- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #200.441
senin yaşın en fazla 28,29 gibi ?ya okumak guzel, rahat bence. Simdi de hayatim cok guzel cok sukur ama o zamanlar genclik ah ah guzel zamanlardi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin yaşın en fazla 28,29 gibi ?ya okumak guzel, rahat bence. Simdi de hayatim cok guzel cok sukur ama o zamanlar genclik ah ah guzel zamanlardi :)
Psikoloji olabilir, son 3 senedir cok fazla psikoloji kitabi okuyorum; hosuma gidiyor ama ote yandan kisisel gelisim koclugu, yasam koclugu vs gibi sertifikalar da alabilirim aslinda.yazdım canım altta :) ne okumak istiyosun?
28'i dolduracagim eylulde; offf 30 yaklasiyor korkulu ruyam.senin yaşın en fazla 28,29 gibi ?
benim kardeşim psikolojiyi bıraktı kitaplarını vereyim sana :)Psikoloji olabilir, son 3 senedir cok fazla psikoloji kitabi okuyorum; hosuma gidiyor ama ote yandan kisisel gelisim koclugu, yasam koclugu vs gibi sertifikalar da alabilirim aslinda.
haha olur valla :)benim kardeşim psikolojiyi bıraktı kitaplarını vereyim sana :)
her yaşın ayrı güzelliği var şarkısı senin için geliyor28'i dolduracagim eylulde; offf 30 yaklasiyor korkulu ruyam.
yok ona inaniyorum da, neyse ya zaten ruh yasina inaniyorum ruhum genc kalir benim :)her yaşın ayrı güzelliği var şarkısı senin için geliyor![]()
Aslında evet topuklu bacakları cok güzel gösteriyor ama rahat degil iste ya da ben alısık olmadıgım icin hic rahat edemiyorum. İnce görünecegim diye de o eziyeti cekemiyorum :) Tercih meselesi tabi, kokos falan dedigime de bakmayın takılıyorum :)Ya ben gecen hafta cesme'de arnavut kaldirimlarda ayagimi bin kere burktugum icin kendime guzel topuksuz sandalet alayim dedim, hic yok resmen dolabimda. Topuklu ince gosteriyor ya baya magic bence :) Ya ben seviyorum topuklu ama haftasonlari ben de biraz snickers, dolgu topuk, sandalet takilmaya basladim; ayaklarim dinlensin istiyorum.
Yaaa inanır mısın ben de psikoloji okumak istiyorum son 1-2 senedir falan.aa niye neydi ki ilk bolumun? ya ben de ikinci universite dusunmeye basladim bu ara, ne dersinmorordek ? ama cok alakasiz bolumler istiyorum tamamen kendim icin
![]()
Hadi bakalım güzel olur umarım :)sayısalcıydım gittim iktisat tercih ettim sarmadı, bu sene tıp için hazırlandım tutmadı,şimdi 4 yıllık okuyana kadar 2 yıllık okuycam kendi şehrimde okurkende tıp için hazırlanıcam .hem diplomam da olur diye düşündüm . öyle işte :)
aynen aynen :)yok ona inaniyorum da, neyse ya zaten ruh yasina inaniyorum ruhum genc kalir benim :)
senin mesleğin ne canım ?Aslında evet topuklu bacakları cok güzel gösteriyor ama rahat degil iste ya da ben alısık olmadıgım icin hic rahat edemiyorum. İnce görünecegim diye de o eziyeti cekemiyorum :) Tercih meselesi tabi, kokos falan dedigime de bakmayın takılıyorum :)
Yaaa inanır mısın ben de psikoloji okumak istiyorum son 1-2 senedir falan.
Ben master ve doktora tezimde cok az da olsa girdim o alana, hatta gecen sene psikolojiden ders almıstım, hayatımda aldıgım en eglenceli ders olabilir :)
Acıkogretimde psikoloji acılsa gidip hemen ilk sıradan kaydımı yaptıracagım da normal bi üniversitede okumak icin tekrar sınava gir, lisans derslerine git, ödev yap falan cok zor geliyor
Hadi bakalım güzel olur umarım :)
Hadi ya ver bakalım tarifini bizde deneyelim :)oo harika ben de kahvalti keyfi yaptim sabah ilk defa smoothie hazirladim kendime ama cok guzel oldu ya bayildim :)
Ben arastırma görevlisiyim canım, doktora yapıyorum iste bi yandan :)senin mesleğin ne canım ?
bölümün neydi :)okumak güzel şey ömür boyu okusam sıkılmamBen arastırma görevlisiyim canım, doktora yapıyorum iste bi yandan :)
Hala okuyanlardanım yani aslında![]()
Endüstri müh bitirdim ama sonra alan degistirdim simdi bilisim sistemleri'ndeyim :)bölümün neydi :)okumak güzel şey ömür boyu okusam sıkılmam
mm.. veriyorum : yogurt, bogurtlen ve azcik yulafi mutfak robotunda homojen hale getiriyorsun;uzerine de kayisilar koyuyorsun tamamdir :)Hadi ya ver bakalım tarifini bizde deneyelim :)
Endüstri müh bitirdim ama sonra alan degistirdim simdi bilisim sistemleri'ndeyim :)
Valla ben de okumaktan sıkılmam diyordum da son senelerde artık tezden falan cok bunaldım, bitsin kafamın rahat oldugu bi is yapayım diyorum :) Ya da böyle degisik alanlara acılayım okuyacaksam da diye bi moddayım. Okurken yaşlandım yani adeta![]()
Ama benim lisansım farklı üniversiteden, yüksek lisansta buraya basladım o yüzden karsılasma olasılıgımız 0 :)mm.. veriyorum : yogurt, bogurtlen ve azcik yulafi mutfak robotunda homojen hale getiriyorsun;uzerine de kayisilar koyuyorsun tamamdir :)
Ya sen IE mezunuysan biz kesin denk gelmisizdir, ben 2011 mezunuyum gerci. Ben artik okula inanmiyorum ya, yani illa bir konuda uzmanlasmak icin veya bilirkisi olmak icin diploma alinmasi gerektigine inanmiyorum. Insanlar kendi kendilerini gayet guzel gelistirebilirler, sadece sosyal bilimlerden bahsetmiyorum her turlu bolumden bahsediyorum.
Hmm anladim :) Evet tabii ki, ben de girismem sanirim artik ahaha :)Ama benim lisansım farklı üniversiteden, yüksek lisansta buraya basladım o yüzden karsılasma olasılıgımız 0 :)
Ayrıca o konuda haklı olabilirsin, uzman olmak icin illa diplomaya gerek yok. Ben artık akademik düsündügüm icin doktora diploması bana şartama özelde calısmaya gecsem hic böyle seylere girismezdim sanırım :)
gunaydin beybi nasilsin bugun kac kilo uyandin bakiyim?
Selam kızlaaar
Öncelikle cok gecmis olsun, umarım islerinizi yoluna koyarsınız en kısa sürede.
Sen eski uyelerden oldugun icin izne ayrılabiliyorsun diye biliyorum ama dogru degil mi kaptanım? @toplight
Cemkiririm ben. Yüz vermeyin şu kedicige, cok salıyor sonra
Hosgeldiin aramıza :)
Senin vermen gereken kilo da az sayılırmıs ya, listeye girene kadar bile verirsin belki de :)
İlk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettigini yazman gerekiyor. Her gün menülerimizi paylasıyoruz, menü yazmayana ceza veriyoruz cunku. Günde en az 5 mesaj göndermen gerekiyor grupta aktif olmak icin
Tabi tabi ben ne güne duruyorum burda![]()
pasta malzemesi almaya gitcem diye giyindim.annem önce benle pazara gel dedi iyi dedim ordanda markete giderim. sonra pazar arabasını ağzına kadar doldurdu elimede 3 tane dolu dolu poşet verdi bunları eve bırak pazar arabasıyla gel ,ben seni burda bekliyorum dedi. ayağımda topuklularla öldüm. neyse pazara bida gittim. bukezde 20 kilo domates aldı hepsini bana yükledi .topuklularla onlarıda taşıdım eve kadar. bugün ki sporum bu daha bana spor diyeni vururumpasta malzemeleride kaldı zaten şurdan şuraya gidecek hal kalmadı bende
![]()
Pasta malzemesi almaya giderken topuklu giymek niye?
Sebebi neydi ki?
satanı niye tavlayım almaya gelen bir sürü yakışıklı var market kocaman içinde kaybolursun .pasta malzemesş satan adamı tavlıcak bence :)))