Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yalnız güzel toplamışım yeni arkadaşları:)
Anam gelmek isteyenlerin paylaşım alanı kara borsa gibi kim önce davranırsa o kapıyo:KK70:
Evet yeni arkadaşların gelmesi iyi oldu.Listede çok az kaldık bide ben çok iyi rakamlar veremiyorum sabitlemeye başladım artık mesela.Yeni gelen arkadaşlar ortalamayı yükseltir.

WP_20160812_006.webp
btlbetul btlbetul sen çok seviyodum dimi mucveri fırında kabak mucver yaptım attım fırına;)
morordek morordek sende beğenmiştin ya ondan pişsinde toplanın gelinde yiyelim:)

Evet yeni arkadaşların gelmesi iyi oldu.Listede çok az kaldık bide ben çok iyi rakamlar veremiyorum sabitlemeye başladım artık mesela.Yeni gelen arkadaşlar ortalamayı yükseltir.
Evet canım ama dediğim gibi pc nin başında oturmak lazım yeni gelen biri msj yazdımı bütün takımlar kapmak için savaşıyo resmen ilk cevap verip çağıran alıyo :)

Valla canim super gidiyorsun
Artik tabi gram gram gider ama sabit geldigin neredeyse hic yok, aynen devam :KK66:
evet az az gidiyor artık ama gidiyor buda beni mutlu ediyor :halay:hamile kaldığım kiloma 1 kilo kaldı onuda verince daha zor gidecek sanırsam ama olsun devam :KK55:

Back
X