- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #208.481
72.2 sabit açıkladım az önce :)Bende merak ettim bizede söyle :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
72.2 sabit açıkladım az önce :)Bende merak ettim bizede söyle :)
Çok geçmiş olsun canım. Dikkat et kendineyok kız alçak sürünme yapıyorum vallahişimdi balkonu yıkadım kaç makine çamaşır birikti dün kızım okulda üstüne ayran dökmüş bugun sivil gitti
öğretmene annem çok hasta yıkayamadı kıyafetimi demiş öğretmende olsun iyileşsin yıkar demiş o derece fenaydım bugun halsizliğim hafifledi kalktım 3 makine çamaşır yıkadım balkonu yıkadım astım şimdi hava çok güzel
Ben ince ince dilimliyorum kabağı sonra teflon tavaya diziyorum. Üzerine çok az şeker ve yarım çay bardağı su ekliyorum kapağını kapatıp suyunu çekip rengi dönene kadar pişiriyorum. Kısık ateş olması gerekiyor.Ya böyle dışı çıtır içi yumsacik oluyir ya işte ben öyle bir tarif istiyorum var mı sen de . Senin ki nasıl oluyor canim
Evet canım pdung gibi olmuyor ama istersen içine chia tohumu koyup yap o zaman kıvamlı oluyor 1bardak su için 2tatlı kaşığı yeterliT tatlitambaknilsub ben dün akşam şu incirli sütlü tarifi yapmaya çalıştım.2 tane inciri minik minik doğradım 1 bardak sütle 1 taşım kaynattım sonra dolaba koydum. sabah yedim incirleri sütüde içtim.Yani öyle puding gibi kıvamlı olmadı öylemi oluyordu?
Çok geçmiş olsun tekrar.bende hastanedeyiö mr sonucumu göstercem.ben toparladım gibi bugün.inşallah mr sonucumda temiz çıkarEki Görüntüle 1894233
Geldim kızlar ben doktor ilaçlar işe yaramamış çok fena boğazın dedi 2tane iğne yazdı birde bu ilaçları has. Çıkmadan acilde vurdurdum iğneyi bunlara başlıcam şimdide antibiyotik mg yükseltti bacımbtlbetul ilaçtan zehirlenicem
birde krem yazdı ağzım burnum uçuk oldu ay kızlar dikkat edin kendinize bu seneki mikroplar çok fenaymış
Sağol canım geçmedi bir türlü..Çok geçmiş olsun tekrar.bende hastanedeyiö mr sonucumu göstercem.ben toparladım gibi bugün.inşallah mr sonucumda temiz çıkar
Hoş geldin canım ben Nilgün kaptan yardımcısıyım evliyim 2çocuğum var hastayyım 3gundur tanışamadık:)72.2 sabit açıkladım az önce :)
Ben burdayimAaaa nereye kayboldunuz kızlar...
Yemeklerine dikkat et cnm bende on gün hastanede yatıp ilaç tedavisi antibiyotik almıştım on günde 60 Gr ama bana kilo yapmamıştı aksine bayag bi zayiflamistimAaaa nereye kayboldunuz kızlar...
Ay canım inşallah bendede öyle olur ..Yemeklerine dikkat et cnm bende on gün hastanede yatıp ilaç tedavisi antibiyotik almıştım on günde 60 Gr ama bana kilo yapmamıştı aksine bayag bi zayiflamistim
Bir haftayı geçti sanırım bu sıra çok geç yatiyorum ya dükanin da etkisiyle 81.1 kg yum ve bugün kurstan gelince eşim dedi çok fark etmeye başladı diye duraklama yapmasını diye dükan yöntemlerini değişiklikle kullanıyorum hala kilom yüksek ama göbek bayag farkettiAy canım inşallah bendede öyle olur ..
Bi iyi olsam sporumada başlıcam...
Sen pilatese başlayalı kaç gün oldu fark ediyomusun değişiklik varmı?
T tatlitambak sana ne sorucam bak..
Canım sen bir karede 3fotoyu nasıl atıyon bende iyi olursam yarın başlamak istiyorum diyetime
Bir haftayı geçti sanırım bu sıra çok geç yatiyorum ya dükanin da etkisiyle 81.1 kg yum ve bugün kurstan gelince eşim dedi çok fark etmeye başladı diye duraklama yapmasını diye dükan yöntemlerini değişiklikle kullanıyorum hala kilom yüksek ama göbek bayag farketti
Bendede var program denicem bakalım sağolProgram yuklemistim play storeden canım. Düzenleme yapıp öyle gonderiyorum
Evet birde ben salona yazilAcagim inş o zaman daha düzenli olurAblama dün foto attım aaa o göbek nasıl gitmiş peki onu anlamadım dedi:)
işte sporun gücü diyelim tabi diyetin de
Arada kacamaklar olmasa daha süper olacaktı dükan toz tatlandırıcı kullanabiliyorsunuz bi kaşık mısır unu da serbest o yüzden puding dukanda kaçamak olmaz ben daha hiç yapmadım ama wendy yapıyordu galibaAblama dün foto attım aaa o göbek nasıl gitmiş peki onu anlamadım dedi:)
işte sporun gücü diyelim tabi diyetin de