- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #208.721
Geçen hafta 84.1
Bu hafta 81.0
Yüzde %3.69
Bu hafta 81.0
Yüzde %3.69
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hafta sonu geliyorrr canımmtebrikler canım bu arada senin menülerinde bayaa düzeldi
biliyorum canım anlıyorum seni böyle duraklamalar oluyor atlatıcaksın inşallahBırakmak yok ama insan 1 aydır aynı kiloyu görünce sinir oluyor sadece
Vayy maşallahGeçen hafta 84.1
Bu hafta 81.0
Yüzde %3.69
Sevindim canım. Hayırlısı olsun.Hallettik o işi, bu sene 3 kişi kalalım diyoduk ama bir iki problem oldu 2 kişi kalcaz yine. Taşınmadık o yüzden![]()
Sen bu aralar bir durakladın.Çok da iyi gidiyordun halbukiAh canim sorma ya hala aynıyim 75.9 ama bugun serbest takıldım menu yazmasam dahaiyi olcak.
Çok güzel canım.Tebriklerkızlar sabah tartıldım geçen hafta 70,7 idi bugün 69.7 tam 1 kg gitmiş
yüzdesi = 1.41
toplight @morordek @inatettimolacak
teşekkür ederim canımSevindim canım. Hayırlısı olsun.
Sen bu aralar bir durakladın.Çok da iyi gidiyordun halbuki
Çok güzel canım.Tebrikler
Geçen hafta 84.1
Bu hafta 81.0
Yüzde %3.69
Geçen hafta 84.1
Bu hafta 81.0
Yüzde %3.69
Helal sana be orti. Ay ben de 73 74 olmak istiyorum
Ben hep dukani çok zor olarak düşünmüştüm.
Ama dediğine göre kolay
Bi iştahla başladım bakalım devam edebilecek miyim.canım zor gibi görünüyor ama inan ki zor değil, bi kere ben gerçekten normalden çok yiyorum ne kadar çok protein alırsam tartıda o kadar çok eksi görüyorum :) dene bence, kilo kaybetmekten başka nolcak sanki :)
Ya bişey soracam süt yoksa krebi nasıl yapıyorsunuz suyla mı?canım zor gibi görünüyor ama inan ki zor değil, bi kere ben gerçekten normalden çok yiyorum ne kadar çok protein alırsam tartıda o kadar çok eksi görüyorum :) dene bence, kilo kaybetmekten başka nolcak sanki :)
canım bak güzel kg verdin listeye girdin ama lütfen haftasonu cozutma ok mi? dikkat et artık sadece sana değil listeye girdiğin için takım arkadaşlarına karşı da sorumlusunhafta sonu geliyorrr canımmhafta sonu cozutuyorum biraz
![]()
Harika cnm bende 71.9 oldum partesi 73.6 ile başladık bugün 5. Günüm yani 4 günde 1.7 vermişim çok teşekkür ederimGeçen hafta 84.1
Bu hafta 81.0
Yüzde %3.69
Bi iştahla başladım bakalım devam edebilecek miyim.
Ya bişey soracam süt yoksa krebi nasıl yapıyorsunuz suyla mı?
Kızlar kilo veren herkesi tebrik ederim
Teşekkürler cnm keremcemim olmasaydı debeleniyordum daha :))bi tebrikte sana, süpersin :)