- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #197.381
kendin üret niye çalıyon ay herşeyimi kıskanıyo buayy bunu bizim grupta paylaşıyım ben hemen çalıyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kendin üret niye çalıyon ay herşeyimi kıskanıyo buayy bunu bizim grupta paylaşıyım ben hemen çalıyorum![]()
kıskancım benkendin üret niye çalıyon ay herşeyimi kıskanıyo bu![]()
ay böyle olsan çatlak mı kalır kız kaybolur hepsihayatta böyle olamam bende çatlak dolu![]()
aynı sen
acı biber bana yasak ,ürtiker yapıyorya şaka değil kızlar 2 gün önce bakkaldan bakkalda komşum olur sabah pul biber aldım değişik yeni geldi dedi çok çok acı rengide hazır pul biberler gibi değil çok güzel 2 gündür onu her yemeğime döküyorum acayip metabolizma çalıştırıyor ben ona bağlıyorum çok acı çünkü birde 5 den sonra birşey yemeyince gidiyo kilolar
çaktırmadan atmak lazım deseneacı biber bana yasak ,ürtiker yapıyor![]()
hahaha daha adını düzgün etiketlememişsinseni tınlamıyo , ben olsam bana hemen yazardı .@inatettimolacak![]()
senden kopyalayınca okadar oldu ,düzelttimhahaha daha adını düzgün etiketlememişsin![]()
anam bendenmi kopyaladın onudamı kendin yapamıyonda benden çalıyonsenden kopyalayınca okadar oldu ,düzelttim![]()
Hahahhaa
yine yakalandım kahretsin :anam bendenmi kopyaladın onudamı kendin yapamıyonda benden çalıyon![]()