Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ip atlıyorum o bayağı işe yarıyor,metabolizmayı çok hızlandırıyor tavsiye ederim :)yavaş yavaş gitsin ama kalıcı gitsin boşver :)
sen asıl satıcıları görmedin kızım T tatlitambak ve btlbetul btlbetul ikisi varya bi gaza gelip hep beraber diyet listesine başladık ertesi gün ikiside bıraktı hemde bunu bana 2 kere yaptılar ....:cool:
eeeeeeeeeeeee körle yatan şaşı kalkar hesabı benimki:KK70::KK70::KK70:

sen asıl satıcıları görmedin kızım T tatlitambak ve btlbetul btlbetul ikisi varya bi gaza gelip hep beraber diyet listesine başladık ertesi gün ikiside bıraktı hemde bunu bana 2 kere yaptılar ....:cool:
Yanlıs kisilere güvenmissin bacım, verdigi isimlere bak :D

btlbetul btlbetul le ben patates diyeti yaptık ben onu sattım en son oda dayanaamdı bıraktı :Daslında betül satmazdı ama alla alla huyu suyu değişmiş :D

M melampusefe niye pazartesi niye bugün değil evdeysen kalk 100 kere zıpla ,giriş yapmış olursun :)
yok canım bugün akşamı edeydim diyorum. eşim nöbetçi evde tek başımayım ve iki çocuk tepemde. hava çok sıcak enerjimi spora verirsem çocuklara kim bakacak. en iyisi yarın başlamak, acaba bunlar bir bahane mi

yok canım bugün akşamı edeydim diyorum. eşim nöbetçi evde tek başımayım ve iki çocuk tepemde. hava çok sıcak enerjimi spora verirsem çocuklara kim bakacak. en iyisi yarın başlamak, acaba bunlar bir bahane mi
kız 100 kere zıplamaktan bütün enerjin gitmez zaten,kalk 100 kere hafif tempoda zıpla iç suyunu 10dk ya yine enerjin gelir :)

Kızlar bakın şöyle bir rakibe listesi olusturdum.

1. Grup: T tatlitambak inatettimolacak inatettimolacak
2. Grup: @denhizx savurgan savurgan
3. Grup: M melampusefe umutlayasasen umutlayasasen
4. Grup: tugce1325 tugce1325 Ozaly Ozaly

Liste dışı olarak d_mndc d_mndc ve nilsub nilsub siz de yarısabilirsiniz isterseniz :)

Bu hafta bi deneyin bakalım böyle, rakibeniz katılım göstermezse yalnız kalırsanız baska gruplara ekleme yapabilirim 3'lu grup olur.. parkbyull'u da su ara pek girmedigi icin eklemedim ama düzenli katılacagını söylerse eklerim bi gruba.

Hatta kendi aranızda yarısın bakalım, cumaya kadar hangi grubun ortalama yuzdesi daha cok olacak :)

Kızlar bakın şöyle bir rakibe listesi olusturdum.

1. Grup: T tatlitambak inatettimolacak inatettimolacak
2. Grup: @denhizx savurgan savurgan
3. Grup: M melampusefe umutlayasasen umutlayasasen
4. Grup: tugce1325 tugce1325 Ozaly Ozaly

Liste dışı olarak d_mndc d_mndc ve nilsub nilsub siz de yarısabilirsiniz isterseniz :)

Bu hafta bi deneyin bakalım böyle, rakibeniz katılım göstermezse yalnız kalırsanız baska gruplara ekleme yapabilirim 3'lu grup olur.. parkbyull'u da su ara pek girmedigi icin eklemedim ama düzenli katılacagını söylerse eklerim bi gruba.

Hatta kendi aranızda yarısın bakalım, cumaya kadar hangi grubun ortalama yuzdesi daha cok olacak :)
süper olmuş eline sağlık evet bende yarın tartılayım artık tartımla küstük barışalım ortimde geldi :KK49:

merhaba tatlım bende duygu:)
baya oldu üye olalı ama bayadır yoktum ortalarda :KK22:
sende hoşgeldin canım :KK15:
teşekkürler tanıştığıma memnun oldum:KK68:

Kızzz nilsub bizim kapının önüne koymuş komşu 2 haftadır öylece duruyor bisiklet koşu bandı bide birkaç alet duruyor kızz hiç kimse almıyor nekadanda tembel millet çöp olarak görüyorlar demekki:KK12:nerden anladın dersen benim kızım yatak yorgan beşik bebek arabası kapsüllerini yıkanma ıvır zıvırlarını daha koyarken aldı millet :dondurma:canım aletlerin tarafına bakan yokkk bak burda olsa sana alırdım paracuklarında gitmezdiii:63:dip notttt komşum epey kilolu hatta obez :işsiz:
farklı bi zayıflama yolu mu buldu acaba:KK53:

Ayyy benim kayınvalidemde kızımı doğurdukdan epey sonra 63 kilo olmuşdumda isveç diyeti yapıyordum oda bende kalmışdı kayınpeder türkiyeye gezmeye gidince neyse diyeti gr gr saat saat uyguluyorum sporumuda yapıyorum kv bunlara şahit ne yiyip içtiğime sporuma kadar kv demesinmi kız sen ne kadar zayıfladın dana kadarda yiyorsun hee :KK57:bütün günde oturuyon :KK57:
Biraz daha nazik olabilirmiş :KK70:
vay vay talep çok demek .. valla sana yat kalk spor yaptırırım heee bak tuğçede ortim olmaya hazır koştururum vallaa sizi :KK70:

benimkiside ben yanımda istemiyorum spor diyet lafı dedi gömdü beni dk da .. kendisi ileri derecede obez gelininide öyle tombik seviyomuş içimden ruhumu yellendirdim bol bol sormaa :KK43:

hee yanındaymışım gibi kaçıcan benden valla acayip gazla geldim kızzz ona göre kollontai bile yanımda hafif kalır :KK70:
ben aranıza girmeyim kendi aranızda halledin canlarım :ıslık:

kız tugce1325 tugce1325 ne giriyon ortimle arama:sopa:
benim suçum günahım yok biz sadece arkadasiz:olamaz:

kızlar benim bu minik oğluşum erkenden emeklemeye başladı durmuyor hiç yerinde yav.yavaştan ek gıdaya da başladım emmesi azalırsa benim de zayıflamamak zorlaşır mu acep? şimdi ne güzel hem yeyip hem zayıflıyordum.rn önemlisi de bu oğluşumda sütüm çok güzel oldu o da annesi gibi obez :anne:
bende emziriyorum canım 10 aylık kızım ama daha emeklemiyor çok hantal

maşallah de nazar değmesin :)

üstüme alınsam mı acaba :KK70:
alın alın bence:skandal:

gördünüzmü tuğce masum olduğumu kanıtladı :duduk:

emzirdiğini biliyordum Can'ım da bebişi ne kadarlıktı bilmiyordum. kızınla aralarında 4,5 ay varmış,benimki de biraz geç emekleseydi keşke, şimdi hiç durmuyor bir o yana bir bu yana.seninki da emeklemeden yürür belki. ya sen ek gıdaya Nasıl başlamıştın tüyo versene bana. ben unutmuşum Nasıl olduğunu . şimdilik yoğurda meyve rendeliyorum el yapımı bebe bisküvisi ekliyorum birazcık yediriyorum. kahvaltıya Nasıl başlayacağımı bilemedim. dr ye gideceğim de ayın 22 sinde randevumuz.

Back
X