Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yok haklisin bana da zor geliyor; bas agrisi yapiyor is performansim da 0'a dusuyor :KK70:
evet birde ben üşüyorum bir kere herşeyi kestim ne kadar hasta oldum anlatamam çarpıntı halsizlik bağırsak sancıları sinir baş ağrısı yüzüm bile kireç gibiydi sonra bıraktım :(

1. GÜN Gün boyunca dilediğiniz kadar mevye suyu içebilirsiniz. Bunun dışında yiyecek yok. 6-8 bardak kadar da su için.

2. GÜN Dilediğiniz kadar meyve suyu için, yiyecek kesinlikle yasak. 6-8 bardak da su için.

3. GÜN Kahvaltı: 2 dilim kepek ekmeği, 2 dilim yağsız dil peyniri, domates, salatalık, 1 katı yumurta, ıhlamur veya meyve çayı. Öğle: Limonlu ve çok az zeytinyağı gezdirilmiş bol yeşil salata. Akşam: 100 gr. yağsız ızgara tavuk eti ve az miktar zeytinyağı ile pişmiş, limonlu 1 tabak taze brokoli.

4. GÜN Kahvaltı: 2 dilim yağsız dil peyniri, domates, salatalık, ıhlamur veya meyve çayı. Öğle: Bol yeşil salata. Akşam: 150 gram mantar ve 2 yumurta ile yapılmış yağsız omlet.

5. GÜN Kahvaltı: 2 dilim yağsız beyaz peynir, domates, salatalık, ıhlamur veya meyve çayı. Öğle: Bol yeşil salata. Akşam: 150 gram ızgara balık eti, yanında haşlanmış brokoli.

6. GÜN Kahvaltı: 2 dilim yağsız dil peyniri, 1 kaşık diyet reçel, meyve çayı veya ıhlamur. Öğle: Bol yeşil salata. Akşam: 150 gram ızgara tavuk, yanında az yağda pişmiş 1 porsiyon kabak.

7. GÜN Kahvaltı: 2 dilim yağsız dil peyniri, 1 kaşık diyet reçel, meyve çayı veya ıhlamur. Öğle: Bol yeşil salata. Akşam: 150 gram balık eti, yanında haşlanmış 1 porsiyon brüksellahanası.

BU KURALLARA DİKKAT! • Diyet boyunca kırmızı et, şeker, yağ, unlu gıda, baklagiller kesinlikle yasak. • Akşam yemekleri en geç 18.00 de; daha sonra hiçbir şey yenmeyecek. • Kremalı, sütlü kahve, alkol yasak. • Hamileler ve diyabet hastaları bu diyeti uygulayamaz. • Haftanın 5 günü en az 30 ar dakikalık yürüyüş veya orta tempolu egzersiz yapılacak. • Bu diyete başladınız mı, 1 hafta devam etmeniz şart.

aman aman kuşhanın diyeti kendine kalsın ben almiim.....

Ayy kizlar okuya okuya geleyim dedim bildirim yapamadım daha :KK70: kilo veren herkeslere cookk cokk tebrikler yuzdeler harika takimda dolaşan bu kara bulutlara ragmen.. aferim bize :KK66:
Eksi gelenlerin yüzdesi güzel ama artı gelenlerin yüzdeleri de güzel...
Umudum sen ve tugce1325 tugce1325 insallah sizin yüzdeler de güzeldir de en azından nota almayız belki..

Bildirimi de yapayimm
morordek morordek nilsub nilsub

Gecen hafta 78,3
Guncel 77,3
Fark 1
Yuzde 1,27 :KK66:

Regli haliyle faydam olsun diye kac gundir neler yaptim bi bilseniz..normalde nasil artilar gelirdi,.tabi fenalsmamin etksii de var 2gun pek bisey yiyememistim
çok çok tebrik ederim :KK9:
anammmmm bana yaklaşmıssın kızzzzzzzzzzzzzzzzzzz helalllllllllllllllllllllllllllllll:KK73::KK73::KK73:
kuymak yemicem dediğin kadar var :KK70:

***5. Takım 475. Etap***

nilsub (74,1/76,7/-2,6/-%0,39) 466. etapta saglık sorunları sebebiyle izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 9'a bölündü
tatlitambak (78,9/80/-1,1/-%0,46) gecen hafta (473&474. etap) bildirim yapmadı, yüzdesi 3'e bölündü, izne ayrılmak istiyor

savurgan (70/69/1/%1,43)
denhizx (69,7/69,5/0,2/%0,29)
melampusefe (69,6/68,6/1/%1,44)

parkbyull (91,5/93,1/-1,6/-%0,58) gecen hafta (473&474. etap) bildirim yapmadı, yüzdesi 3'e bölündü
inatettimolacak (78,3/77,3/1/%1,28)
Ozaly (57,8) mezun olmak istiyor
umutlayasasen (76,5) kilosu sabit
tugce1325 (61,3)

5. takım ortalaması: %

btlbetul (64,6/65,8/-1,2/-%1,86)
d_mndc (75)
morordek (59,9)

evet birde ben üşüyorum bir kere herşeyi kestim ne kadar hasta oldum anlatamam çarpıntı halsizlik bağırsak sancıları sinir baş ağrısı yüzüm bile kireç gibiydi sonra bıraktım :KK43:
Evet, kushan'a yarin da baslayabiliriz hem cumaya bitmis olur?

aman aman kuşhanın diyeti kendine kalsın ben almiim.....
Bu kushan degil, hollywood bu.
Sen de yapsana kushan kolay ya simit var hem de :D

çok çok tebrik ederim :KK9:
anammmmm bana yaklaşmıssın kızzzzzzzzzzzzzzzzzzz helalllllllllllllllllllllllllllllll:KK73::KK73::KK73:
kuymak yemicem dediğin kadar var :KK70:
Ay evet sabah onu düşündüm..dedim teee nerelerden basladim belkim bu sabah nilguncugumu yakalamisimdir didim ama hatun da guzel bi atak yapmis kapismalar sonraya kalsin artik ;) regli bitsin tamamen spora da ağırlık vereyim o zaman görün siz ;)

Ay evet sabah onu düşündüm..dedim teee nerelerden basladim belkim bu sabah nilguncugumu yakalamisimdir didim ama hatun da guzel bi atak yapmis kapismalar sonraya kalsin artik :KK66: regli bitsin tamamen spora da ağırlık vereyim o zaman görün siz :KK66:
evet seni yeni ortim ilan ediyorum benden başkasına orti dediğin an vururum ona göre :sopa::KK70:
bana senin gibi dişli bir rakip lazım beni feci gaza getiricek anlaştıkmı ?:sampiyon:

Evet, kushan'a yarin da baslayabiliriz hem cumaya bitmis olur?

Bu kushan degil, hollywood bu.
Sen de yapsana kushan kolay ya simit var hem de :KK70:

gene bulmuşun avrupai bir şey ... zenginlik işte efenim yöksek sosyete :))

yoooo simit yemeeeem karataya ihanet etmeeem... (jelibonlar ihanet sayılmaz dimi)

evet seni yeni ortim ilan ediyorum benden başkasına orti dediğin an vururum ona göre :sopa::KK70:
bana senin gibi dişli bir rakip lazım beni feci gaza getiricek anlaştıkmı ?:sampiyon:
Ahahaha yeni ortiyiz oyle mi..olar bana sekerim senle de kapisalim bakalim ;) :D nilgun herkese bi el degiyo :D kiz senin eski ortilerin gelip taslamasin beni sonra :D

Back
X