- 8 Şubat 2012
- 2.165
- 449
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #198.641
Yap canım afiyet olsun ben uzak duruyorum onlardan2 gündür ödem çayı yapamıyorum oğluşumdan ödem çayımıda yapayım ben

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yap canım afiyet olsun ben uzak duruyorum onlardan2 gündür ödem çayı yapamıyorum oğluşumdan ödem çayımıda yapayım ben
Offff tatile gitsek sıkıntı gitmesek sıkıntı bakalım ne yapıcaz çok sıkıldımbencede bebekle zor olur canım ya tabi siz bilirsiniz![]()
İşteee ideal annneanneHatunlar kızıma hikaye okutuyorum birazdan gelirim![]()
Kızlar listeyi bırakıyorum aşağıya, ben öglene dogru gelebilirim, herkes kilosunu girsin listeye :)
İyi geceler, bol eksiler :)
***5. Takım 476. Etap***
nilsub (76,7/)
savurgan (69/)
denhizx (69,5/)
melampusefe (68,6/)
parkbyull (93,1/)
inatettimolacak (77,3/)
umutlayasasen (76,5/)
tugce1325 (60,3/)
5. Takım Ortalama: %
Takım içi liste:
d_mndc (77,6/) 474. etapta izne ayrılan üye, izne ayrıldığı kilo: 75
plasticwoman (107/) yeni üye başlangıç: 27 Temmuz, hedef: 79 kg
btlbetul (65,8/)
toplight
blanche_ea
Slm kızlar dün giremedim evcek virüs kaptık yatıyoruzkilomu bildireyim 68.600 yum kusura bakmayın
morordek
nilsub
inatettimolacak menü falan yazamıyacağım gerçekden çok kötü oldum bu defa kusma ishal ev battı bu ara olamıyacağım
iyi olunca gelirim canlarım öpüldünüx
![]()
Kız kıskanç bunlar beni çekemiyolar hıhh hadi eskileri anladımda umutlayasasen de katıldı aralarınasiz yapın dedikodunuzu biz de ev temizleyelim adalet mi bu yav![]()
Unutmuştur kız ondan ekle kendini kaç kilosun yap bakalım bildiriminiSen beni hepten takımdan mi Attın acep
nette işe yaramıyor yazıyor o ,sdece su kaybı başka bişey değil
Canım sen onu niye bekliyorsun yahu sen başla elif zaten ideal kilosunda aaa kızarım bak birde artımı geldin aaa tambağım ne güzel 79 ları gormuştun inanki çok üzüldüm şimdiBugün tartilamadim sabah arkadasa kahvaltıya geldim erkenden. Dünki kilom 80.5 arti 500
B blanche_ea canım araştırmalar nasıl. Pazartesi sabah tartılıp listeye başlayalım. Sabırsızlıkla bekliyorum.
Unutmusum kız, niye atayım seni gruptanSen beni hepten takımdan mi Attın acep
ya ben bi duzene gireyim ezcem onu böcük gibi kaptanım :)))betüşün de işine gelir tatlım zaten o da benim gibi aşağıya değil yukarıya doğru gidiyo
gerçi dün kendinden beklenmeyen bir performans gösterip spor yapmış ama![]()
kızzıııım ayagını denk al :))))hee bende onu dicektim o zaman 2 hafta daha topitop serbest :)))
kollontai şaka leynnn ezer geçerim acımam.... gözüm üzerinde nasılsa tel nonda var arayıp taciz ederim abuksabuk sesler çıkarırım konuşmam hohh hoohh der kaparım bak..... rakip olduk..... yemene içmene dikkat etcen.... taşınamana mani değil bunlar.... (diyene bak çay demle :))) )
hem bu akşamda spor yapçem çekemeyen anten taksın hıhhhh :)))
tatlım savurganın kilo farkı 0.2 olacak duzeltme yapabilir misin bende bilgisayar yokKızlar ben listeyi paylastım yukarıdaki gibi, hepimize gecmis olsun bu haftayı da atlattık :)
ya ben bi duzene gireyim ezcem onu böcük gibi kaptanım :)))
kızzıııım ayagını denk al :))))
tatlım savurganın kilo farkı 0.2 olacak duzeltme yapabilir misin bende bilgisayar yok![]()
Canım sen onu niye bekliyorsun yahu sen başla elif zaten ideal kilosunda aaa kızarım bak birde artımı geldin aaa tambağım ne güzel 79 ları gormuştun inanki çok üzüldüm şimdi![]()