Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sabah
-4 küçük sosis, 25 gram beyaz peynir, 1 çay kaşığı zeytin ezmesi, 1 çay kaşığı kahvaltılık sos
Öğle
-Çavdar ekmeğine tavuklu sandviç (400 kaloriymiş)
Ara
-2 incir, 15 tane karışık kuru yemiş, sütlü şekersiz neskafe
Akşam
-Kıymalı yumurta (5 köfte kadar kıyma, 1 yumurta) , 1 kase yoğurt
Ara
-5 fındık

Su: 2.5 litre
Spor: ev temizledim spor yok
nilsub nilsub morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak

Şöyle bi baktım da sanki çok yemişim:KK53: yarın 1 günlük muz-süt detoksu yapıcam cumaya -100 de olsa eksik çıkmam lazım şu an artıdayım:KK17:

Sabah kahvaltısi çok güzel. Öğlen de güzel çünki sabah ekmek yeme misin. Ama ogleden sonra yaptığın ara bana fazla geldi. Kahvenin yanına ya incir ya da kuru yemiş tercih etseydim daha iyi olurdu. Akşam da iyi ama köfte miktarı 3 olsa yanına da salata olsa daha harika olurdu. Son ara da 1 meyve olsa şahane olurdu. Çünki zaten diğer arada kuru yemiş yemissin

bu ne kız? bunlarla Nasıl duruyorsun? iki çocuk var bir de. bence sen bunu bırak tatlım. başka bir şey bul. bende 4 günlük bir diyet yapıyorum ama şu anda çok tokum. yapma bu zulmü kendine sakın

Canim 3 gunluk bir şey hayatım da ilk defa denedim. Yarın son günüm zaten..
hep sefa gördüm. Azcık da cefa çekerim Bişeycik olmaz

Sabah kahvaltısi çok güzel. Öğlen de güzel çünki sabah ekmek yeme misin. Ama ogleden sonra yaptığın ara bana fazla geldi. Kahvenin yanına ya incir ya da kuru yemiş tercih etseydim daha iyi olurdu. Akşam da iyi ama köfte miktarı 3 olsa yanına da salata olsa daha harika olurdu. Son ara da 1 meyve olsa şahane olurdu. Çünki zaten diğer arada kuru yemiş yemissin
Çok haklısın:KK200: bu aralar kuruyemişe sardım. Evde çeşit çeşit yok pikan cevizi yok makademya fındığı doldurdum hepsini. Yarın bütün gün muz yicem diye son arada da yiyeyim demiştim:KK45:

Menüm morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak
Sabah
Bir kk beyaz peynir 3 zeytin
Yarım domates Bir salatalık
2 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta

Öğle
İki yemek kaşığı mantar sote
bir kase cacık
20 tane küçük üzüm
Aksam
Bir yemek tabağı ayran aşı
Spor
40 dk Leslie
Şu 2.5 lt

Çok haklısın:KK200: bu aralar kuruyemişe sardım. Evde çeşit çeşit yok pikan cevizi yok makademya fındığı doldurdum hepsini. Yarın bütün gün muz yicem diye son arada da yiyeyim demiştim:KK45:
Yarin butun gun muz mu yiceksin? Kız muzun fazlasi kabiz yapar, icin kurur kalir sonra wc'ye cikamiyorum diye aglarsin buralarda

Yarin butun gun muz mu yiceksin? Kız muzun fazlasi kabiz yapar, icin kurur kalir sonra wc'ye cikamiyorum diye aglarsin buralarda
Muz-süt detoksu var onu yapcam eksiyi görmem lazım cuma, malum kaçamaklarım:eek:
Muzları yemyeşil aldım, yeşil olanları sorun yapmıyo:KK200: en fazla 5 yeniyo zaten:dondurma:

tatilde ve yğrayamadığıö dönemde kilo almışım birazda ödem olmuş. yarına cuma günkü kiloma dönerim kilo bildiriminde de eksi gelirim ortim. ya sen?
iyi gidiyor benimki ama artık gram gram gidecek belli spor yapıyorum en azından vucudum şekillendi yan simitler gitti diyebilirim bide popoyu kucultebilsem

Back
X