Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar bakın şöyle bir rakibe listesi olusturdum.

1. Grup: @tatlitambak @inatettimolacak
2. Grup: @denhizx @savurgan
3. Grup: M melampusefe @umutlayasasen
4. Grup: tugce1325 tugce1325 @Ozaly

Liste dışı olarak d_mndc d_mndc ve nilsub nilsub siz de yarısabilirsiniz isterseniz :)

Bu hafta bi deneyin bakalım böyle, rakibeniz katılım göstermezse yalnız kalırsanız baska gruplara ekleme yapabilirim 3'lu grup olur.. parkbyull'u da su ara pek girmedigi icin eklemedim ama düzenli katılacagını söylerse eklerim bi gruba.

Hatta kendi aranızda yarısın bakalım, cumaya kadar hangi grubun ortalama yuzdesi daha cok olacak :)
o zaman ne diyoruzzzz yarış başlasın, hadi bakalım bir gazla başlayalım diyete. yalnız iki kişi mi yarışıyoruz yoksa ikişerli gruplar kendi aralarında mı yarışıyor?

Kızlar bakın şöyle bir rakibe listesi olusturdum.

1. Grup: @tatlitambak @inatettimolacak
2. Grup: @denhizx @savurgan
3. Grup: M melampusefe @umutlayasasen
4. Grup: tugce1325 tugce1325 @Ozaly

Liste dışı olarak d_mndc d_mndc ve nilsub nilsub siz de yarısabilirsiniz isterseniz :)

Bu hafta bi deneyin bakalım böyle, rakibeniz katılım göstermezse yalnız kalırsanız baska gruplara ekleme yapabilirim 3'lu grup olur.. parkbyull'u da su ara pek girmedigi icin eklemedim ama düzenli katılacagını söylerse eklerim bi gruba.

Hatta kendi aranızda yarısın bakalım, cumaya kadar hangi grubun ortalama yuzdesi daha cok olacak :)
valla bana uyar tatlım :KK19:

emzirdiğini biliyordum Can'ım da bebişi ne kadarlıktı bilmiyordum. kızınla aralarında 4,5 ay varmış,benimki de biraz geç emekleseydi keşke, şimdi hiç durmuyor bir o yana bir bu yana.seninki da emeklemeden yürür belki. ya sen ek gıdaya Nasıl başlamıştın tüyo versene bana. ben unutmuşum Nasıl olduğunu . şimdilik yoğurda meyve rendeliyorum el yapımı bebe bisküvisi ekliyorum birazcık yediriyorum. kahvaltıya Nasıl başlayacağımı bilemedim. dr ye gideceğim de ayın 22 sinde randevumuz.
Canım yumurtanın sarısı na ceviz ezip biraz peynir pekmez ve bebe bisküvisiy le kahvaltı yaptırabilirsin benim ki karışım sevmiyor tek tek yediriyor ben 4 aylıkken yoğurt a başladım corba ları yer meyve püresi şeftali muz elma armut olabilir yemeklerin suyu ve sebzeleri ezip verebilirsin canım arada muhallebi yapabilirsin

Evet kızlar herkes ortisiyle birbirini gaza getirsin gruplar rakip olacak...
Kazanan grup cuma kilo bildiriminden sonra 1 öğününde tatlı yesin..
morordek morordek canım bu şekilde yapalım..
Kızlar herkes kendi ortisine özel msj atıp haber versin

Son düzenleme:
Ay evet çok sıcak hemen soğuk suya girdim ...
Allah bu sıcakta dışarda çalışanlara yardım etsin
amin , çok üzülüyorum onları gördükçe ... bide bu sıcakta dili dışarda gezen hayvanlara çok üzülüyorum . kız serinlik çıkmışken ben bi parka gidip yürüyeyim ,akşam görüşürüz muck :)

evettt ben geldimmm
kızlar bugün menüm berbat sabah annemleri almaya görümcemler gelmişti baya yedim kahvaltıda öğlenle akşam yemeği bir oldu falan.. ama sporum fena değildi bugün 1,5 aydır spor yapmamama rağmen..
2 mile + 2 mile toplamda 4 mile yani
200 ip atlama
20 sn yere paralel triplex
20 sn duvarda dengeli triplex hreketi ve sağ ve sol kola 20 şer kere 1 kiloluk ağırlıkla çalıştım
suyumda 3 lt civarı

evettt ben geldimmm
kızlar bugün menüm berbat sabah annemleri almaya görümcemler gelmişti baya yedim kahvaltıda öğlenle akşam yemeği bir oldu falan.. ama sporum fena değildi bugün 1,5 aydır spor yapmamama rağmen..
2 mile + 2 mile toplamda 4 mile yani
200 ip atlama
20 sn yere paralel triplex
20 sn duvarda dengeli triplex hreketi ve sağ ve sol kola 20 şer kere 1 kiloluk ağırlıkla çalıştım
suyumda 3 lt civarı
Hızlı giriş yaptın hadi bakalım ortim biz alalım ödülü ;)

Back
X