Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

13731594_742984999177207_6987235606909164997_n.webp

:KK70::KK70::KK70:

Kızzz nilsub indianlı bi kadın var bozuk aksanıyla akşam yağ yakmak istiyorsanız mutlaka yoğurt yulaf kepeği keten tohumunu karıştırıp yiyin :kk77:diyorrr demekki gacııııı işi çözmüşşş:63:her videosunu inceledim bu 3 lüyü ya sabah kahvaltısına yada bi öğüne sıkıştırmışşş bende yapayım bari:kahve:deee deee işte ne zaman şu keten tohumunu yesem eskiden olan evi süpürdüğümüz süpürge gibi bi tat aklıma geliyor :eek:onun tadına nerden biliyorsun derseniz rahmetli annemin babası dedemin kocaman tarlalarının her yerine ekerdi sonra onları satardı şeyyy ordan tatmış olabilirim:eek:rahmetli benden çok çekmiştir hee ayçiçeklerini kopardığım yetmiyor gibi bide öğretmene hediye diye götürürdüm:işsiz:ondan sonracıma domates toplamak için sepet verirlerdi elime topladığım her domatesi ısırır sepete ters çevirirdim boşaltmaya gelince işçiler amanın amca bu ısırıklı dediklerinde nerde o esra cadısı derdi dedemm:KK48::KK48:ney günlerdiii bee birdaha dedemi görecekmiyim acaba bir rüyaydı sanki uyandım sonsuza denk bitti:cry::cry:
Ay alemsin canım yaa :KK48: demekki çocukken baya afacandın.Keten tohumu bende bi ara alıp denesem iyi olacak bide biri yapıyordu burda yoğurt,zencefil ,zerdeçal filan karıştırıp.Bende yazılan her karışıma özenip yapmayanlardanım :KK70:

Ay alemsin canım yaa :KK48: demekki çocukken baya afacandın.Keten tohumu bende bi ara alıp denesem iyi olacak bide biri yapıyordu burda yoğurt,zencefil ,zerdeçal filan karıştırıp.Bende yazılan her karışıma özenip yapmayanlardanım :KK70:
günaydın canım, bence sen Nilgün ün beşi bir yerde çayını dene. etkiler diye düşünüyorum. ve bu hafta senden çok güzel sonuç bekliyorum. 70 de sabit kaldın ne zamandır. ben de 1 ay sabit kaldım 70 de hoppp 68 kiloya düştüm birden. Hadi bakem bi atılım yap sende

Back
X