- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #197.401
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bol yağlı sütlü yap,en yağlısından yapbi kahve yapıp geliyorum kaybolmayın![]()
Vayyy sırrını açıkladın sonunda :)ya şaka değil kızlar 2 gün önce bakkaldan bakkalda komşum olur sabah pul biber aldım değişik yeni geldi dedi çok çok acı rengide hazır pul biberler gibi değil çok güzel 2 gündür onu her yemeğime döküyorum acayip metabolizma çalıştırıyor ben ona bağlıyorum çok acı çünkü birde 5 den sonra birşey yemeyince gidiyo kilolar
hayır canım sade türk kahvesi ben nescafe ve türevlerini içmiyorum yarın o 74 görülecekbol yağlı sütlü yap,en yağlısından yap![]()
ya birde tatlım ben kendi kafamdan bir çay yaptım onunda etkisi çok diye tahmin ediyorumVayyy sırrını açıkladın sonunda :)
öyle olacak ki kocasıyla tekrar ilk baharını yaşasın ,az değil buHahahhaaçok mütevaziyiz
hayır canım sade türk kahvesi ben nescafe ve türevlerini içmiyorum yarın o 74 görülecek![]()
ama yağlı kahve seviyosan gel sana yapayımbol yağlı sütlü yap,en yağlısından yap![]()
Hadiii onu ne zaman açıklayacaksın :) bekliyoruzya birde tatlım ben kendi kafamdan bir çay yaptım onunda etkisi çok diye tahmin ediyorum![]()
herıld yaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeöyle olacak ki kocasıyla tekrar ilk baharını yaşasın ,az değil bu![]()
kız geçen yazdımda kimse takmadıydıHadiii onu ne zaman açıklayacaksın :) bekliyoruz
bende merak ettim , çoğu bitkiye alerjim var ama söyle bakıyım neler var içinde ?kız geçen yazdımda kimse takmadıydı![]()
Bi daha yaz tatlım merak ettim yenimi başladın ne zamandır içiyosunkız geçen yazdımda kimse takmadıydı![]()
hadi bekliyoruz .bekleyin hem kahvemi yapayım hemde size çayımı gösterim![]()
bunun çay dediği maydanoz suyudur kesinBi daha yaz tatlım merak ettim yenimi başladın ne zamandır içiyosun
Ama çok tatliiiii
Benim de doğumdan sonra çok çatlaklarım olduhayatta böyle olamam bende çatlak dolu![]()
olabilir tatlım öyle yada böyle gidiyor ya ona bakya birde tatlım ben kendi kafamdan bir çay yaptım onunda etkisi çok diye tahmin ediyorum![]()
1haftadır içiyorum patır patır gidiyo kilolarBi daha yaz tatlım merak ettim yenimi başladın ne zamandır içiyosun
Ay haspam sende beni bişey sanmıyonbunun çay dediği maydanoz suyudur kesinödem atıyo diyorum inanmıyosunuz
![]()