• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hepinize geçmiş olsun arkadaşlar.
nilsub nilsub galiba oğlum da hasta olacak burnu akmaya başladı. Kızım da 3 gunde toparlandı elhamdülillah. Onda da Sadece burun akıntısı vardı. Oglanin huysuzluğu bu ara inat. Tuvalete gitmek istemiyor. Uzun kollu giydirince deli oluyor ağlıyor. Kıyafetlerini degistirtmiyor. 2 yaş sendromu galiba...

ebrusonmez ebrusonmez bayramda olan artıları attık ama 76 yi bir türlü kiramadim ama regl bitene kadar kirilmazsa ben kıracam kendi yontemlerimle
Regldendir ya bende artısın sandım. Sen işini biliyorsun halledersin. :KK66:

Iyi bari cok da kotu değilmiş Ebrusum :)

Tugcecim takimdaki herkesi gruplara ayirdik hani bi ara yapmistik ya gruplar kendi arasinda yarisiyor, cuma gunku ortalamaya gore 1. olan grubu secip belki odullendiririz :KK66: seni @blanche_ea ve ebrusonmez ebrusonmez ile grup yapmistim ama etiketleme o mesajda calismamisti, haberiniz olmamis olabilir :)

Aaaa sigara miii? Kınıyorum seni, birak hemen, cok zararli ya :KK43:

Tadı nasil guzel oluyor mu ya? Pekmezle limon pek bagdastiramadim ama denemek lazim tabi
valla haklısın canım bırakmam lazım.Çok içmiyorum günde 4 tane filan ama bırakmak istiyorum :(

Olur canım neden olmasın. Sonuçta doğal şeyler yapıyoruz. . Bizim de pekmezimizi Kaynana yapar şeker eklemez
Ay keçi boynuz pekmezinin özü var onun ttadı muhteşem yaaa
he işte öyle benimki üzerinde keçi boynuzu özü yazıyor ondan yapıcam hemen

Tugcecim takimdaki herkesi gruplara ayirdik hani bi ara yapmistik ya gruplar kendi arasinda yarisiyor, cuma gunku ortalamaya gore 1. olan grubu secip belki odullendiririz :KK66: seni @blanche_ea ve ebrusonmez ebrusonmez ile grup yapmistim ama etiketleme o mesajda calismamisti, haberiniz olmamis olabilir :)

Tadı nasil guzel oluyor mu ya? Pekmezle limon pek bagdastiramadim ama denemek lazim tabi
hayır canım bilgin olsun pekmezin içindeki demir sadece portakal suyu ve limon ile aktive oluyor ondan :super:

ay kız senin avatarına bakınca çocuklar pilates yapıyo gibi her bakışımda gülüyorum:KK49:

KKardeşi ablasına öyle değişik hareketler yapıyor ko benim kiz da hemen foto çek anne diye kimildamiyor.

Çok iyi etmişsin hayatında hiç sigara içmemişleri kıskanıyorum :KK43: valla kronik bronşit geçmeyincede zaturaya çevirebiliyor.Uzun süre geçmezse kesin doktora görünmek lazım.benim önce öksürük olmuştu aman soğuk algınlığı deyip önemsememiştim ilerlemiş öyle olmuştu.

Beni de kiskan hihiç hayatım da icmedim.

canim demir emiliminin daha iyi olmasi icin c vitamini ile tuketmek lazim. Limon o yuzden azcik sıkıyorum ben. Pekmez seviyorsan eger seversin tabiki. ben bir tek pekmezi tahinle seviyorum da.Benim kiz bile severek iciyor.

Öksürüğüne mi aşık olacaklar yahu sen de :KK70:

Yavas yavas azaltarak birakirsin belki ya :KK43:
yok yok önceden sessizdi etrafındakilerin dikkati çekmiyordu şimdi ses yapıyorum bol bol diyorya o arada göz falan kırpsın saçlarını savursun :KK8::KK8::KK8::KK8::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

bu kadar dikkat çekerken bulman lazım birini :KK70::KK70::KK70:

sağlamken bulamadım hastalıklı garıyı kim napsın daa :))
Öksürüğüne mi aşık olacaklar yahu sen de :KK70:

Yavas yavas azaltarak birakirsin belki ya :KK43:

çok seksüü öksürürüm de :))

hayır canım bilgin olsun pekmezin içindeki demir sadece portakal suyu ve limon ile aktive oluyor ondan :super:

hııımmmmm bende öğrenmiş oldum....

yok yok önceden sessizdi etrafındakilerin dikkati çekmiyordu şimdi ses yapıyorum bol bol diyorya o arada göz falan kırpsın saçlarını savursun :KK8::KK8::KK8::KK8::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

yaşlı laa bunlar ne göz kırpçam onlara onlara bişi kırpmaya gerek yok :)))

Oooovvv çok heyecanlıı :KK73:

canim demir emiliminin daha iyi olmasi icin c vitamini ile tuketmek lazim. Limon o yuzden azcik sıkıyorum ben. Pekmez seviyorsan eger seversin tabiki. ben bir tek pekmezi tahinle seviyorum da.Benim kiz bile severek iciyor.
Evet c vitamini demir emilimini artırıyor onu biliyorum da pekmeze limon hic denememistim. Gerci az miktarda oldugundan limonun tadı pek gelmeyebilir. En kısa zamanda deneyecegim ;)

Back
X