Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yeni yeni katilamlar da var ben yazmisimdir her gelene ama yine yazayim..
Ben ozge 25yasindayim,takimin kecisiyim nisanda 91le baslamistm 78lerde dolasiyorum su anda,yuksek yuksek genetik ogrencisiyim bekarim su anda anamin kollarında trabzondayim ;)) soyliceklerim bu kadar yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum :D
Ve okudugum 250 mesaj icinde eennn enn enn begendigim betus ve benim tatli yaramaz rakibem tambagim icin yapilan
Kacak ve kacamaklar kralicesi benzetmeleriydi bu kadarrr dogru anlatilabilirr :D azz degilsin sen nilgun abla ;)

tatlım miden düzelmeden herhangi bir küre başlama bence.. sonra yoğurt olur maden suyu olur denersin ..
Regli sendromlari bunlar maalesef canim 1hafta bitik haldeyim beklesem de beklemesem de duzelmiyorum pek..aksam yemegine vurmasi isime geldi biraz da dükkanı erken kapatmis olduk ;)

Oha kizlar, sayfalarca yazmissiniz!

Olaylardan kimse disari cikmadi, evde de kk'ya sarmissiniz herhalde masallah!
burada siyaset vs konusmak istemiyorum ama gercekten cok uzgun ve ayni zamanda kizginim; dilerim herkes hak ettigini bulur, hak yerini bulur. Icimizde ne kadar cok katil yasiyormus meger, sartlar degisince insanlar nasil hic dusunmeden cana kiyabiliyormus... Hic ama hic yasanmayasi oldu guzel Turkiye'm.

Diyetime uymadim tabii ki ne bulabildiysem yedim, pek bir sey de yemedim hatta.
Kendimi oyalamaya, normal hayatimi yasiyormus gibi yasamaya calistim haftasonu.

Herkese gecmis olsun, herkes iyi olsun; guzel gunlere inanalim, inanalim ki olsun. Sizden de nacizane istegim herkes kendine ve sonrasinda da ozellikle cocugu olanlar cocuklarina guzel baksin, guzel seyler ogretsin; Turkiye'de bilincin yukselmesi, degismesi sart! Insanlar ogrendikce, okudukca, bilinclendikce duzelecek bu ulke; bu ulke bizim, hepimizin.

Bundan sonra diliyorum kimse kimseyi ayristirmasin, herkes baskasinda kendisini gorsun, kendisini bulsun, ne olursa olsun ayni memlekette yasiyoruz biz; ne guzel adetlerimiz, ne guzel geleneklerimiz vardir bizim. Bize ve cocuklarimiza sevgi ve guven dolu, insanlarin birbirine saygili oldugu; din-dil-irk-cinsiyet ayrimi gozetmeden insan sevgisiyle bag kurduklari bir ulke diliyorum.

Iyi bakin kendinize, iyi geceler.

Sevgili takım arkadaşlarım herkese hayırlı geceler öpüyorum kocaman..
Sabaha hayırlarla uyanırız inşallah...:)
aminnn canım inşallah iyi uykular

Oha kizlar, sayfalarca yazmissiniz!

Olaylardan kimse disari cikmadi, evde de kk'ya sarmissiniz herhalde masallah!
burada siyaset vs konusmak istemiyorum ama gercekten cok uzgun ve ayni zamanda kizginim; dilerim herkes hak ettigini bulur, hak yerini bulur. Icimizde ne kadar cok katil yasiyormus meger, sartlar degisince insanlar nasil hic dusunmeden cana kiyabiliyormus... Hic ama hic yasanmayasi oldu guzel Turkiye'm.

Diyetime uymadim tabii ki ne bulabildiysem yedim, pek bir sey de yemedim hatta.
Kendimi oyalamaya, normal hayatimi yasiyormus gibi yasamaya calistim haftasonu.

Herkese gecmis olsun, herkes iyi olsun; guzel gunlere inanalim, inanalim ki olsun. Sizden de nacizane istegim herkes kendine ve sonrasinda da ozellikle cocugu olanlar cocuklarina guzel baksin, guzel seyler ogretsin; Turkiye'de bilincin yukselmesi, degismesi sart! Insanlar ogrendikce, okudukca, bilinclendikce duzelecek bu ulke; bu ulke bizim, hepimizin.

Bundan sonra diliyorum kimse kimseyi ayristirmasin, herkes baskasinda kendisini gorsun, kendisini bulsun, ne olursa olsun ayni memlekette yasiyoruz biz; ne guzel adetlerimiz, ne guzel geleneklerimiz vardir bizim. Bize ve cocuklarimiza sevgi ve guven dolu, insanlarin birbirine saygili oldugu; din-dil-irk-cinsiyet ayrimi gozetmeden insan sevgisiyle bag kurduklari bir ulke diliyorum.

Iyi bakin kendinize, iyi geceler.
ne kadar güzel yazmışsın ağzına ve eline sağlık canim

Menü m
Sabah
Bir kk beyaz peynir
2 dlm salam
4 yeşil iki siyah zeytin
Menemen
Öğle yok acikmadik ca yemiyorum
Aksam
Bir kase salata
Bir dilim ekmek
Spor yok misafirim geldi kv ve Kbu
Su 3 litre

Ay sakın gel canım..

ayy canım gel gel bekliyoruzz ..
Gelirim gelirim merak etmeyin. Inanilmaz sıkıcı muhabbetler döndüğü icin dayanamiyorum :KK70: telefondan falan caktirmadan sizle yazisirim. Su an bile mutfaktayim, iceri gitmemek icin burayi okuyayim dedim :KK70:
kendimi kurtardım :KK70:
Bence sende de var bi cilginlik :KK70:
Menü m
Sabah
Bir kk beyaz peynir
2 dlm salam
4 yeşil iki siyah zeytin
Menemen
Öğle yok acikmadik ca yemiyorum
Aksam
Bir kase salata
Bir dilim ekmek
Spor yok misafirim geldi kv ve Kbu
Su 3 litre
Canim menulerin gayet guzel, bu sekilde guzel kilo vereceğine inaniyorum :KK66:

Yeni yeni katilamlar da var ben yazmisimdir her gelene ama yine yazayim..
Ben ozge 25yasindayim,takimin kecisiyim nisanda 91le baslamistm 78lerde dolasiyorum su anda,yuksek yuksek genetik ogrencisiyim bekarim su anda anamin kollarında trabzondayim ;)) soyliceklerim bu kadar yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum :D
Ve okudugum 250 mesaj icinde eennn enn enn begendigim betus ve benim tatli yaramaz rakibem tambagim icin yapilan
Kacak ve kacamaklar kralicesi benzetmeleriydi bu kadarrr dogru anlatilabilirr :D azz degilsin sen nilgun abla ;)
;) günaydın canım

Gelirim gelirim merak etmeyin. Inanilmaz sıkıcı muhabbetler döndüğü icin dayanamiyorum :KK70: telefondan falan caktirmadan sizle yazisirim. Su an bile mutfaktayim, iceri gitmemek icin burayi okuyayim dedim :KK70:

Bence sende de var bi cilginlik :KK70:

Canim menulerin gayet guzel, bu sekilde guzel kilo vereceğine inaniyorum :KK66:
:D:D

Back
X