin ediyorum)
nilsub nilsub : 72 (maalesef bu hatuna da peh peh peh diyebiliyorum)
ne tatlı anlatmışsın böyle de beni tasvir ve tahminin yanlış olmuş. iyice tembelleştim ve hedefe ulaşamayacak gibiyim:kızgın::KK61:

kötü düşünme kaptanım ya 1 kutu sonra çağırdıysa düzelecek gibidir. ben ilaç kullanmayı bıraktım mesela
Valla bilmiyorum ki artik duzeliyor mu bu hastalik? Antikorlari dusuren bir sey degil ki ilac, normal tiroid hormonu. Gorecegiz bakalim sonuclar ne gosterecek :işsiz:
kaptanım ben de yapayım saf proyu demiştim ama yokkk bu menüyle yapmam imkansız yani.Nasıl dayanıyorsun?
Canim sen emzirmiyor musun? Emzirirken saf protein yapma bence...

Valla bilmiyorum ki artik duzeliyor mu bu hastalik? Antikorlari dusuren bir sey degil ki ilac, normal tiroid hormonu. Gorecegiz bakalim sonuclar ne gosterecek :işsiz:

Canim sen emzirmiyor musun? Emzirirken saf protein yapma bence...
listeyi ve kalorisini görünce yapamayacağımı anladım zaten kaptanım.normalde de sütüm yetmiyor o listeyle hepten kesilir sütüm

Aaaa biz seni böyle tanimadik ama :KK12: durup durup turnayi gozunden vururdun sen
babam rahatsızdı Canım moralim çok bozuktu diyeti bırakmış gibiydim bir ara, o orada öyle hastanedeykwn benim keyfi diyetim ve sporum saçma geldi.hafta sonu yanına gittim orada neredeyse 1,5 kilo aldım tatlının dibini görmüştüm. hafta içi toparlamaya çalıştım en son 70,3 e inmiştim. yarın sabah tartı sonucunu bekliyorum artık.

babam rahatsızdı Canım moralim çok bozuktu diyeti bırakmış gibiydim bir ara, o orada öyle hastanedeykwn benim keyfi diyetim ve sporum saçma geldi.hafta sonu yanına gittim orada neredeyse 1,5 kilo aldım tatlının dibini görmüştüm. hafta içi toparlamaya çalıştım en son 70,3 e inmiştim. yarın sabah tartı sonucunu bekliyorum artık.
Canom hayatımızda kimi zaman olumsuzluklar yaşanıyor tabi öncelikle babana çok geçmiş olsun eğer sağlık problemleri çözüldüyse tamda kaldığın yerden devam edebilirsin canım şimdiye kadar ne güzel kilo vermişsin bundan sonrada verirsin eminim

Gecmis olsun canim. Boyle durumlarda diyeti dusunmek sacma tabi ki... Onceden bahsettiysen de unutmusum kusura bakma.
Kızlar bu hafta kilo bildirimi yapmıyoruz değil mı :KK8:
Canim yarin bildirim yapilacak, haftaya yapmiyoruz.

dünkü menüm kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub
kahvaltı 1 haşlanmış yumurta domates salatalık 1 dilim ekmek
ara 4 kayısı
ara Türk kahvesi
öğle salata
akşam 5 minik köfte 1 kase çorba 1 kütü Sprite
su 2,5 litre
kahvaltıyı az yapınca diğer öğünlere saldırdım resmen. bundan sonra kahvaltıyı çok iyi yapacağım karar aldım.

***5. Takım 472. Etap***

d_mndc (76,4/) izne ayrılmak istiyor.
tatlitambak (78,9/)
savurgan (69,9/)
denhizx (70/)
melampusefe (70,1/)
parkbyull (93/)
inatettimolacak (79,5/)
Ozaly (58,2/)

5. takım ortalaması:

umutlayasasen (76,1/)
tugce1325 (62,9/61,8/1,1/%1,75) yeni üye başlangıç 22 haziran, başlangıç kilo 64, hedef 56 kg
essam_027 (81/) yeni üye başlangıç 23 haziran, başlangıç kilo 81, hedef 55 kg
ohmyvenus (97/) yeni üye başlangıç 29 haziran, başlangıç kilo 97, hedef 58 kg

nilsub (76,4/)
ebrusonmez (59/)
btlbetul (65,3/)
23 haziranda başladım hedefim 66 kg eklemeyi bilmiyorum

Kizlar duyguyla konustum..hastasi varmis girememis..kv zaten yanlarindaydi anlatmisti ya bi ara baya obezmis hareket edemiyomus hic onla ilgileniyodu.kendi annesi de hastalanmis bel fitigi ve omurilik kaymasi varmis..durumu soyledim bayramdan sonra rahatlarim dedi haftaya da bildirim yapmicaz dedim vakit kazandiri bu durum boylece.sabah bildirim yapicakmis izin yazmayin isterseniz kaptanlarim
kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub toplight toplight

Hazır 4 Temmuz hedefleri demisken bi hatırlatayım istedim, belki son günlerde bi gaz olur size :-)

@ebrusonmez : 55 (sanırım imkansız artık 60'a dayanmısken :) )
@btlbetul : 63 (peh peh peh)
@savurgan : 68 (1,9 kg kalmıs olur mu acaba? :KK64:)
inatettimolacak inatettimolacak : 78 (bence bu kız bu azimle yapar :rapci:)
toplight toplight : 68,9 (galiba kaptanım da elenenlerden :KK43: )
@tatlitambak : 78 (ben tambaktan da bi sürpriz bekliyorum :KK66: )
Y Yuppiyayye : 68 (sporsuz gecen bir ramazan ve aradaki kacamaklar... ne olacak acaba :p )
@d_mndc : 75,9 (belki de hedefine ulastı bile ama biz kendisine ulasamıyoruz :/ )
M melampusefe : 68 (bu hatun da bebisini alır kosmalara cıkar bi sey yapar ulasır diye tahmin ediyorum)
nilsub nilsub : 72 (maalesef bu hatuna da peh peh peh diyebiliyorum)
Kendi ismimi de görüp gülümsemek isterdim bende @morördek

hoşgeldin Canım, çok güzel vermişsin. buranın seni desteklemesiyle diyete tam gaz devam edersin çok da güzel kilo verirsin. ben de 2,5 ayda 10 kilo verdim şu sıralar çeşitli sebeplerle diyeti askıya aldım gibi.şöyle bir toparlanmam lazım. boyum 1,73 kilo ise 70,1
hoşbulduk:spor: ama 7 haftadır tık yok kilomda hiç veremiyorum,biraz önce oturdum ağladım sinirden:işsiz::KK43:

Geçmiş olsun canım.Ailemizden birine bişey olunca insanın herşeyi altüst oluyo tabi.Umarım baban düzelmiştir ve birdaha böyle bir sıkıntı yaşamaz.Sende kaldığın yerden devam edersin :)

Kendi ismimi de görüp gülümsemek isterdim bende @morördek
Oda olucak tatlımmbi sonraki listede sende olursun ;) burda zaman çabuk geçiyo insan bi süre sonra burda yazmadan gün geçiremiyo, kızlar ne yazdı nasıllar acaba demeden, yada bişey yerken buraya yazacağını düşünüp kimi zaman korkmadan :)

bugünkü menümü paylaşıyım
sabah
1 kk peynir
6 zeytin
2 yumurta
1 domates
1 saatalık
1 biber ve yeşillik
öğle
süt içtim yarım saat sonra bir salata yedim
ara
3 tane erik
akşam
bir tabak kabak yoğurtlaması
2 fincan türk kahvesi 2 fincan yeşil çay içtim ve maydonoz ve yoğurt kürümü de yaptım gün içinde
2.5 litre su
spor
45 dakika egzersiz bisikleti
7 minutes work out app

hoşbulduk:spor: ama 7 haftadır tık yok kilomda hiç veremiyorum,biraz önce oturdum ağladım sinirden:işsiz::KK43:
Anladığım kadarıyla belli bir miktar verdin kusura bakma hatırlayamadım :( ama 20 kg verip 90 larda olan bi arkadaş vardı o senmiydin? Hani bayada bi metabolik sıkıntıları olan? Bazen öyke durmalar olur kendini biraz rahatlatman lazım, ben herşeyden önce sağlığım için böyle besleniyorum demen lazım, bi süre vücut direnir daha sonra yeniden sağlıklı kiloya doğru yol almaya başlar emin ol.Moral bozmak yok, gerekirse burda çok tecrübeli arkadaşlar var onların taktikleri var kilo durunca yaptıkları onları uygularsın.Ama ondan önce biraz menülerini takip edelim olurmu

bugünkü menümü paylaşıyım
sabah
1 kk peynir
6 zeytin
2 yumurta
1 domates
1 saatalık
1 biber ve yeşillik
öğle
süt içtim yarım saat sonra bir salata yedim
ara
3 tane erik
akşam
bir tabak kabak yoğurtlaması
2 fincan türk kahvesi 2 fincan yeşil çay içtim ve maydonoz ve yoğurt kürümü de yaptım gün içinde
2.5 litre su
spor
45 dakika egzersiz bisikleti
7 minutes work out app
Menün ,sporun,suyun gayet iyi canım.öğlen yediğin salatanın yanınada protein koyabilirsin sabahki 2 yumurtayı 1 e düşürerek eğer uzun süredir bu şekilde besleniyorsan.öğlen yada akşam yemeklerinden birinde daha protein almaya çalış bide bakalım

Back
X