Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhabalar... inatettimolacak inatettimolacak tavsiyesi ile burda aldım soluğu.. 31 yaşındayım ve bekarım.. 100,6 kiloyum maalesef.. irademse sıfır.. oldum olası kilolu bilirim kendimi... hele ki bir 89 krizim var sormayın gitsin.. kaç kez diyet yapmışsam 89 dan aşağı inememişimdir.. sonrası malum.. veremedikçe yedim, yedikçe veremedim.. siteye üye olalı bir hafta anca oldu ki itiraf ediyorum sadece diyet bölümü ile ilgileniyorum.. bu forumlarda desteğin nasıl olduğunu bilirim ve nasıl işe yaradığını da..zamanında bu tarz bir forum sayesinde diyet ve yürüyüş ile 108 den 89 a düşmüştüm.. o yüzden burdayım.. benim gibi, beni anlayabilecek insanlarla olmak için.. Yeni olduğuma bakmayın, kapıdan bakıp çıkma gibi bir niyetim yok.. ama maalesef ki vardiyeli çalışıyorum.. 9-17, 17-01, ve 01-9 olmak üzere üç vardiye.. yani ne öğünlerim belli ne uykum, hepsi düzensiz..bir listem bile yok uyabileceğim.. mesela dün gece 1 buçukta işten geldim bu gece vardiye dönüşü olduğu için gece 1 de işe gideceğim.. çok zorluyor bu da beni.. daha da zoru çalıştığım fabrika bisküvi fabrikası.. gerisini siz düşünün..:kızgın: spor çok yapamıyorum işyerinde aktif çalışıyorum.. ama eve koşu bandı aldım.. hatta sabah kızartma yiyince kendime onunla ceza verdim birde...neyse çok konuştum galiba..

eğer şu zayıf irademi kullanabilirsem hedefim yeni yıla 88 kilo ile girmek..

öyle işte.. aranıza kabul edip desteklerinizi esirgemezseniz sevinirim.. sağlıklı zayıflamalar..

inatettimolacak inatettimolacak morordek morordek @nilsub medusa38 medusa38

Sabah 11 de
yumurtalı menemen
lor peyniri
tere

1.ara
şekersiz nescafe
1 kuru kayısı

2.ara spor öncesi
10 tane üzüm.
1 catal peynir

akşam 17.30
1 tavuk Baget
1 kase yeşil salata
közlenmis kırmızı biber

Su 2.5lt
spor 45 dk kondisyon bisikleti
15 dk cardio
toplam 1 saat
Cnm Merhaba kondisyon bisikletini görünce sorayım dedim bende almayı düşünüyorum sen ne kullanıyorsun bide faydasını görüyormusun :)

Cnm Merhaba kondisyon bisikletini görünce sorayım dedim bende almayı düşünüyorum sen ne kullanıyorsun bide faydasını görüyormusun :)

Canim cok düzenli kullanmadım canım. Ama alacak olsam eliptik alırdım ona daha iyi diyorlar.
Bu arada evde yapılacak çok güzel egzersizler var bence onlar daha etkili. Özellikle ip atlama falan. Sumo squat. Kendine program çıkartıp yapınca daha etkili bir sonuç oluyor bence.

Senin sporda harika cnm çay kahve soda bitki çayı serbest demi
Canim cok düzenli kullanmadım canım. Ama alacak olsam eliptik alırdım ona daha iyi diyorlar.
Bu arada evde yapılacak çok güzel egzersizler var bence onlar daha etkili. Özellikle ip atlama falan. Sumo squat. Kendine program çıkartıp yapınca daha etkili bir sonuç oluyor bence.
Sworkit egzersizleri güzel birde leslie tabi

Yarın lahmacun yaptıracağım . 1 tane yerim diyorum. Ya da sabah çok çok hafif olur 2 tane yerim. Ay bana bir fikir verin napim
medusa38 medusa38 @nilsub
Canım lahmacunun hamurunu ince tutarsan cok sıkıntı olmaz, icine zaten kıyma vs giriyor. Hamur kalınlıgına göre ye istersen ;)
Merhabalar... inatettimolacak inatettimolacak tavsiyesi ile burda aldım soluğu.. 31 yaşındayım ve bekarım.. 100,6 kiloyum maalesef.. irademse sıfır.. oldum olası kilolu bilirim kendimi... hele ki bir 89 krizim var sormayın gitsin.. kaç kez diyet yapmışsam 89 dan aşağı inememişimdir.. sonrası malum.. veremedikçe yedim, yedikçe veremedim.. siteye üye olalı bir hafta anca oldu ki itiraf ediyorum sadece diyet bölümü ile ilgileniyorum.. bu forumlarda desteğin nasıl olduğunu bilirim ve nasıl işe yaradığını da..zamanında bu tarz bir forum sayesinde diyet ve yürüyüş ile 108 den 89 a düşmüştüm.. o yüzden burdayım.. benim gibi, beni anlayabilecek insanlarla olmak için.. Yeni olduğuma bakmayın, kapıdan bakıp çıkma gibi bir niyetim yok.. ama maalesef ki vardiyeli çalışıyorum.. 9-17, 17-01, ve 01-9 olmak üzere üç vardiye.. yani ne öğünlerim belli ne uykum, hepsi düzensiz..bir listem bile yok uyabileceğim.. mesela dün gece 1 buçukta işten geldim bu gece vardiye dönüşü olduğu için gece 1 de işe gideceğim.. çok zorluyor bu da beni.. daha da zoru çalıştığım fabrika bisküvi fabrikası.. gerisini siz düşünün..:kızgın: spor çok yapamıyorum işyerinde aktif çalışıyorum.. ama eve koşu bandı aldım.. hatta sabah kızartma yiyince kendime onunla ceza verdim birde...neyse çok konuştum galiba..

öyle işte.. aranıza kabul edip desteklerinizi esirgemezseniz sevinirim.. sağlıklı zayıflamalar..
Takımımıza hoşgeldin canım. Oldukca detaylı bir sekilde anlatıp tanıtmıssın kendini. Vardiyalı calısmanın yeme düzenini bozmasından dolayı kilolarına etkisi olabilir tabi ama saglıklı seyler yemeye başlarsan kilo verebilirsin yani, neden olmasın ;) Bisküvi fabrikası diyorsun ama bisküviden bıkıp artık hic yememen gerek :KK48:
Bu arada ben kaptan yardımcısıyım. Takımda yarısmaya katılabilmek icin de ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettigini belirtmen gerekiyor. Günlük menülerimizi, yaptıgımız sporları düzenli olarak paylasıyoruz bu gruplarda. Düzenli katılım ve motivasyon oldukca önemli, sende de bunlar var gibi duruyor. Zaten kuralları okuyunca daha netlesir her sey ;)
Hedef kilon da şimdilik 89 sanırım, o şekilde kaydedecegim.
Selam kızlar 10. Takımdan sevgiler
Selam canım, nasılsın?
Bizden de kocaman sevgiler :KK68:

Hoşgeldin umarım istediğin kiloya ulaşırsın doğru topiktesin takımımızın maşallahi var

Hoşgeldin canım. Bizim topik full hasta yaa...
bizden size sevgiler
Çok geçmiş olsun herkese
Bana ses yapmıcak bişey lazım malum apt. Rahatsız etmeyelim kimseyi zaten spor salonuna yazılcam ama evdede leslie dışında yapacak bişeyler olsun istiyorum :)
Geldim canım yuruyusteydim ben parkta oturuyorum simdi
Çok güzel
Sworkit egzersizleri güzel birde leslie tabi
Leslie 1 numaram ama sworkit bilmiyorum bi bakayım
Evet serbest canim
Çok iyi
Canım lahmacunun hamurunu ince tutarsan cok sıkıntı olmaz, icine zaten kıyma vs giriyor. Hamur kalınlıgına göre ye istersen :KK66:

Takımımıza hoşgeldin canım. Oldukca detaylı bir sekilde anlatıp tanıtmıssın kendini. Vardiyalı calısmanın yeme düzenini bozmasından dolayı kilolarına etkisi olabilir tabi ama saglıklı seyler yemeye başlarsan kilo verebilirsin yani, neden olmasın :KK66: Bisküvi fabrikası diyorsun ama bisküviden bıkıp artık hic yememen gerek :KK48:
Bu arada ben kaptan yardımcısıyım. Takımda yarısmaya katılabilmek icin de ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettigini belirtmen gerekiyor. Günlük menülerimizi, yaptıgımız sporları düzenli olarak paylasıyoruz bu gruplarda. Düzenli katılım ve motivasyon oldukca önemli, sende de bunlar var gibi duruyor. Zaten kuralları okuyunca daha netlesir her sey :KK66:
Hedef kilon da şimdilik 89 sanırım, o şekilde kaydedecegim.

Selam canım, nasılsın?
Bizden de kocaman sevgiler :KK68:
İyiyim canım ya siz :)

Çok geçmiş olsun herkese

Bana ses yapmıcak bişey lazım malum apt. Rahatsız etmeyelim kimseyi zaten spor salonuna yazılcam ama evdede leslie dışında yapacak bişeyler olsun istiyorum :)

Çok güzel

Leslie 1 numaram ama sworkit bilmiyorum bi bakayım

Çok iyi

İyiyim canım ya siz :)
Sworkit uygulama canım içinde egzersizleri hem gosteriyo hemde sure kalori sayiyo esneme kardio -yoga- pilates var içinde yani gürültü yok :-)

Back
X