Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar bugünün spor listesini başlattınız mı ben mi görmedim?? Hergününkini tarihle başlatmayı unutmayalım.. Bi de kilo hedeflerini keremcemden başkası yazmamış hala düşünüyonuz mu yoksa??? :işsiz:
Bu arada not medusa38 medusa38 canım sen adını söylemiş miydin?? keremcem diye yazınca bi tuhaf geldi gözüme :KK48:

Kızlar malum yarın pazartesi..Herkes pazartesi takımiçi kilo bildirimini yaptıktan sonra yılbaşı için hedefini yazsın.Hatta aylık olarak ara hedefler de belirleyin.Mesela yarını aybaşı sayıp 31Ekime olan hedefini de yazsın. Bi liste başlatıp beni etiketleyebilirseniz sevinirim ben de akşama size tablo hazırlarım ;) Örnek listeyi başlatıyorum alttan şimdilik katımak isteyenler belli etti kendini zati yazdım onları listeye katılmak isteyen ekler kendini yarın güzel hatunlarım benim ;) :KK15:

Yılbaşına Çıtır Girme Listesi
1. inatettimolacak Güncel : EkimSonu: KasımSonu: AralıkSonu:
2.nilsub Güncel : EkimSonu: KasımSonu: AralıkSonu:
3.keremcemim Güncel : EkimSonu: KasımSonu: AralıkSonu:
4.tatlitambak Güncel : EkimSonu: KasımSonu: AralıkSonu:
5.
6.
.
.
.

Kızlar bugünün spor listesini başlattınız mı ben mi görmedim?? Hergününkini tarihle başlatmayı unutmayalım.. Bi de kilo hedeflerini keremcemden başkası yazmamış hala düşünüyonuz mu yoksa??? :işsiz:
Bu arada not medusa38 medusa38 canım sen adını söylemiş miydin?? keremcem diye yazınca bi tuhaf geldi gözüme :KK48:
Adım Ayşe kerem cem de oğlum bu siteye üye olduğumda tek oğlum vardı:-)

:KK66:

3.keremcemim Güncel : 84kg EkimSonu: 75kg KasımSonu: 68 AralıkSonu:62kg
5.
6.
.
.

:KK66:

3.keremcemim Güncel : 84kg EkimSonu: 75kg KasımSonu: 68 AralıkSonu:62kg
5.
6.
.
.
Çok büyük tuttum hedefi bakalım ne kadar gerçekleşecek :-)

Merhabalar... inatettimolacak inatettimolacak tavsiyesi ile burda aldım soluğu.. 31 yaşındayım ve bekarım.. 100,6 kiloyum maalesef.. irademse sıfır.. oldum olası kilolu bilirim kendimi... hele ki bir 89 krizim var sormayın gitsin.. kaç kez diyet yapmışsam 89 dan aşağı inememişimdir.. sonrası malum.. veremedikçe yedim, yedikçe veremedim.. siteye üye olalı bir hafta anca oldu ki itiraf ediyorum sadece diyet bölümü ile ilgileniyorum.. bu forumlarda desteğin nasıl olduğunu bilirim ve nasıl işe yaradığını da..zamanında bu tarz bir forum sayesinde diyet ve yürüyüş ile 108 den 89 a düşmüştüm.. o yüzden burdayım.. benim gibi, beni anlayabilecek insanlarla olmak için.. Yeni olduğuma bakmayın, kapıdan bakıp çıkma gibi bir niyetim yok.. ama maalesef ki vardiyeli çalışıyorum.. 9-17, 17-01, ve 01-9 olmak üzere üç vardiye.. yani ne öğünlerim belli ne uykum, hepsi düzensiz..bir listem bile yok uyabileceğim.. mesela dün gece 1 buçukta işten geldim bu gece vardiye dönüşü olduğu için gece 1 de işe gideceğim.. çok zorluyor bu da beni.. daha da zoru çalıştığım fabrika bisküvi fabrikası.. gerisini siz düşünün..:kızgın: spor çok yapamıyorum işyerinde aktif çalışıyorum.. ama eve koşu bandı aldım.. hatta sabah kızartma yiyince kendime onunla ceza verdim birde...neyse çok konuştum galiba..

eğer şu zayıf irademi kullanabilirsem hedefim yeni yıla 88 kilo ile girmek..

öyle işte.. aranıza kabul edip desteklerinizi esirgemezseniz sevinirim.. sağlıklı zayıflamalar..
Hoşgeldin canım.. Yemek spor duş derken bakamadım gelmişsin sen de o arada ;) İşten sonra gelirsin yine yazmış ördekcim de zaten konuşuruz yine bol bol ;)

Selam kızlar 10. Takımdan sevgiler
Hoşgeldin canımm ;)

:21:Yılbaşına Çıtır Girme Listesi:21:
1. inatettimolacak Güncel : 71kg **EkimSonu: 68kg **KasımSonu: 65kg **AralıkSonu: 61kg
2. nilsub Güncel : **EkimSonu: **KasımSonu: **AralıkSonu:
3. keremcemim Güncel : 84kg **EkimSonu: 75kg **KasımSonu: 68kg **AralıkSonu: 62kg
4. tatlitambak Güncel : **EkimSonu: **KasımSonu: **AralıkSonu:
5.
6.
.
.

Kiizzz ben de yazmistim amma görmedin galiba.

:21:Yılbaşına Çıtır Girme Listesi:21:
1. inatettimolacak Güncel : 71kg **EkimSonu: 68kg **KasımSonu: 65kg **AralıkSonu: 61kg
2. nilsub Güncel : **EkimSonu: **KasımSonu: **AralıkSonu:
3. keremcemim Güncel : 84kg **EkimSonu: 75kg **KasımSonu: 68kg **AralıkSonu: 62kg
4. tatlitambak Güncel :75.8kg **EkimSonu:71kg **KasımSonu: 67kg **AralıkSonu:63kg
5.
6.
.
.

Back
X