Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aa süpermiş tamam ozaman pazartesi ve perşembe günleriyse sadece deneyebilirim canım.. her pazartesi ve perşembe sadece protein li şeyler mi yicem peynir süt et gibi ? bide gene akşamları yemesem kendi diyetime de uygun olur
Yumurta peynir süt yoğurt et tavuk balık hindi yağsız etler yiyebilirsin yağ kullanmiyorsun pişirirken bende akşam 5 5:30 gibi yiyorum ama yulaf kepeği var ekmek olmayacağı için kullanman gerekiyor miktar ölçü yok proteinde doyduğun kadar bitki çayları çay kahve icebilirsin ama şekersiz cnm pilatesle de çok bacak hareketi var pilateste iyi gelebilir

Günaydın kızlar, dünkü menümü paylaşayım;

sabah; 2 yumurta, kk yağsız b.peynir, 1 dl dukan ekmeği

ara 1 şekersiz türk kahvesi

öğle; 1 dl dukan ekmeği, ayran

akşam; yarın tabak yağsız kavurma, 2 kaşık yoğurt, 1 kaşık acı sos

su;1,5 lt spor; maalesef yok, yol yorgunluğu, valizleri boşaltma, çamaşır yıkama derken yoruldum yine de..

nilsub nilsub @inatettimolacak @morordek @toplight etiketler olmuyo ki :KK43:

dimi, orayı da aktif tutmaya devam edelim :)

ortim geçmiş olsun toparlayamadın bi türlü :KK43:

paylaştım canım sıkıntı yok, kv rahatsızdı onunla tomografi endoskopi derken yoğundum bayaa, muhabbete giremedim, yağlamaya da içli keteye de bayılırımmm :KK37:
Sağol canım evet öyle oldu :( bugün daha iyi hissediyorum inşallah eski sağlıklı günlerimede kavuşurum en kısa zamanda :)

AN ITIBRIYLE OGLE YEMEGI FASLIDA BITMISTIR AKŞAMA ALLAH KERIM:)

dünki menümüde yazayım
SABAH
salatalık domates peynır 2 zeytın 1dılım ekmek

oğlen yarım kıymalı pide:(

aksam
karnıbahar haslama

ara mandalına

su 1,5 lt

Yumurta peynir süt yoğurt et tavuk balık hindi yağsız etler yiyebilirsin yağ kullanmiyorsun pişirirken bende akşam 5 5:30 gibi yiyorum ama yulaf kepeği var ekmek olmayacağı için kullanman gerekiyor miktar ölçü yok proteinde doyduğun kadar bitki çayları çay kahve icebilirsin ama şekersiz cnm pilatesle de çok bacak hareketi var pilateste iyi gelebilir
tamam canım yarın perşembe yarın yapıcam ama bu yulaf kepeği nasıl yicem sabah üstüne süt katıp kanfleks gibimi yicem zorunlu mu ? onu yemesem sadece protein yesem haftada 2 gün olur mu ?
aynen ya plates sıkılaşmak için çok iyi onuda evde yapmam lazım evde ders çalışıyorum mart ayında sınavım var fırsat buldukça yapıyorum zaten ama biraz daha zaman yaratmaya çalışıcam yatmadan önce biraz yapsam kardır

dünki menümüde yazayım
SABAH

oğlen yarım kıymalı pide:KK43:

aksam
karnıbahar haslama

ara mandalına

su 1,5 lt
Kuru kurumu yedin pideyi ayran bari iceydin Zorunluluktan mi yedin pideyi yarım pide 4-5 dilim ekmek yerine geçer benim gorumcemde yaptırmıştı geçen ben sadece ayran içtim :-) disardaysan da cnm daha sağlıklı alternatifler dene

tamam canım yarın perşembe yarın yapıcam ama bu yulaf kepeği nasıl yicem sabah üstüne süt katıp kanfleks gibimi yicem zorunlu mu ? onu yemesem sadece protein yesem haftada 2 gün olur mu ?
aynen ya plates sıkılaşmak için çok iyi onuda evde yapmam lazım evde ders çalışıyorum mart ayında sınavım var fırsat buldukça yapıyorum zaten ama biraz daha zaman yaratmaya çalışıcam yatmadan önce biraz yapsam kardır
Yulaf kepeği yoğurtla da karıştırılıyor krepte olur bayag güzel oluyo krebi onsuz diyet ne kadar etkili olur bilmiyorum kullanacağım zaten 2 yemek kasigi günlük çok faydası var netten oku istersen olursa bence daha iyi kabızlığı onluyo tok tutuyo bolbol su içmeyi de unutma :-)

dünki menümüde yazayım
SABAH

oğlen yarım kıymalı pide:KK43:

aksam
karnıbahar haslama

ara mandalına

su 1,5 lt
canım menünü beğendim akşamı hafif tutmuşsun bence önemli olanda o yarım kıymalı pide bence gayet iyi bana 1 buçuk anca yeterdi :KK45:tabii akşam hiç bişey yememek şartıyla yerdim..

Yulaf kepeği yoğurtla da karıştırılıyor krepte olur bayag güzel oluyo krebi onsuz diyet ne kadar etkili olur bilmiyorum kullanacağım zaten 2 yemek kasigi günlük çok faydası var netten oku istersen olursa bence daha iyi kabızlığı onluyo tok tutuyo bolbol su içmeyi de unutma :-)
2 yemek kaşığı hmm.. ozaman yoğurtla karıştırabilirim ara öğün olarak mı yicem ana öğün olarak mı ? çok soru sordum canım ya kusura bakma bu arada :eek:

2 yemek kaşığı hmm.. ozaman yoğurtla karıştırabilirim ara öğün olarak mı yicem ana öğün olarak mı ? çok soru sordum canım ya kusura bakma bu arada :eek:
Sorun değil cnm sen akşam yemeğimi yemiyorsunn ya acikirsan ozaman yiyebilirsin açlığı bastırıyor walla öyle bi zamanı yok ama ana öğünde doyurucu şeyler peynir yumurta yersin kahvaltıda krep yaparsan tabi kahvaltıda da olur bu diyette öğünlerde aynı şeyleri yememn gerekiyor akşamda en basiti ben baget hasliyorum hem basit hem doyurucu hani vaktin yoksa

Sorun değil cnm sen akşam yemeğimi yemiyorsunn ya acikirsan ozaman yiyebilirsin açlığı bastırıyor walla öyle bi zamanı yok ama ana öğünde doyurucu şeyler peynir yumurta yersin kahvaltıda krep yaparsan tabi kahvaltıda da olur bu diyette öğünlerde aynı şeyleri yememn gerekiyor akşamda en basiti ben baget hasliyorum hem basit hem doyurucu hani vaktin yoksa
Tamam canım teşekkür ettim .. internetten bi araştırayım marketlerden bulabilirim sanırım yulaf kepeğini

Nanelibal Nanelibal canım çok geçmiş olsun ananene, en kısa sürede çıkar inşallah yoğun bakımdan da hastaneden de.. Allah sağlık versin gerisi boş :(

Kuru kurumu yedin pideyi ayran bari iceydin Zorunluluktan mi yedin pideyi yarım pide 4-5 dilim ekmek yerine geçer benim gorumcemde yaptırmıştı geçen ben sadece ayran içtim :-) disardaysan da cnm daha sağlıklı alternatifler dene
Cnm ben otelde calışıyorum yarımsaatlık molamda otelde yıyorum gunluk bellı seyler cıkıyo corba vardı ama sebze corbası yok yıyemıyorum ac kalmamak adına yıdım:dondurma::dondurma:

canım menünü beğendim akşamı hafif tutmuşsun bence önemli olanda o yarım kıymalı pide bence gayet iyi bana 1 buçuk anca yeterdi :KK45:tabii akşam hiç bişey yememek şartıyla yerdim..
dogrudur cnm evet aksamı hafıf tutmaya calıştım spor yapamıyorum ya fırsatım olmuyo oglum uyuyana kadar saat 10 oluyo zaten oturuncaya kadar 11 erken kalkıyoruz halıyle uykum gelıyo

Cnm ben otelde calışıyorum yarımsaatlık molamda otelde yıyorum gunluk bellı seyler cıkıyo corba vardı ama sebze corbası yok yıyemıyorum ac kalmamak adına yıdım:dondurma::dondurma:
Kepekli sandviç ekmeklerinden al arasına peynir falan domates salatalık göturursün böyle diyemeyeceğim yemekler olduğunda yersin :-)

kızlar uzanmıştım yeni uyandım şu yulaf kepeği nasıl lezzetlimi alsam mı krep için

kızlar uzanmıştım yeni uyandım şu yulaf kepeği nasıl lezzetlimi alsam mı krep için
Ben bak bunu dün yaptım yulaf kepegiyle bazıları çok seviyo bazıları yiyemiyoru valla senin damak tadin ama faydaları çok
IMG_20161004_165231.webp

Back
X