- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #197.321
ben cumaya 72 li rakamları görücem cuma bireysel derece alıcam bakında görünhahahahah ters takla bile atar bu sana yetişcem diyebende mi atsam ki
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben cumaya 72 li rakamları görücem cuma bireysel derece alıcam bakında görünhahahahah ters takla bile atar bu sana yetişcem diyebende mi atsam ki
![]()
kıskanırım tabeee 2 kiloooo nedirrrrrrrrr kıskanılmayacak gibi mianam insan bu kadar da kıskanç mı olur hahaha tabi yemedi dimi![]()
işine bak tatlımikide bir çıkmak zorunda kalıyorum kızlar , kusura bakmayın. kahvaltı hazırlıyorum şimdi
bireysel dercenin hatrına sana 2 tepsi börek yapıp getircem ,yarasın kuzuumaben cumaya 72 li rakamları görücem cuma bireysel derece alıcam bakında görün![]()
kolay gelsin canım :)ikide bir çıkmak zorunda kalıyorum kızlar , kusura bakmayın. kahvaltı hazırlıyorum şimdi
ben yerim nasılsa artık çözümü öğrendim sen kendi derdine yanbireysel dercenin hatrına sana 2 tepsi börek yapıp getircem ,yarasın kuzuuma![]()
sen anca börek yap millet çatır çatır kilo versin kıskanırken bile aklına börek geliyo hatunun
börekle saldırcam tabi neyle saldırcam başkasen anca börek yap millet çatır çatır kilo versin kıskanırken bile aklına börek geliyo hatunun![]()
kızım yaptınmı yersin ondan dedim kendi kazdığın kuyuya düşersinbörekle saldırcam tabi neyle saldırcam başka![]()
kv yaptı diye yememişsindir hadii hadiiii :)):kızım yaptınmı yersin ondan dedim kendi kazdığın kuyuya düşersinben dün kv taş fırında yapmış börekleri çağırdıda gitmedim
![]()
en son ne zaman regl olduğumu bile hatırlamıyorum ,kendimi hiç dişi gibi hissetmiyorum bune yaaaKızlar regli oldum şimdi ve buna rağmen bu sabah -1.100 çıktım gelde göbek atma![]()
aynen ya bu hafta 1.5kg vermek istiyorum , ne yapsakkkkkk neeeeeeNapsam Napsam sabaha kadar elma sirkesi şişesini mi döksem yeşil kahvenin içine mi gömülsem yeşil çayda mı yüzsem dukan amcamı mı çağırsaaaaammm![]()
Şekerim dukan engelin yoksa dukan amcanın üstüne tanımam çooook sağlıksız ama harika kilo veriyosuuuunnn ben emziriyorum yapamıyorum ;(((aynen ya bu hafta 1.5kg vermek istiyorum , ne yapsakkkkkk neeeeeederdime birr çareeeee
![]()