Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay ordekime katiliyorum dagitmis benim orti ortalığı kilo verdim diye :D kiz masallah da 1gun için biraz fazla sankim..ödem atici bisey de görmedim menunde..tartini bi kontrol et canim pilleri zayiflayinca sapitiyolar bazen.ama yok hersey normalse mukemmelsin ;)

Ay ordekime katiliyorum dagitmis benim orti ortalığı kilo verdim diye :D kiz masallah da 1gun için biraz fazla sankim..ödem atici bisey de görmedim menunde..tartini bi kontrol et canim pilleri zayiflayinca sapitiyolar bazen.ama yok hersey normalse mukemmelsin ;)
He he kursağımda bırak tartımın pilleri yeni bikerem:D

Selam kızlar anca gelebildim. Gecmisi okudum, yarısı zaten nilsub nilsub 'un "kilo verdim" mesajlarıymıs :KK70: Saka bi yana tebrik ederim organigim, cumaya güzel bi eksiyle geleceksin demek ki :)

@umutlayasasen artık buralardaysan günlük menülerini yaz, yoksa uyarı almaya devam edeceksin
Sorma biraz fazla oldu ama milletin gözüne gözüne sokayımda gaza gelsinler dediydim:D:D

Bir arkadaşın haftada 1.5 kilo vermek gibi bir hayali varmış vede yaşı gençmiş metabolizması hızlanabilirmiş ama ama ooo 2kilo veren arkadaşını kıskanmakla meşgulmüş :KK70::KK70::KK70:
o ihtimalleri sıraladı önüne hemen sevinme diye ,öhüm böhümmm sen yanlış anlamışsın :KK14::KK70:

13681043_900722156700302_3382778048821391904_n.webp

aynı biz :KK70:

Back
X