Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eki Görüntüle 1868097
Ay niye bilmem bu sabah çok acıktım biraz çok gibi ama bakalım .... Hadi bana afiyet olsun... Bu arada sadece ekmek ve kuruyemişler dışardan kalanı %100 organik yumurta kümesten domates biber bahçeden peynir kendi imalatım daha ne olsun:KK66:
yahu en kolay is de ekmek yapmaktir herhalde, ay benim anneannem de kendi yapardi da ben yemezdim kucukken; market ekmegi daha guzel gelirdi. Cocukluk iste ne anlarsin?!

Eki Görüntüle 1868097
Ay niye bilmem bu sabah çok acıktım biraz çok gibi ama bakalım .... Hadi bana afiyet olsun... Bu arada sadece ekmek ve kuruyemişler dışardan kalanı %100 organik yumurta kümesten domates biber bahçeden peynir kendi imalatım daha ne olsun:KK66:
ya ben de sabahlari boyle kahvalti yapinca buyuk butun gun istahim acik oluyor, 2 gundur meyve ile yapiyorum biraz detoksvari takiliyorum bu hafta ayiptir soylemesi :) Bu sabah 59.7 idim ayrica :)

Eki Görüntüle 1868097
ben 2.kahvaltıyı da yapıyım eniyisi:110::-)

Derdi olan paylaşıyor diğerleride teselli vari yorum lar yapıyor ama teselli mi ignelememi sen yap yorum:KK48::-)

günaydınlarrr

Eki Görüntüle 1868097
nilgün cüm ne güzel görünüyo kahvaltın maşallah
B blanche_ea tatlım ben kaçırmışım proteinli kek ne bacım

Back
X