Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

M melampusefe kiz yazdin mi sen menünu ben mi görmedim?? Savurgan yazmisti sanirim..nilgun ablada yazdi tugce de yazmisti..yarindan sonra listeye devam edecekler bu kadardi sanirim
yazdım Canım hatta ilk yazan bendim, süper hafif bir menüm vardı hatta

Kızlar iyi akşamlar .Ben bugün biraz daha iyi olduğumdan düşündüm taşındım izne ayrılmaktan vazgeçtim.Evet zor bi dönem yaşıyorum ama hedeflerimden ve hayallerimden vazgeçmemem lazım dedim.Elimden geldiğince paylaşım yapıcam eğer az olursa sizde mazur görürsünüz dimi? :) Burdan hedeflediğim kiloya gelmeden uzaklaşmak istemiyorum sizlerin varlığı bana güç veriyor.Bugün kendimi topladım ve tam gaz başlayayım dedim.Yapabildiğim kadar herşeyi yapıcam.Bugünkü menümü paylaşayım
nilsub nilsub morordek morordek toplight toplight inatettimolacak inatettimolacak
Sabah:2/3simit+1 kk peynir+4 zeytin+domates,salatalık+1 ince dilim karpuz

Öğlen:yarım kase çorba+1 karnıyarık+1 kase yoğurtlu semizotu+1 kase salata
Akşam:1 tabak taze fasulye+1 tabak salata+1 kase yoğurt
Su:3 lt üstü
Spor: 3 mile leslie ( uzun zamandır spor yapmıyordum bugünki yazılanlardanmı yoksa kendime gelmemdenmi nedir sporda yaptım :) )
Hatta bugün öğleden önce tarçınlı yeşilçay içtim ,şimdide kiraz saplı yeşil çay içiyorum inatettimolacak inatettimolacak bunlar senin şerefine :) Umarım herkes toparlar kendini

canım birde suyuna sade maden suyu katabilirsin hem çok çok sağlıklı hemde içindeki mineraller sütünede iyi gelir birde canım sütün iyi diye öğün atlama o yüzden akşam yemiceksen bile kesinlikle yoğurt ye canım
tamam abla cok tesekkur ederım dınleyecgm senı

Kızlar iyi akşamlar .Ben bugün biraz daha iyi olduğumdan düşündüm taşındım izne ayrılmaktan vazgeçtim.Evet zor bi dönem yaşıyorum ama hedeflerimden ve hayallerimden vazgeçmemem lazım dedim.Elimden geldiğince paylaşım yapıcam eğer az olursa sizde mazur görürsünüz dimi? :) Burdan hedeflediğim kiloya gelmeden uzaklaşmak istemiyorum sizlerin varlığı bana güç veriyor.Bugün kendimi topladım ve tam gaz başlayayım dedim.Yapabildiğim kadar herşeyi yapıcam.Bugünkü menümü paylaşayım
nilsub nilsub morordek morordek toplight toplight inatettimolacak inatettimolacak
Sabah:2/3simit+1 kk peynir+4 zeytin+domates,salatalık+1 ince dilim karpuz

Öğlen:yarım kase çorba+1 karnıyarık+1 kase yoğurtlu semizotu+1 kase salata
Akşam:1 tabak taze fasulye+1 tabak salata+1 kase yoğurt
Su:3 lt üstü
Spor: 3 mile leslie ( uzun zamandır spor yapmıyordum bugünki yazılanlardanmı yoksa kendime gelmemdenmi nedir sporda yaptım :) )
Hatta bugün öğleden önce tarçınlı yeşilçay içtim ,şimdide kiraz saplı yeşil çay içiyorum inatettimolacak inatettimolacak bunlar senin şerefine :) Umarım herkes toparlar kendini
Cok sevindim canim kararina..sabah erkenden yaparsin kilo bildirimini ;) gitmesin kimse biryerlere ama kurallara bagli kalmaliyiz artik çünkü bazilarimiz yoruluyo boyle olunca..sen hep gel tabiiki hep kucaklariz biz.. :KK19:

Tatlım çok güzel gidiyorduk aslında @kollontai çok güzel cezalar veriyordu morordek morordek takip ediyordu ramazan girmesiyle cezalar kalktı menülerde düzenli yazılmaz olundu birdaha takım eski ritmi tutturamadı bence acilen morordek morordek eski cezaları geri dönmeli:KK66:senlede inatettimolacak inatettimolacak oma yardımcı olup işi sıkıya alınmalı o zaman toparlanır herkes diye düşünüyorum:KK66:

evet kızlar kaptan yardıcımız morordek morordek artık liste ve ceza uygulamalarına geri döndü duyan duymayana haber versin :KK49:
Uyari kinama sistemi geri geldi ama kollontai'nin yaptigi gibi atlama ziplama cezalarina baslamadim. inatettimolacak inatettimolacak sen döndüğünde o islere de girisebiliriz aslinda ne dersin ;)
bence yarışmaya katılmak isteyenlerin alanına 14. takım birini yerleştirmiş geleni kapıyorlar hemen tam casuslar :KK70:
Onlarin takimi da baya az çünkü o yuzden ajan falan olabilir dedigin gibi :D

Ceza yazsarsak elden liste tutup takip edebilirim eve dönüp bilgisayarıma kavusana kadar canim morordek morordek .. bekletmeyelim daha fazla sonu iyi olmuyo :110: bolusuruz canim isleri kendi aramizda konusuruz sen ben nilgun abla filan ziplatalim yaramaz cekirgeleri yeter bu kadar tatil :spor::KK67:

Ceza yazsarsak elden liste tutup takip edebilirim eve dönüp bilgisayarıma kavusana kadar canim morordek morordek .. bekletmeyelim daha fazla sonu iyi olmuyo :110: bolusuruz canim isleri kendi aramizda konusuruz sen ben nilgun abla filan ziplatalim yaramaz cekirgeleri yeter bu kadar tatil :spor::KK67:
Yapabilirim dersen baslayabiliriz madem. Ben simdilik uyarı/kınama cezalarını tutayım, siz de nilsub nilsub ile ceza yazıp onların takibini yapın. Dedigin gibi beklettikce salıyor bu cekirgeler :)

toplight toplight kaptanım simdi listeyi paylasacaktım ama aklıma bir sey takıldı. Gecen hafta etaplar birlestirildigi icin bildirim yapanların yuzdesini 2'ye bölmüstük. tatlitambak ve parkbyull bildirim yapmadılar, normalde onların yüzdelerini bu hafta 2'ye bölmemiz gerekirdi ama gecen haftaki etap birlesmesinden dolayı 3'e mi bölmeliyiz? Bi fikrin var mı bu konuda?

Kızlar listeyi asagıda paylasıyorum, ben oglene dogru gelebilirim, herkes bildirimini listeye eklesin.
Ozaly sanırım mezun olabiliyor. 61,6 ile baslamıs, hedefi 57 idi. %80 ve üzeri kilo vermis diye hesapladım ben. tatlitambak ve parkbyull bildirim yaparsa 2'ye mi 3'e mi bölünecek karar veririz yarın. tatlitambak izne ayrılacak mı o da netlesir, ben izne ayırmaktan yanayım sahsen. Herkese iyi geceler!

***5. Takım 475. Etap***

nilsub (74,1) 466. etapta saglık sorunları sebebiyle izne ayrılan üye geri döndü

tatlitambak (78,9) gecen hafta (473&474. etap) bildirim yapmadı
savurgan (70)
denhizx (69,7)
melampusefe (69,6)
parkbyull (91,5) gecen hafta (473&474. etap) bildirim yapmadı
inatettimolacak (78,3)
Ozaly (57,8) mezun olmak istiyor
umutlayasasen (76,5)
tugce1325 (61,3)

5. takım ortalaması: %

btlbetul (64,6)
d_mndc (75)