Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yok yok eşimin dayısının zeytinliği var her sene yeni mahsulden ondan alıyoruz canım hem daha uygun oluyor ilk elden hemde kendine sıktırdığı karışımsız oluyor diyorki dayısı zeytinleri fabrikaya götürüyoruz fabrikanın önünde kamyon kamyon ayçiçek yağı geliyor içine katıyorlarmış az az o yüzden o kendine sıktırıyor ondan alıyoruz canım ay ne güzel olurdu zeytinliğimiz olsada kendimiz yapsak :KK48:
be Hamaratsın sen öyle, hiç mi üşenmez bir insan. yok yokkkk ben çok tembelim onu anladım gerçi zaten biliyordum da bu gerçeği bir kez daha yüzüme çarpmış oldun:KK11:

evet kızlar artık bende menü paylaşmaya başlıyorum ve artık listeye geri dönüyorum
morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak
kahvaltı

domates yeşil biber peynir 1 dilim köy ekmeği çay

ara sade türk kahvesi 1 kayısı 1 hurma ( regli olucam canım tatlı istedi)

öğlen 1 minik patlıcan ve yeşil biberi yarım domatesi yağlı kağıt arasına tost makinesinde pişirdim üzerine sarmısaklı yoğurt döktüm kızlar ne güzel oldu kızartma kadar lezzetli oldu çok sevdim yaparım artık bol bol:)

akşam 1 kase patates yemeği 1 kase yoğurt ( akşam yemeğimi 5 te yiyip yürüyüşe çıkıcam artık erken kapatıcam günümü)

su 2 bitti
spor 40 dk yürüyüş

Son düzenleme:
be Hamaratsın sen öyle, hiç mi üşenmez bir insan. yok yokkkk ben çok tembelim onu anladım gerçi zaten biliyordum da bu gerçeği bir kez daha yüzüme çarpmış oldun:KK11:
canım ben istanbuldan geldim buraya gelince doğal şeylerin kıymetini anladım o yüzden üşenmiyorum kendim yapmak başarmış hissi veriyor bana mutlu oluyorum:)

birde kızlar bugun ne okudum yapmak isteyen olur belki ben yapıcam kesinlikle
diyet yapanlar için önerilmiş...
canınız abur cubur istediğinde açılmayan bir kumbaraya para atın bir veya 2 ay sonunda bu kumbarayı açın ve o görüpte alamadığınız 2 beden küçük bluzu veya eteği alın inanın sizi abur cuburda daha fazla mutlu edicek hoşuma gitti bugunden itibaren yapmaya karar verdim:)

yok yok eşimin dayısının zeytinliği var her sene yeni mahsulden ondan alıyoruz canım hem daha uygun oluyor ilk elden hemde kendine sıktırdığı karışımsız oluyor diyorki dayısı zeytinleri fabrikaya götürüyoruz fabrikanın önünde kamyon kamyon ayçiçek yağı geliyor içine katıyorlarmış az az o yüzden o kendine sıktırıyor ondan alıyoruz canım ay ne güzel olurdu zeytinliğimiz olsada kendimiz yapsak :KK48:
Seni çok kıskandığımı bir kez daha söylemek istiyorum :) gelcem gelcem az kaldı bende gelcem oralara en fazla 2 yıl. Komşu olcam sana peynirlerini aşırcam :KK48:

canınız abur cubur istediğinde açılmayan bir kumbaraya para atın bir veya 2 ay sonunda bu kumbarayı açın ve o görüpte alamadığınız 2 beden küçük bluzu veya eteği alın inanın sizi abur cuburda daha fazla mutlu edicek hoşuma gitti bugunden itibaren yapmaya karar verdim:)
peki nilgün cüm parayı atıp abur cubur u yemeyeceğiz dimio_Oo_O

hahh şöyle takım kendine gelmeye başlamış
kızlar kg vermek için hepimiz biraz fedakarlık yapmamız gerekiyor ama bu demek değil ki tüm vaktimizi burda harcayalım ama kg vermemiz için biraz özveride bulunalım
bu arada betüş nerelerde yahuu hiç sesi çıkmıyor
en son jelibon yiyiyordu sonra haber alınamadı jelibon ve zero komasına girdi galiba :KK70:

ben o kumbaraya kaç parça eşya alırım diye düşündüm direk çok öbürüm ben ya:dondurma: :hamarat:

boyun benimle aynıydı galiba 1.73 değil mi? benim göbiş yağlı biraz sarkık duruyor belki yağdan değil de yeni doğum yapmaktadır deyip hemen bahaneler üreteyim kendime. sıkı bir vücudun varsa o boyla fit görünüyorsundur eminim
Yok benim boyum 168 ben poşet geçirip yaptım sporumu bide yeşil kahve içtim düzenli 2 ay ondan sanırsam benim göbek gitti:halay:

Back
X