Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

[
="morordek, post: 47302639, member: 717924"]Kızlar bu arada birkac saat sonra görümcem bizde olacak. Yarın da hep birlikte kv'lere gececegiz. 1 hafta kadar oradayız. Tabi ben orada müthis sıkılacagım icin gene buralara gelirim sık sık :)[/QUOTE]
Ay sakın gel canım..

Kizlar selam vereyim once..buralarda elektrik kesintisi oluyo sık sık..disari çıktık ogleden sonra da..anlatirim su gecmisi okuyup geleyim baya yazmissiniz 250mesaj görünüyo

Kizlar selam vereyim once..buralarda elektrik kesintisi oluyo sık sık..disari çıktık ogleden sonra da..anlatirim su gecmisi okuyup geleyim baya yazmissiniz 250mesaj görünüyo
Evet canım ilk sayfaya baktın mı artık resmi olarak kaptan yardımcısı oldun hayırlı olsun..;)

Ben yapıyorum düzenli hergün taaaaammı:63:hatta bugün bahçede yaptım ayna koyup komşum fensin arasından beni dikizliyordu arkam dönük olduğundan görmüyom zannediyor uyanık aynada net belli resmini çekdim :63:biara kapısına atıcam bide not yazıcam cin olmadan adam çarpma diye:KK70::KK70::KK70::KK70:
Bu hatun tam bir cilgin :D

Kizlar bundan sonra 3kisiyiz kaptandan beter oluruz..menuleri yazin sporlari yapin takipteyiz ona göre ;) ben bugun yaylada saglam yürüdüm 2saat diyebiliriz.bikac parca et ve kofte yedim..regliye bikac gun kaldi aksam yemegi yerini mide bulantısına birakti maalesef..suyun haddi hesabi yok..yarin yesilcaya basliyorum.ayrica var midir bi kür verin bakem tavsiyeleri..
Bu arada karnim cok agriyooooo :((

Kizlar bundan sonra 3kisiyiz kaptandan beter oluruz..menuleri yazin sporlari yapin takipteyiz ona göre :KK66: ben bugun yaylada saglam yürüdüm 2saat diyebiliriz.bikac parca et ve kofte yedim..regliye bikac gun kaldi aksam yemegi yerini mide bulantısına birakti maalesef..suyun haddi hesabi yok..yarin yesilcaya basliyorum.ayrica var midir bi kür verin bakem tavsiyeleri..
Bu arada karnim cok agriyooooo :KK43:(
tatlım miden düzelmeden herhangi bir küre başlama bence.. sonra yoğurt olur maden suyu olur denersin ..

Back
X