- Emoji Skoru
- 11.686
- Puanlar
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #208.061
Sorma biz de 1.olduk güya ama 2diskalifiye 1banlı arkadaş vardı. Diğer takımlar da pek toparlayamamış da olduk 1.acıkcası. bıkacımızın yuzdesı iyiydi ama dediğin gibi cok etkileniyo liste.. Daha güzellerini görürüz birlikte tatlım çıpçıtır hatunlar olicizz hepimizkalp kalbe karsiymis tatlimbende size ugriycam ugriycam firsat olmadi birtürlü..ben cok sükür izinliyim isden...yetisirmi bilmiyorum dosya konusunu hocalarima sunsam tatile gitmeden yada en azindan konulari kitablari belirlesem iyi olur...2 haftaya okul acilcak.....annemler tr den gelecekler....bir kac güne ben arkadasimla tatile kacacam
gecen hafta yüzdemi 0,000 o 3 sifiri virgülden sonra koymak nasil zordu anlatamameminim bu hafta daha iyi olacak listede 4 kisi kalinca 1 inin kilo almas etkiliyor haliyle...ama toparliycaz eminim... ben ceylanlarima @Aycaokurcan, @Ses35 , @dagyolu , @Enise07 güveniyorum...onlar benim sansim
![]()
Ayy al hepsi senin olsun deseydinAy sorma Tulumba ve lokma tatlısı aldı. Bana diyor ki yemiyor musun yok canım dedim. Neyse ısrar etmeyeyim sen başladın mi 5 6 7 hooop gidiyor. Bitirirsin tatlıları mi dedi yaaa...
yemedim tabiki. Bu ara motivasyonum iyi bakalım ne kadar sürecek. Ayna da ki beni çok sevdim yaa...
eeee det deriz bırak aysegülümüzü tambağımızı deriz kızarız ona Sorma tatlım ya nasıl hamlamışımIP atlama ce squat asla bırakma canım az az da olsa yap. Faydasını kısa sürede görürsün. Ben çok gördüm de:)
Ah canım yaa nasıl bi çözüm bulsak ki sana1-2 gün daha böyle sürerse gitcem doktoraYarın mesela eve hiç gelemicem. Sabahtan 17.00 ye kadar okuldayım. Sonra da kursum var.
Bi öğünü kurtarsam diğerinde sorun oluyo. Artık dengelemeyi öğrenmem lazım, yoksa eve giremediğim günler geldi bile
![]()

Bi öğünü kurtarsam diğerinde sorun oluyo. Artık dengelemeyi öğrenmem lazım, yoksa eve giremediğim günler geldi bile