Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım bu hafta da degil sonraki cuma dönebiliyorsun ama eger o cuma isin olacaksa sonra da alabiliriz seni, sana baglı yani.

Bir de biz seni kafadan izne cıkarmıstık ne zaman dönecegini bilmedigimizden, o yuzden 2016 yılı izin hakların doldu maalesef :KK43: Yani eger listeye döneceksen bir daha izne ayrılamayacaksın canım istersen ona göre dön. Senin hedef kilonu 70 yazmısız mesela, sen ondan asagıya ceker misin hedef kilonu ileride? Eger aynı kalacaksa direkt listeye aldıgımızda seni mezun da edebiliriz...
70 de mezun olurum canım sonra ben free takılırım yavaş yavaş vermek istiyorum çünkü.. haftaya dönerim listeye sorun yok 3 günlüğüne gidicem tatile etkilemez yani.. :KK39:

kızlaarr bugün bol bol dünya ayaklarımın altından çekildi ama bilincim kaybolcak kadar değiil ..
menümü yazıyım hemen nilsub nilsub morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak @toplight
sabah
1 dl kepek ekmeği
2 fincan şekersiz çay
yarım domates
2 kk peynir
3 yeşil zeytin

ara sade kahve

öğlen
5 ızgara köfte
yarım domates yarım sogan
1 bardak ayran

ara 4 tane badem

akşam
1 kepçe tarhana çorbası
4 yk salata yağsız
3 yk kaşığı taze fasulye

su 3 lt
spor 2 mil 100 ip atlama
20 şer kol hareketleri
Tatlim menu sagligini etkilyecek kadar zor degil hatta cok hos bi menu olmus.. bu basdonmelerinin sebebi baska bi saglik sorunu mu acaba..iyi misin simdi?? Ya da baska bir sevindirikli ihtimal var bebis olabiler mi acaba?? Siz gibi bi maviş geliyodur belki ;) düşünüyo musunuz bilmiyorum ama

Tugce yazinca hatirladim yine sinirlendim gun icinde okumuştum ama yazmaya firsat bulamadim.. kiz savurgan savurgan allah yardimcin olsun valla insanın insana ettigini allah kuluna etmiyo.. allah huzurunuzu dirliginiz birliginizi bozmasin bi daha minnak yuvanizda allah kötü niyetliye firsat vermesin insallah..cok buyuk gecmis olsun sana bacim valla.boylesiyle ugrasmak ayrı dert kendi sagligin ayrı dert elinden bi sureligine de olsa kayip giden kizin esin bi dert..senden mahrum kalmislar o kadar süre..allah yasatmasin bi daha ins :dua:

Kızlar aminn diyorum dualarınıza :dua:tek tek alıntalamayadım artık yok saydım ben onları ailem bile bıkmış onlardan bayramda gitmişler daha merdivenden çıkmadan bağırıyormuş kpderim güzelce temizledinizmi bakayım her yeri y hanım diyormuş gelininizi boş oturturmayın verin eline bez temizlesin her yeri allahdan gelin adayımız mutfakdaymışda duymamış:eek:sanki mecbur daha nişanlı evli bile olmayan kız olsa bile annemi evini o niye temizlesin manyakmıdır nedir dedi annem :kızgın:düşünün yani bu derece manyaklar bende yaşadıklarımdan ders çıkardım haketmeyene değer veripde artık kendimi üzmeyeceğim ben eğitimli kendi ayaklarım üzerinde durabilen kadınım kimselere ihtiyaçım yok mesajı veriyorum beynime ve beynim evet diyor çok şükür artık takmıyorum gülüp geçiyorum:KK47:

Ya daha memeden kesmedim Bebeğimi. Kıyamıyorum dün sadece 4 defa emzirdim. Gece bile meme meme diye sağa sola dönüyor. Kriz aanlarında verdim sadece. Bugün tam 2 yaşı doldu.bakalim bugün nasıl gececek

Buarada kızlar bu sabah tartılırken eşim gördü kilomu pusu kurmuş ya;((((
Çok sinir oldum çooook
Kendisi beni 60 kg sanıyodu da offfff;((38 mi 36 beden mi giyiyorum diye soruydu ya ;(
Ahahaah bu erkeklerin kilo takıntısı ne yaa :) bende erkek arkadaşıma söylemiyordum oda beni hep 10 kg aşağı sanıyordu bende söylemem diyordum :) ama genelde insanlar en az 5kg aşağı söylediğinde algıları bozuluyo adamlarında :KK48:

Back
X