- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #196.981
tamam canımnilsub listeye birimizin kilosunu yazarmısın nasıl ekleniyordu hatırlayamadım bizde ekleye ekleye devam edelim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam canımnilsub listeye birimizin kilosunu yazarmısın nasıl ekleniyordu hatırlayamadım bizde ekleye ekleye devam edelim
Dünki motivasyonumu kaybetmezsem haftaya daha iyi bir rakamla gelirim diye düşünüyorum canım :)aferin çekirge olsun -200 gr bile süper ne kadar olduğu önemli değil bence sadece vermek önemli![]()
artık motivasyon düşüklüğü yok herkes birbirine yardımcı olucak canım istinasız kurallara uymayan bende dahi olsan kınama ve diskalifiye olucakDünki motivasyonumu kaybetmezsem haftaya daha iyi bir rakamla gelirim diye düşünüyorum canım :)
Dün zaten senin konuşmaların benide kendime getirdi :) gerçi ben keyfi bir durumdan izne ayrılayım dememiştim ama sanki burdan uzaklaşınca bişeyler eksilecek gibi geldi.Sende ne hatunmuşsun bi gitcem dedin hepimizi korkuttunartık motivasyon düşüklüğü yok herkes birbirine yardımcı olucak canım istinasız kurallara uymayan bende dahi olsan kınama ve diskalifiye olucak![]()
fenamı oldu çok güzel oldu bende zayıflamak istiyorum canım burasıda salınca sinirlendim bende sizin gibi motivayon eksikliği çekiyodum ama artık kendimize geldik diğer takımlara güldürmeyelim kendimizi lütfen 4. takıma 3 kere yenildik ne ayıppppppppppppppppppppp...................Dün zaten senin konuşmaların benide kendime getirdi :) gerçi ben keyfi bir durumdan izne ayrılayım dememiştim ama sanki burdan uzaklaşınca bişeyler eksilecek gibi geldi.Sende ne hatunmuşsun bi gitcem dedin hepimizi korkuttun![]()
geldim ben geldim yeni geldim amaBen pazartesiden beri uyarı ve kınama icin liste tutuyorum. Listede olup düzenli günlük menü bildirenler @savurgan @tugce1325 M melampusefe @inatettimolacak. @d_mndc de listede olmamasına ragmen geri geldiginden beri bildirim yapıyor. Bunların dısındakiler 3 gündür menü bildirmedikleri icin zaten 1 uyarı aldılar. 3 uyarı 1 kınama, 3 kınama da diskalifiye sebebi. Bilmeyenler varsa diye hatırlatıyorum.
@umutlayasasen kac gundur ortalarda yok, tam listeye aldık, kayboldu. Bu sekilde devam ederse zaten 3 kınaması oldugundan diskalifiye olur.
parkbyull da aynı sekilde, arada bir geliyor ama menü bildirimi yok.
@Ozaly sen de su anda 1 uyarı alanlardansın, izne ayrılamıyorsun su an ama toplight'ın da dedigi gibi cuma günkü bildiriminle mezun olabilirsin belki.
@tatlitambak sen de eger kendinde o azmi göremiyorsan ve kilo veremeyecegini dusunuyorsan bu cuma izinli yazalım, istersen takım ici listede takılırsın.
Listede olup takım kurallarına bu sekilde uymayanlar oldugu icin motivasyon yerlerde oluyor ve kimsenin de yazası gelmiyor dogal olarak. Bu ciddi anlamda son uyarım olacak ve 3 kınama cezası olanları cidden diskalifiye etmek zorunda kalacagız.
kötü geçen bir haftaya oranla bence gayet güzel bir sonuç, bir de dikkat edebilseydin Nasıl olurdu onu düşün tatlımGünaydın kızlar :) Bende kilomu belirteyim @inatettimolacaknilsub
morordek
toplight
Geçen hafta 69.7 bu hafta 69.5 fark: 200 gr %0,29
motivasyon kaybetmek yok Can'ım hep beraber kısa bir sürede vereceğiz bu kilocukları. ben bıgün çokkkk gaza geldimDünki motivasyonumu kaybetmezsem haftaya daha iyi bir rakamla gelirim diye düşünüyorum canım :)
sanki değil canım, emin ol çokk etkileneceksin.çevrendekiler zayıflamışsın yeter diyecekler,sende onlara uyacaksın ve bir bakmışsın kilo almaya başlamışsın.göndermiyoruz hiçbir yere,anca beraber kanca beraberDün zaten senin konuşmaların benide kendime getirdi :) gerçi ben keyfi bir durumdan izne ayrılayım dememiştim ama sanki burdan uzaklaşınca bişeyler eksilecek gibi geldi.Sende ne hatunmuşsun bi gitcem dedin hepimizi korkuttun![]()
Tamam canım o zaman siz Ozge ile birlikte yardımlasarak cezaları yazıp takip edintamam canım sen nasıl uygun görürsen ama @inatettim bu şekildede takip ederim demiş olmadı ceza yazmayada başlayalım
Evet artık sen de listede oldugun icin seni de takip ediyorummorordek canım sen listede değilsin ve bu işi gönüllü olarak yapıyorsun ellerine sağlık kınama listesini sen tuttuğun için söylüyorum şekerim ben veya özge de kurallara uymayıp menü bildirimi yapmadığımız zaman bizede ceza yazılmalı böylece kimsenin bir ayrıcalığı olmaz
hadi bakalım bekliyoruz meraklakızlar normalde cuma günü 10 10,30 gibi tartılırım sabah bir tartılayım dedim süper bir rakam gördüm kendimce. bakalım son tartılmam nasıl sonuçlanacak
bu son kaybolman olsun bak kızıcam çok fenageldim ben geldim yeni geldim ama![]()
tamam olan olmuş tatilde ama akşamları yeme birşey sen bir gün sonra menü paylaşıyorsun seni sıkı takibe alıcam ona göre bundan sonragünaydın hanımlar artık düzenli bildirimlere dönüyorum berbat sorunlu bir tatil geçirdim daha öncede geldim söyledim internet ulaşımım kısıtlıydı dedim dedimde dedimneyse
kollontai
morordek
nilsub
ebrusonmez
toplight
öncelikle baya bir incelip kaslanmama rağmen +1,9 kg ile dönmüşüm malesef onu bir söyleyeyim güncel kilom 93,1 tabiki kabızlığımın etkiside vardır ama bahanelere sarılamayacağım konyalıyım malum orada bulunduğum 15 günün faturası 4-5 kere etliekmek sofrası ve geri kalanı hep mangal ızgara idi çeşitli sebeplerden ötürü...
dünki menüme gelecek olursam
sabah
domates salatalık peynir ve iki dilim tb ekmeği
öğlen yayla çorbası
akşam ne yedim bilmiyorum eşim evde yok sabaha karşı geliyor mesleğinden ötürü çocuk çok huysuz başım döndükçe ağzıma bir şeyler attım
suyu çooook içtim..
ya ben kaybolmadım ki zaten giderken size söyledim gittimbu son kaybolman olsun bak kızıcam çok fena![]()
ay sevindim haha 59 rakamlardasın valla buyuk başarı canım çok oldu sen mezun olalıGunaydınlaaar
Ben de tartılayım dedim bugun veee 59,9'um
Tamam canım o zaman siz Ozge ile birlikte yardımlasarak cezaları yazıp takip edin
Evet artık sen de listede oldugunuz icin seni de takip ediyorum![]()