Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sağol tatlım sumo squat i da ben çok sever yapıyorum ama sen çok yüklendi birden 100 yaptın ben 15 20 30 40 50 diye attirdim. . Diziniyilessin bbaşlarsın sende
Cnm squat dediğin dizlerini bükerek çömelme değil miydi ebru şallı da onu duvara topu yaslatip sırtını topa verdirerek yaptiriyor yanlismi biliyorum ortigim

Cnm squat dediğin dizlerini bükerek çömelme değil miydi ebru şallı da onu duvara topu yaslatip sırtını topa verdirerek yaptiriyor yanlismi biliyorum ortigim

Senin dediğin squat canım benim yaptığım sumo squat daha kolay geliyor bana ve iç bacak icon daha iyi bence.
Screenshot_2016-10-03-22-12-24.webp

Sabah
-1 haşlanmış yumurta
Öğle
-Soğuk sandviç, şekersiz çay (simit dünyasından aldım, sandviç ekmeği arası peynir, domates, salatalık, salam)
Ara
-Sütlü şekersiz neskafe, 2 gün kurusu, 8 badem
Akşam
-2,5 3 kase kadar çorba:olamaz: (içinde minik köfteler ve bulgur vardı. analı-kızlı çorbaydı galiba adı)
Ara
-1 armut

Su:2.5 litre
Spor: -

morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak nilsub nilsub
Canım duvara toslamadan kapatmışsın günü şükür. Akşamdan yapsan yarının yemeğini? Gelince insanın gözü dönüyo hakkaten :( Biz de pazar yaptık bugün gelince birimiz bulaşığa birimiz yemeğe giriştik erkenden yedik yemeğimizi. Hatta pazardan palamut aldım yarına ekşili yapıcimmm hadi gelin siz de :kk77:

Bi de canım squatı filan erteleyebilirsin de ufak ufak başla bence yürüyüşlere. Kas kendini onarabilen bişey biraz zorlanırsın başta ama iyi gelir bence. Benim de yazın belim kötü olmuştu ağlaya zırlaya harekete devam ettim o toparladı biraz..Doktorunu da ihmal etme lütfen sağlığın herseyden önemli
Sabah 8 de kahvaltı
1 tam + 1 beyazı haşlanmış yumurta
lor peyniri
salatalık domates

Ara 11
tarçınlı turk kahvesi
7 findik+1 kuru kayısı

ara 14.30
şekersiz nescafe
2 hurma

Aksam 18.30
2 lahmacun önceydi ki 1 ini zorla yedirir eşim.
Çok sevdiğimi biliyor.ah ah eskiden 6 tane yerdim
salata
Yarım bardak ayran

Su 3lt
Spor
1 saat yuruyus
300 ip atlama
50 sumo squat
50 duvarda şınav
100 ayakta mekik
50 dağa tırmanış
30 dambillarla kol hareketleri.
Esneme toplamda 30 dk sürdü

morordek morordek nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak toplight toplight medusa38 medusa38
Kız sendeki bu koca hayret bu sefer 2de bırakmış yakanı :D karım çıtır olucak diye kıskanclık krızlerıne mı gırdı adam sureklı bı sabotaj hali :KK48: Bu arada güzel bi menü olmuş canım sporların da harika hatta listeyi bile başlatmışsın tişikkirler :KK15:

Menücüğümü de yazam şu kenara
morordek morordek toplight toplight nilsub nilsub

Sabah
2parmak sosis 1yumurta omlet
biber domates salatalık
1dl süzme peynir 3zeytin çay

Öğle
1kepçe ezogelin
1tabak etli taze fasulye
Az salata bikaç kaşık cacık

Akşam
Bikaç çatal kadar fırında sebze
1haş yumurtalı bol salata

Ara
2kuru kayısı bıkac cevız cay

Su 2,5 geçecek yatana kadar
Spor : Sabah okula 1saat yürüdüm
Yemekten sonra da 3mile + 15dk ip atlama. Biraz sonra yapacaklarımla da squatı 50ye tamamlıcam

Bugünkü menüm
toplight toplight inatettimolacak inatettimolacak nilsub nilsub morordek morordek cansutr cansutr
Sabah öğle bir
İki yumurta yulaflı peynirli omlet
Çay
Ara
Sade nescafe
Akşam 17:30
Et kavurma yağsız
Sodalı ayran
1 soğandan salat
İçecekler
Kahve
Kiraz sapı çayı
Sütlü tarçın
2.5 litre su
Arada belki yoğurt yulafın kalaniyla 22 gibi
1 saat pilates
30 dakika kardio esneme hareketleri
soda migdeyi genisletiyor diyorlar ama ayranla karistirmisin o_O bende hep soda tarzi asitli su icerdim simdi sade suya gecmeye calisiyorum CO2 olmayan asitisz su icmeye calisiyorum. onun disinda gayet kusursuz.

cansutr cansutr canımmm :KK36: ben de tam sizin takıma geliyodum bi ses vereyim kızlara diye.. dersler deneyler bi bindi tepeme geçen hafta bizim takıma bile zor uğradım :110: nasılsın napıyosun..Ay nasıl niyetler karşılıklı denk gelmiş hoşgeldin tatlımmm :KK15:

cansutr cansutr canımmm :KK36: ben de tam sizin takıma geliyodum bi ses vereyim kızlara diye.. dersler deneyler bi bindi tepeme geçen hafta bizim takıma bile zor uğradım :110: nasılsın napıyosun..Ay nasıl niyetler karşılıklı denk gelmiş hoşgeldin tatlımmm :KK15:

kalp kalbe karsiymis tatlim:KK66::KK68: bende size ugriycam ugriycam firsat olmadi birtürlü..ben cok sükür izinliyim isden...yetisirmi bilmiyorum dosya konusunu hocalarima sunsam tatile gitmeden yada en azindan konulari kitablari belirlesem iyi olur...2 haftaya okul acilcak.....annemler tr den gelecekler....bir kac güne ben arkadasimla tatile kacacam :KK49::halay:
gecen hafta yüzdemi 0,000 o 3 sifiri virgülden sonra koymak nasil zordu anlatamam :KK61: eminim bu hafta daha iyi olacak listede 4 kisi kalinca 1 inin kilo almas etkiliyor haliyle...ama toparliycaz eminim... ben ceylanlarima A Aycaokurcan , @Ses35 , @dagyolu , Enise07 Enise07 güveniyorum...onlar benim sansim :KK68::KK200::nazar:

Canım duvara toslamadan kapatmışsın günü şükür. Akşamdan yapsan yarının yemeğini? Gelince insanın gözü dönüyo hakkaten :KK43: Biz de pazar yaptık bugün gelince birimiz bulaşığa birimiz yemeğe giriştik erkenden yedik yemeğimizi. Hatta pazardan palamut aldım yarına ekşili yapıcimmm hadi gelin siz de :kk77:

Bi de canım squatı filan erteleyebilirsin de ufak ufak başla bence yürüyüşlere. Kas kendini onarabilen bişey biraz zorlanırsın başta ama iyi gelir bence. Benim de yazın belim kötü olmuştu ağlaya zırlaya harekete devam ettim o toparladı biraz..Doktorunu da ihmal etme lütfen sağlığın herseyden önemli

Kız sendeki bu koca hayret bu sefer 2de bırakmış yakanı :KK70: karım çıtır olucak diye kıskanclık krızlerıne mı gırdı adam sureklı bı sabotaj hali :KK48: Bu arada güzel bi menü olmuş canım sporların da harika hatta listeyi bile başlatmışsın tişikkirler :KK15:

Ay sorma Tulumba ve lokma tatlısı aldı. Bana diyor ki yemiyor musun yok canım dedim. Neyse ısrar etmeyeyim sen başladın mi 5 6 7 hooop gidiyor. Bitirirsin tatlıları mi dedi yaaa...
yemedim tabiki. Bu ara motivasyonum iyi bakalım ne kadar sürecek. Ayna da ki beni çok sevdim yaa...

Menücüğümü de yazam şu kenara
morordek morordek toplight toplight nilsub nilsub

Sabah
2parmak sosis 1yumurta omlet
biber domates salatalık
1dl süzme peynir 3zeytin çay

Öğle
1kepçe ezogelin
1tabak etli taze fasulye
Az salata bikaç kaşık cacık

Akşam
Bikaç çatal kadar fırında sebze
1haş yumurtalı bol salata

Ara
2kuru kayısı bıkac cevız cay

Su 2,5 geçecek yatana kadar
Spor : Sabah okula 1saat yürüdüm
Yemekten sonra da 3mile + 15dk ip atlama. Biraz sonra yapacaklarımla da squatı 50ye tamamlıcam

IP atlama ce squat asla bırakma canım az az da olsa yap. Faydasını kısa sürede görürsün. Ben çok gördüm de:)

Canım duvara toslamadan kapatmışsın günü şükür. Akşamdan yapsan yarının yemeğini? Gelince insanın gözü dönüyo hakkaten :KK43: Biz de pazar yaptık bugün gelince birimiz bulaşığa birimiz yemeğe giriştik erkenden yedik yemeğimizi. Hatta pazardan palamut aldım yarına ekşili yapıcimmm hadi gelin siz de :kk77:

1-2 gün daha böyle sürerse gitcem doktora :KK43: Yarın mesela eve hiç gelemicem. Sabahtan 17.00 ye kadar okuldayım. Sonra da kursum var. :oha: Bi öğünü kurtarsam diğerinde sorun oluyo. Artık dengelemeyi öğrenmem lazım, yoksa eve giremediğim günler geldi bile :KK43:

Back
X