Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hahaaa tabi ediyom ben etmesem kim etcek dikkat li olun yakında evlerede baskın yapıcam :KK70:
Allah kabul etsin canım :KK66:
Sağol tatlım rabbim hepimizin dualarını ibadetlerini kabul etsin inşaallah aminnn:dua::dua:gel kız kuşhan kampı kur hatta tüm dolablarıda boşalt :63:

image.webp
Hadiii herkese hayırlı geceler diliyorum tatlı tatlı rüyalar görün....:)

Kizz nilsub nilsub butun gun gecti nasil eksi geliyosun.. yemegi bi kenara birak su nerde bacim ictiginin hepsi gitti mi hemen..noluyoruzz yaa bu kadar hizli kilo mu verilir..bak ortiligim nasil bereketli geldi sana hemencecik zayifladin :D :D bakalim sabah ben napicam baya horon oynadim bu aksam ;)

Menuyude yazayimm
morordek morordek nilsub nilsub
Sabah
Yarim simit
2dl salam
1haslanmis.yumurta
Domates salatalik cay

Ara
Sade turk kahvesi

Ogle aksam saat 5te
Ogun sayilmaz ama 1bardak ayran ictim dugune hazirlandik sonra

Su 3ltyi gecmistir
Spor çılgın horon ve oyun havasi allah ne verdiyse.. 3saatlik hareket rahat vardir ;)

5. Takimin çıtır olma yolunda ilerleyen hatunlari, yeni rakip gruplarinizi olusturdum. Gruplar arasi çılgın mucadele baslasin bakalim. Cuma gunu her grubun ortalama kilo verme yuzdeleri hesaplanacak, birinci olan takima ödülümüz var. Herkes ortisine sahip ciksin :KK19:

Bu arada uyari ve kinama sistemimiz geri geldi gecen hafta itibariyle. 3 gun ust uste menu yazmayan 1 uyari aliyor. 3 uyari 1 kinama, 3 kinama da diskalifiye sebebidir.

Ceza sistemini de devreye sokuyoruz bugunden itibaren. nilsub nilsub ve inatettimolacak inatettimolacak cezalari yazip takibini yapacaklar. 3 gun icerisinde yerine getirilmeyen cezalardan da 1 uyari cezasi alacaksiniz. Ayrica cuma gunu arti gelene de 1 uyari veriyorum. Takimimizda ohal ilan ettik, ikinci bir emre kadar da bu kurallara sıkı sıkıya uyulacak. :sopa:

Su anda uyarisi bulunanlari da asagiya yaziyorum:

parkbyull parkbyull 2 uyari :duduk:
umutlayasasen umutlayasasen 1 uyari :duduk:

Uyari cezalarinizi artirmamaya ve cuma gunu guzel bir yuzde ile gelerek sildirmeye bakın bence. Ikiniz orti oldunuz zaten, hadi bakalim gaza gelsin takim biraz:spor:

Çok Güzelmiş Canım

Allah Kabul Etsin tatlim
Sağol canım rabbim hepimizin dualarını ibadetlerini kabul etsin aminnn:dua::dua:

İyi geceler hanımlar dedemin yanına hastane ye gittik uyutuluyor du uyandirmislar tedavi ye baslayacaklarmis inşallah bol şifa verir Rabbim..:dua:bu arada telefonum geldi :KK71:
Dedene rabbim acil şifalar versin:dua::dua:telefonunuda güle güle kullan :KK36:
Kızlar bu arada kızımı türk okuluna götürdüm türk okulu yine kolejin devamı kolejde öğrenci doldu kızlarrr fetönün koleji boşaldı bizim kızımın kolejde yoğunluk oluşdu bu sabah müdürle konuşdum türk okulunuda o yönetiyor esra hanım endişe etmeyin çok kalabalık olursa ikinci okul hazır çoçuklarımız mağdur olmayacak yedekde öğretmenlerimizde var dedi :KK73:çok kalabalık olursa eğitimi düşer diye endişe etmiştim ama adamlar ikinci okulu ayarlamışlar helal valla hangi ara yapmışlar :KK71:eee o zaman ne diyelim en büyük türkiye türk insanı bir kez daha gurur duydum En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Ortağım @denhizx nerelerdesin ayolll senle hep ortak oluyoz birlikde mezun olcaz inşaallah:dua::dua:kız sonracıma kaynım olsaydı keşkeee here elti olurduk rakip olurduk daha fazla başarı elde ederdik abovvvvv:confused::confused:avrupada fırtınalar estirirdikkkk ne kadanda güzel olurdu:KK39:ayyy bugün yarın oruçluyum aslına bakarsanızda kaçamak yapmıyorum hafta içidemi tutsam o zamanda metabolizmam çalışmıyor su aygırı gibi içtiğim su bile midemde duruyor:cry:kiloda sabit çıkıyor neyse borçlarımı hafta sonu verip hafta içi full çalışayım ben:KK73:

Menuyude yazayimm
morordek morordek nilsub nilsub
Sabah
Yarim simit
2dl salam
1haslanmis.yumurta
Domates salatalik cay

Ara
Sade turk kahvesi

Ogle aksam saat 5te
Ogun sayilmaz ama 1bardak ayran ictim dugune hazirlandik sonra

Su 3ltyi gecmistir
Spor çılgın horon ve oyun havasi allah ne verdiyse.. 3saatlik hareket rahat vardir :KK66:
oooooooooooo menü güzel horon daha güzel :halay:
Sağol tatlım rabbim hepimizin dualarını ibadetlerini kabul etsin inşaallah aminnn:dua::dua:gel kız kuşhan kampı kur hatta tüm dolablarıda boşalt :63:
adamlar demesin bu manyak kim niye dolabımıza saldırdı :rolleyes::KK70:

Back
X