- Emoji Skoru
- 37.253
- Puanlar
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #206.161
canım senin ilk bildirimin olacak 2 gün önceki kg da başlangıç kilonvalla bu sorunun cevabını bende merak ettimben dün katıldım buraya ben nasıl yapcam 2 günde ne vermiş olabilirim ki
![]()
özge cimCanım sız zaten ilk defa giriceksiniz listeye. Yani ördekcim giriş kilonuzu kaydetmişti yarın tartılınca siz giriş kilonuzla aradaki farkı hesaplıcaz. Diğer arkadaşlar için de 2hafta önceki kilosuyla aradaki farkı hesaplıcaz ama onların yüzdesi 2ye bölünecek.. Sizinkini bölmicez diye anladım ben karar defterinden anladığım kadarıyla değil mi kızlartoplight @morordek
nilsub
Aynen öyle canım bu gece de kötü oldum yarın toparlarım inşallah.. Valla Allah düşmanımın başına vermesin Denizim ya geberiyom her ay
Kızaaaamm beni anam mutfağa soktuğunda 7-8yaşında filandım herhalde,elim hamarattır benim bi kere taaam mıı![]()
Canım senin için 2hafta deneme süremiz var daha sonra listeye alıcaz seni düzenli bildirim yapmaya devam edersen.. ama sen de hergün menü bildirmeye devam et, yarın sen de tartıl eminim vermiş olursun ilk başlarda çok hızlı gider![]()
arkadaşlar ne zaman takıma girdiler o konu ile ilgili net bir bilgim yok 3. cuma oldu mu gecen haftaki cuma eğer 2. cuma ise kabul görmüyo hatırladığım kadarıyla 3. cuma bildirim yapacaklar listeler ördeğimde mi?
ben dün katıldım buraya ben nasıl yapcam 2 günde ne vermiş olabilirim ki