Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Herkese iyi geceler tatile geldik memlekete çok çekmiyor burda internet böyle sıkıcı bi yer görmedim normalde köyler kalabalık olur biz hayalet avlıyoruz o derece :)) neyse mutluyum bugün isvecte son günüm istediğim kadar kilo gitmedi ama neyse :))) bosunaymis denemiş görmüş oldum :KK70: bugün ki menumde
Sabah kahve + şeker
Öğle havuç + 2 yumurta
Akşam 200 gram tavuk salata :)
Hayat tarzımıza uymayan diyetler sıkıntılı.Zorla yapılıyor bir süre kilo verdiriyor ama sonrasında normal yemeye başlayınca fazlasıyla geliyor.Bu tarz diyetler detox amaçlı yapılmalı ve 3 günü geçmemeli bence.Kalıcı kilo vermek istiyorsan kilo almana neden olan şeyleri hayatında nasıl düzenleyebilirsin yada çıkarabilirsin önce onu düşünerek devam et.Sağlıklı beslenmeyi öğrenmeye çalışıyorum diyorum ben hep.Çünkü sağlıklı beslenen biri kilo almaz :) ben bugüne kadar beslenmemişim başka bişey yapmışım.Şimdi yavaş yavaş bu yanlışları düzeltmeye çalışıyorum, öğrenicem inşallah.Bu şekilde azar azar kilo gidiyor ama tekrar alıcam korkusu olmuyor

gümnaydınlarrrrrr
denize girceem bikini giyceeem

az level 3 u yaptım hamlamamısım hala, bi ay yap zaten sonra bırakamazsın ne yaparsam yapayım jillian gibi etkili olmuyo :KK43:(

gecmis olsun ablacım yaa, benimde dort tane 20lik disim bekliyo, cekilecek hepsi pfff

ahahaahaa ay ne guldum yaaaa
ayy dişçi işi zor yahuuu
morordek morordek tatlım menü paylaşmıyom ama iyi gidiyor ptesi 76 kg idim bu sabah 74,7 idi bakalım yarın nasıl olacak sıcaklardan yürüyüş yapamıyorum öğleleri akşamları halim kalmıyo spor yapmaya

Herkese iyi geceler tatile geldik memlekete çok çekmiyor burda internet böyle sıkıcı bi yer görmedim normalde köyler kalabalık olur biz hayalet avlıyoruz o derece :)) neyse mutluyum bugün isvecte son günüm istediğim kadar kilo gitmedi ama neyse :))) bosunaymis denemiş görmüş oldum :KK70: bugün ki menumde
Sabah kahve + şeker
Öğle havuç + 2 yumurta
Akşam 200 gram tavuk salata :)
Vayy maşallah bu ne biçim menü yaa :oha:
Hayran kaldım. Hatun birde tatildeymişş.:KK53:

ayyy ben dün tavuk yedim sanırım zehirlendim bir mide bulantısı neyim yatıyorum kafamı kaldıramıyorum başıma da ağrı girdi dön sağa dön sola.... bu sabah aranızda olmayabilirdim....

tevekkeli kedi bile yemedi.... ama koku falan yoktu bi de nankör dedim kediye günahını almışım.... ben pisboğazım tabi löp löp yuttum hiç anlamadım ama midem anladı :))

ayyy ben dün tavuk yedim sanırım zehirlendim bir mide bulantısı neyim yatıyorum kafamı kaldıramıyorum başıma da ağrı girdi dön sağa dön sola.... bu sabah aranızda olmayabilirdim....

tevekkeli kedi bile yemedi.... ama koku falan yoktu bi de nankör dedim kediye günahını almışım.... ben pisboğazım tabi löp löp yuttum hiç anlamadım ama midem anladı :))
geçmiş olsun tatlım yaaaaa

Back
X