Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

• Yulaf ezmesi cilt ve saç sağlığını korur. Yukarıda anlattığımız uygulamalar yardımıyla cil ve saç sağlığı için kullanılabilir ve tamamen doğal olduğundan dolayı her hangi bir zararı yoktur.
  • Sinir sistemi için etkili olan yulaf ezmesi düzenli olarak tüketilmesi durumunda stres ve depresyon vakaları ile bünyenin savaşmasını sağlar.
  • Bazı sağlık uzmanları yulaf ezmeisnin kolesterole iy geldiğini savunmaktadırlar. Yulaf ezmesinin içerdiği bol miktardaki lif, kabızlığı giderilmesine de yardım eder

Kızlar herkese iyi geceler...
Sabaha bol eksiler..;)
Telden giriyorum listeyi paylaşıcam ama kaptanımız öğlen paylaşmıştı ordan kopyaladım sabah erkenci olanlar öpüldünüz...

Takımı karatayim yine alışkanlık oldu iyi geceler :-)
senin şu telefon da dogru yazsa yemınle ülkenın basına gecersın de işte telefonda suç ondan olmuyo :D :D iyi geceler canım sana da ;)
Bu arada ekspresi unutmuştum ben kilosu az olanlara veriyolar genelde ama meyvesızlıge alısana kadar denenebilir.. 71de takıldım kaldım resmen..6yı gorsem dıyetı bırakıcam oyle sıkıldım artık :( neyse ben bıseyler daha arastırayım bulursam guzel bıseyler yazarım herkese.
İyi geceler kızlar :KK15:

senin şu telefon da dogru yazsa yemınle ülkenın basına gecersın de işte telefonda suç ondan olmuyo :KK70: :KK70: iyi geceler canım sana da :KK66:
Bu arada ekspresi unutmuştum ben kilosu az olanlara veriyolar genelde ama meyvesızlıge alısana kadar denenebilir.. 71de takıldım kaldım resmen..6yı gorsem dıyetı bırakıcam oyle sıkıldım artık :KK43: neyse ben bıseyler daha arastırayım bulursam guzel bıseyler yazarım herkese.
İyi geceler kızlar :KK15:
Yok yok normal lerde yapar diğer diyet herkes yapamiyo matilda senle aynı kiloda 4 günde 1.400 verdi oda 72 u73 te takılmıştı ben dükan ekspress yeni isim taktim tekerleme diyeti :-) ülkenin başına gecirmesinler diye doğru yazmiyom belki :-)

Back
X