- Konu Sahibi Cherry Mom
- #198.861
300 spartali film spartacus dizi. Nilgun sen de bize sapik diyorsun da masallah unutamamissin ahaha :)spartacus 2 de açmıştı tamamen gemide komutandı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
300 spartali film spartacus dizi. Nilgun sen de bize sapik diyorsun da masallah unutamamissin ahaha :)spartacus 2 de açmıştı tamamen gemide komutandı
bekara demesi kolay dermişimay haspam sende izleme iğrençççççççççççççççççççççççç
300 spartada işte anla 300 sparta 2 de açmıştıyok benim dediğim flimdi dizi değil
düzelttim canım 2 sinde açmıştı savaştığı adamla mercimeği fırına verdiydi300 spartali film spartacus dizi. Nilgun sen de bize sapik diyorsun da masallah unutamamissin ahaha :)
nasıl yer ettiyse hafızasında flmin 2 sini bile unutmamış300 spartali film spartacus dizi. Nilgun sen de bize sapik diyorsun da masallah unutamamissin ahaha :)
yokya var sizde azcık sapıklıkYa dorian gray'in olayidir o; bu arada dorian gray'in portresini okumadiysan kesinlikle tavsiye ederim cok etkileyici ve cok anlamli bir hikayesi var; ben elimden birakamamistim.
onun flmini izlemiştim kitabını okumadım daYa dorian gray'in olayidir o; bu arada dorian gray'in portresini okumadiysan kesinlikle tavsiye ederim cok etkileyici ve cok anlamli bir hikayesi var; ben elimden birakamamistim.
diyorumya macera fantastik tarihi severim ama film çok itici değildi ben itici ve aşırı şeyleri izlemiyorumnasıl yer ettiyse hafızasında flmin 2 sini bile unutmamış![]()
Yok kitapta hic oyle erotik seyler yok bu arada zaten klasiklerden Oscar Wilde'in tek kitabi. Ama adama herkes asik oyle bir guzelligi var olayi o yani kadin-erkek herkesi kendine asik ediyor falan filan.yokya var sizde azcık sapıklık
belli adamı bile yoldan çıkardıydıYok kitapta hic oyle erotik seyler yok bu arada zaten klasiklerden Oscar Wilde'in tek kitabi. Ama adama herkes asik oyle bir guzelligi var olayi o yani kadin-erkek herkesi kendine asik ediyor falan filan.
Ha ben de filmini izlemedim ya kitabini okuduktan sonra baslamistim ama biraktim, sıkıldım. Kitap cidden cok ciddi mesajlar iceriyordu,onun flmini izlemiştim kitabını okumadım da
Aynen ya garibim josh'im dorian'i da tipsiz secmisler bence hic sevmem ben kiz gibi erkek boyle zayif sumsuk hih!belli adamı bile yoldan çıkardıydı![]()
bu ara roman alıcam onuda alıyım iyi hatırlattınHa ben de filmini izlemedim ya kitabini okuduktan sonra baslamistim ama biraktim, sıkıldım. Kitap cidden cok ciddi mesajlar iceriyordu,nilsub ahlakin, vicdanin, etigin onemini cok guzel anlatmis ben dedim ya cok etkilenmistim.
En son bu sene oscar alan bir film izledim the room diye onu tavsiye ediyorum cook guzel bir filmdi; muhtesem.diyorumya macera fantastik tarihi severim ama film çok itici değildi ben itici ve aşırı şeyleri izlemiyorum
dexter bencede 100000000 basar hepsine .bitmesine çok üzülmüştüma deli gibi dexter izliyodum birde söylediğiniz dizilere 1000 basardı kendisi
Bence basmaz da guzel diziydi ben de cok severdim dexter'i :)dexter bencede 100000000 basar hepsine .bitmesine çok üzülmüştüm
ay iyi hem fikir olduğumuz bir şey çıktı bende bendemi anormallik var demeye başladıydım nasıl manyaklaş tırdıysanız benidexter bencede 100000000 basar hepsine .bitmesine çok üzülmüştüm