- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #197.101
Canım umutlayasasen sabitim dediKizz hani kilo bildirimi???
Süpersin vallahi, bu azimle seni mezun edecegiz hemen

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım umutlayasasen sabitim dediKizz hani kilo bildirimi???
Süpersin vallahi, bu azimle seni mezun edecegiz hemen
yok nutella falan tarçın at bende çok severim yapayım şimdi hem çok güzel iştahımı kapatıyor benim türk kahvesi ki benim iştahımı normalde hiçbirşey kapatamazAyy ben cok severim..kokulu kahveleri seviyisan bayilirsin hatta..ben bi ara diyette. Once nutellali da yapiyodum..findik tozuyla da cok güzel oluyoayy canim cekti
Şeker bu hafta sabit olsun yazmıştım.ama kv deyim tartı yok ;((Kizz hani kilo bildirimi???
iki hafta üstüste nota alınca ne oluyor Can'ım?Eksi gelenlerin yüzdesi güzel ama artı gelenlerin yüzdeleri de güzel...
Umudum sen vetugce1325 insallah sizin yüzdeler de güzeldir de en azından nota almayız belki..
canım sarı kart alınıyor takım olarak 2 sarı kart ta bir dönem boyunca sonuç listeleri hazırlamak oluyor tün takımların 4 hafta boyuncaiki hafta üstüste nota alınca ne oluyor Can'ım?
sen yinede dikkat et yediklerine canım döndüğünde moralin bozulmasınŞeker bu hafta sabit olsun yazmıştım.ama kv deyim tartı yok ;((
2 nota 1 sarı kart demekiki hafta üstüste nota alınca ne oluyor Can'ım?
daha tam degılım yolum var daha canımaferin kız incecik oldun maşallah
tesekkurleraferin cekirge
![]()
geçmiş olsun canım bir sorun yoktur umarımKizlar annem hastaneye gitmisti ona kahvalti hazirlicam kaciyorum ben ugrarim yine![]()
tesekkur ederım kaptanım ben burayı cok sevdım sızlerı dusunerek yemek ıstedıgım bı cok seyı yemıyorum bu da ıyı oluyorCanım umutlayasasen sabitim dedi
Süpersin vallahi, bu azimle seni mezun edecegiz hemen![]()
vayyy orti süpersin , desene takım olarak birer kilo verdik ve diğer grıpları çıtır çıtır ezdik.
Tebrikler canım çok iyiburaya gelelı bugun tam bır ay oldu 3.7 kılo vermıs bulunuyorum canlar
yaa ne kötü bir cezaymış bu sınır oldum şimdi.2 nota 1 sarı kart demek
2 sarı kart da kırmızı kart
Kırmızı kart alan takım da 4 hafta üst üste tüm takım listelerinin sonuclarını düzenlemekle cezalandırılıyor![]()
tatlım yanlış anladın galiba, kimse seni izne ayırmak istemiyor ki, aksine burada kalıp birbirimize destek olalım diyoruz. hatırlatsam bir dönem sabittin hep ve ortinin desteğiyle buradaki motivasyonla çok iyi bir çıkış yapmıştın.sana hepimiz çokkk güveniyoruz.morordek canım. Izne ayirmaktan yana olduğunu yeni gördüm canım. O zaman ayır gitsin. Kilom da 80. Canim. Tatil dönüşü olduğu için artı bildirim oldum hakkınızı helal edin.
geçmiş olsun şekerim bak işine sen bende kahve içmeye kalkıyorum öpüldünüzKizlar annem hastaneye gitmisti ona kahvalti hazirlicam kaciyorum ben ugrarim yine![]()
Evet resmen ezip gectiniz :) Gerci tabi gruplarda kopmalar oldu bu hafta, ben bugunku liste tamamlandıktan sonra yeni rakip listesi olusturacagım :)vayyy orti süpersin , desene takım olarak birer kilo verdik ve diğer grıpları çıtır çıtır ezdik.morordek
nilsub
inatettimolacak
d_mndc Y Yuppiyayye T tatlitambak
diğer Ortimsavurgan seni de tebrik ediyorum ve üçümüzü Kocaman Kocaman
![]()