- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #196.841
Kızlar merhaba başsağlığı dileyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Ben içinde bulunduğum durumdan dolayı katılım sağlayamam gruba negatif etkisi olur diye izne ayrılmak istemiştim ama görüyorumki çoğu arkadaşın sıkıntılı dönemine denk gelmiş.Burada emek veren bizlere yardımcı olmaya çalışan arkadaşlarında heveslerini kırmışız.
nilsub
ve diğer arkadaşlar evet siz çok çabalıyorsunuz hakkınız çok grupta.İnanın şu durumda bile açıp burayı okumak kafamı dağıtıyor, biraz daha normalleşiyorum. Buradaki herkesin size ihtiyacı var.Şu dönemde sizde küsüp gitmeyin güzel bir enerji yakalamıştık devam edelim.Dönem dönem hepimizin zor anlar yaşadığı olacak.Sonuçta hepimizin hayatında birşeyler oluyor.Zor durumda olan gelemeyen arkadaşların yokluğunu aratmayalım ve küsmeyelim. Ama keyfi olarak burdan ayrılmayalımda.Ben haftasonundan beri sıkıntılı şeyler yaşıyorum ki son olarak ölüm olayını yaşadım.Hayatta herşey bizim için.Toparladığım zaman eskisi kadar aktif olacağımıda biliyorum.En azından kendi adıma grupta olan kaptan yardımcılarımız ve katılımı çok olan arkadaşlardan ricam lütfen grubu boş bırakmayın.